0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Привіт, 20 травня вернулися з Туреччини, були по ранньому бронюванню (в березні замовляли) відпочинок суперський Були в готелі Green Nature Resort & Spa Hotel 5* в місті Мармаріс (воно просто БОМБА, море і гори, все в одному). В основному відпочивають англійці, французи, німці і т.д. Їжа - окрема історія, її так багато і така різноманітна, шо капець, смакота нереальна, мясо в різних видах, рибка теж, кожного вечора якісь страви на мангалі, різні фрукти (нектаринки, персики, кавуни, дині, абрикоси, клубніка...). Тепер тільки Турція і тільки Мармаріс!. ск. виходить по грошах 7-денний такий відпочинок при ранньому бронюванні?
Привіт, 20 травня вернулися з Туреччини, були по ранньому бронюванню (в березні замовляли) відпочинок суперський Були в готелі Green Nature Resort & Spa Hotel 5* в місті Мармаріс (воно просто БОМБА, море і гори, все в одному). В основному відпочивають англійці, французи, німці і т.д. Їжа - окрема історія, її так багато і така різноманітна, шо капець, смакота нереальна, мясо в різних видах, рибка теж, кожного вечора якісь страви на мангалі, різні фрукти (нектаринки, персики, кавуни, дині, абрикоси, клубніка...). Тепер тільки Турція і тільки Мармаріс!.
Я думаю про термальні басейни Закарпаття Начиталась багато гарних відгуків. Може хтось щось порадить?
Є ціла темка про Закарпаття,почитайте собі.
хтось був може в Лазурному щось може порадить
ЦитуватиЄ ціла темка про Закарпаття,почитайте собі.киньте посилання, бо не можу знайти темкуПодумала і додала ще: [time]29 Липень 2016, 12:46:56[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]хтось був може в Лазурному щось може порадитьмені там не подобається була там 10 років назад і сказала, що більше не поїду
ЦитуватиЄ ціла темка про Закарпаття,почитайте собі.киньте посилання, бо не можу знайти темкуПодумала і додала ще: 29 Липень 2016, 12:46:56Для того щоб побачити посилання: Register or Login]хтось був може в Лазурному щось може порадитьмені там не подобається була там 10 років назад і сказала, що більше не поїду