0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
всім гарного сонячного настрою!і хорошого дня!нарешті п'ятниця кінець робочого тижня...що мене дуже радує....дівчатка,хто розуміється як мають виплачувати лікарняні по хворобі дитини? бо мені за 9 днів нарахували аж 300грн....щось то ну дуже мало
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] всім гарного сонячного настрою!і хорошого дня!нарешті п'ятниця кінець робочого тижня...що мене дуже радує....дівчатка,хто розуміється як мають виплачувати лікарняні по хворобі дитини? бо мені за 9 днів нарахували аж 300грн....щось то ну дуже мало залежить від стажу роботи є 60, 80 і 100%
Дівчата допоможіть! Може хто точно знає, гінеколог написала здати аналіз на гормон 2-4 день циклу, тобто це я можу здати 2, 3, 4 день місячних чи тільки 2 або 4? і якщо місячні почалися у другій половині дня чи можна вважати цей день початком циклу?
ви дуже влучно сказали--економыя маэ бути економною білок збити з цукром і дітям замість солодощів. І я не жартую--колись ми з братом двоюрідним як самих вдома лишали у 6-7 років, то самі собі крем такий робили--вилкою по черзі збивали, а в кінці дрібка розчинної кави. А серйозно --то зловила себе на тому що теж забагато на собі економлю. Та не до маразму ж. Знаю жінку якій пропало 40 тисяч рублів на книжці, потім чоловік поїхав на заробітки заробляв у доларах у 90-хх довго, то жили вони далі скромно, проте їх обікрали на досить велику доларову суму, то вона мало не збожеволіла. І воно того варте??
Що зле і дуже - бо в житті всяке буває та у мене тільки тому -немає заначок.Для чого мені це-на чорний день.Та не хочу я того чорного дня.
ЦитуватиЩо зле і дуже - бо в житті всяке буває та у мене тільки тому -немає заначок.Для чого мені це-на чорний день.Та не хочу я того чорного дня."Чорного дня"ніхто не хоче. але інколи біда приходить звідки не чекаєш..Якщо якась серйозна хвороба-в лікарню без грошей можна і не дивитися.Моя дитина по лікарняз з 2003р..це і Київ і Євпаторія і разів 30 Франківськ..Коломия-не одна "заначка"пішла і не одна ЗП і навіть люди допомагали..Якщо є змога відкладати-це варто робити...От тільки в більшості сімей нема з чого відкладати..а якщо щей малі діти.....
Усім привіт! Хто знає, де можна взяти костюм горобчика на прокат.
До слова, в Україні найнижча температура у лютому була зафіксована у Луганську в 1893 році – -39 градусів морозу, а найвища +24 градуси тепла – у Роздольному у 1958 році.За словами синоптиків, у лютому 2018 року температура буде трохи вище середньої, тож сильні морози не передбачаються.Початок місяця почнеться з потепління, також очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Тож буде сиро і вогко.За словами синоптика Наталки Діденко, вже з 7-8 лютого варто готуватись до похолодання.Але з 7-8 лютого до нас заходить чергове істотніше похолодання, – зазначила вона.В Укргідрометцентрі додають, що незначне похолодання прогнозуються і на 15-20 лютого. Наприкінці місяця варто готуватись до снігопадів.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] До слова, в Україні найнижча температура у лютому була зафіксована у Луганську в 1893 році – -39 градусів морозу, а найвища +24 градуси тепла – у Роздольному у 1958 році.За словами синоптиків, у лютому 2018 року температура буде трохи вище середньої, тож сильні морози не передбачаються.Початок місяця почнеться з потепління, також очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Тож буде сиро і вогко.За словами синоптика Наталки Діденко, вже з 7-8 лютого варто готуватись до похолодання.Але з 7-8 лютого до нас заходить чергове істотніше похолодання, – зазначила вона.В Укргідрометцентрі додають, що незначне похолодання прогнозуються і на 15-20 лютого. Наприкінці місяця варто готуватись до снігопадів.я десь вичитала нині що 7 лютого має бути мінус 20