0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
може зразу пропонувати альтернативу, ну тобто, ми знаєм, що наша держава бідна, готові платити, лишень не закривайте.
Цитуватиможе зразу пропонувати альтернативу, ну тобто, ми знаєм, що наша держава бідна, готові платити, лишень не закривайте.ви хочете щоб ця альтернатива, була круглорічно? Вони якщо піднімуть ціну за садок, то ніхто опускати до нижчої не буде. І тоді в нас всі садки стануть автоматично по ціні,як приватні
Анют@: Дівчата, я б не радила альтернативу одразу їм давати (про подвійну оплату і т.д.), вам такі суми нарахують одразу, що няня дешевше вийде. Треба просто відстоювати свої права!!!! І стояти на цьому. А бюджет - це їхні проблеми! Хай продадуть декілька машин службових.
Останнього разу, який я пригадую, люди відвоювали секенди, які Юлька хотіла позакривати заради підтримки відчизняного виробника. Також в результаті кіпішу соцзабез відкрив секрет, як збільшити виплати на дитину зі 130 грн. на більші. Так що смисл в цьому таки є.
та тут люди рахують кожних 8 грн. що треба платити за садок, а ви говорите про якусь плату .....хто маэ грошы то й в приватні водять, а не в державні......закінчиться це тим, що буде як медицина.....ніби -то безплатна!!!!
Я теж думаю, що заглядати у кишені простих людей держава завжди рада і "скромнічати" не буде. Там зараз такі калькуляції підуть, що дешевше буде найняти няню.
Однодумців є багато. Можна сміливо , поки є час до червня, йти мітингувати Білий дім.Давайте визначатися хто візьметься за організацію, поширимо в соцмережах і назбирається добрячий натовп
Влітку рацюватимуть 3 садочки (№1 "Калинонька" біля Кроку на Вовчинецькій, другий - №33 "Кристалик" вкінці Вовчинецької,третій - забула який), решта з 15 червня закриті - так мені відповіли в управлінні освіти.
а яку всі мдіткам запхатись у три садки???
Цитуватиможе зразу пропонувати альтернативу, ну тобто, ми знаєм, що наша держава бідна, готові платити, лишень не закривайте.ви хочете щоб ця альтернатива, була круглорічно?