0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Хотіла замовити тортик..Надавали мені контактів...і жодна не має санітарної книжки...Невже люди не бояться купляти торт дітям в таких от майстринь..Чи то я занадто прискіплива??
Ми літом замовляли в Лесі Воробець, всім задоволені!!! Тортик мега смачний, на наст ДН теж до неї звернемсяВже без мастики, а з кольор глазуррю і замовлю пряники тематичні в Марії Кузиренко
теж знаю педагога з діагнозом--бідна жінка, яку довів до того її чоловік, а діти у наших школах теж ще ті приколісти...вона цілком нормальна і дуже добра, нікому б зла не зробила, тільки от плакати може без видимої причини по кілька годин...У школі не працює вже звичайно.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Хотіла замовити тортик..Надавали мені контактів...і жодна не має санітарної книжки...Невже люди не бояться купляти торт дітям в таких от майстринь..Чи то я занадто прискіплива??з тортиком зверніться до Оксани Заворотюк,вона є у ФБ,або в мене є номер телефону,тоді з тортиком не пошкодуєте і будете мега задоволені
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Ми літом замовляли в Лесі Воробець, всім задоволені!!! Тортик мега смачний, на наст ДН теж до неї звернемсяВже без мастики, а з кольор глазуррю і замовлю пряники тематичні в Марії КузиренкоІ я в Лесі Воробецьь замавлала.То дуже акуратний і смачний.
а в жіночок під час клімаксу, тим більше тривалий час без чоловіків, таке з головою твориться
Тяня, ви мене мабуть не правильно зрозуміли я не про те, що жіночка з клімаксом без свого мужчини згвалтує мого чоловіка я близько знаю як мінімум 2 особи, одна з них педагог, обидві лежали в психоневрологічному, діагноз знаю, тут писати не буду...зрив може статися в будь-який момент...а так і не скажеш, що щось не так
Дівчата, де вигідно купити Тус Мус?