0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ну, то відпустіть, забудьте, значить свекруха має цікавіші заняття, її вже нічого не змінить. Не носіть в собі той негатив, все ж таки найважливішу роботу для вас вона зробила- народила і виховала чоловіка- я завжди себе цим заспокоюю
йде мова про те,що свекри не цікавляться дитиною,а дзвонити їм,нав'язуватися не є правильно.
йде мова про те,що свекри не цікавляться дитиною,а дзвонити їм,нав'язуватися не є правильно.повністю підтримую.Тут головне БАЖАННЯ провести час з онуками.
Це не про тих бабусь, які живуть у іншому місті чи селі і мають цілу купу господарки, я про міських пань
Коли я народила, то 1,5 тижні ходити не могла, то вона приходила і просто варила їсти, прибирала, мила посуд. Я коли відійшла уже, то все робила сама, хоч важко фізично, лиш би за мене то ніхто не робив.
З донькою, що тижня йдемо в гості до свекрухи на годинку на чайок, щоб вона потішилась внучці ( мені корона з голови не впаде), більше мені нічого і не треба. Ті хто пише, що свекри давно не бачили дітей, чому самі не підете, не зателефонуєте?
Про свекруху я взагалі мовчу, бачу рідко, і частіше не хочу
В мене ідентична ситуація. Мала ні до кого не йде, бо цілий день лиш зі мною. А бабусі бачать її раз в кілька місяців і дивуються, чому вона така "дика"