Ой, у мене в житті було багато божевільних вчінків! Дякувати Богу і Ангелу охоронцю! Я взагалі не екстремалка, в мене вчинки переважно пов"язані з моїм характером, всюди мене повно...ну то таке. Але з най яскравіших і приємних божевіль за останній період стали:
1) о.Кріт бухта Балос, спуск 3 км вниз на 6 місяці вагітності, а потім після незабутнього купання підйом угору
Для того щоб побачити посилання:
Register or
Login]2) там же на Кріті знайшли дикий пляж "Шайтан"

спускались на машині вниз дорога зігзагами, то кут повороту 180 градусів(!) d106здавалось зараз випаду з машини і народжу, ще й старшенький сидить позаду рже

Вийшли з машини і тут Сюрприз! Вниз йти 1 км по стежці. я себе з пузіком тримаю

, чоловік старшого синулю і тут ще не відійшли 5 метрів вони падають

і по камінню дупою їдуть, чоловік гепнувся на руку дитині, той реве! Чоловік шорти порвав, дупу поцарапав

....З татом вже йти не хоче! Я малого за руку d79і вперед! То люди дивились отако

ги d112Але краса там НЕЙМОВІРНА!
Register or
Login]А це ми
Register or
Login]3) але най-най божевільнішим було сісти на Най швидшу гірку і світі

ОАЕ м.Абу-Дабі парк розваг "Ferrari World" яку випробовували гонщики формули 1 d6Чоловік заради цього атракціону подолав вагому відстань по пустелі і вистояв величезну чергу! І от й мене уломав! Мать чесна! ДівчЄта, порівняно з тим роди і секс навіть і близько не стояли

d140Там така перегрузка, що коли за 4,9 сек. розганяється до 240 км./г і взлітає уверх то голова просто паде на коліна

Там всього здається 16 місць (парами сидять) ми сіли другими, то я орала (вже стемніло мені це значно допомогло!) так сильно, що мужчина попереду мене (араб якийсь) певно оглух :uaа чоловік весь атракціон(який триває раптом до 3 хв) реготав з мене

. П.с. там ще окуляри дають, щоб при швидкості пилюка не пошкодила очі

Це сам парк так модно виглядає
Register or
Login]А це гірка
Register or
Login]Якщо ще щось згадаю, як то сафарі в пустелі, коли перед нами джип перевернувся, або сафарі в горах коли дитину на руках тримаю, то білизну аж викручувати приходилось.......Але най більше я боюсь в тих пригодах Акул d30ще в природі не зустрічала, ттт.