Автор Тема: Поковбасимось? Або мої м'ясні імпровізації на ковбасну тему.  (Прочитано 3972 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Galka11Автор темы

  • Танцюй так, ніби на тебе ніхто не дивиться. Співай так, ніби тебе ніхто не чує. Люби так, ніби тебе ніколи не зраджували, і живи так, ніби земля - ​​це рай. Марк Твен
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1952
  • Поблагодарили: 286 раз
  • Репутація: +436/-1
  • До мене на ТИ
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Нітритна сіль дає колір до якого ми привикли, якщо довго маринувати мясо то власне той шинково-ковбасний смак і якщо плануєте зберігати більше 3днів або невпевнені в мясній сировині, то запобігає розмноженню ботулізму
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Дитина, яка терпить менше образ, виростає людиною, яка більше усвідомлює свою гідність.
 

Offline Galka11Автор темы

  • Танцюй так, ніби на тебе ніхто не дивиться. Співай так, ніби тебе ніхто не чує. Люби так, ніби тебе ніколи не зраджували, і живи так, ніби земля - ​​це рай. Марк Твен
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1952
  • Поблагодарили: 286 раз
  • Репутація: +436/-1
  • До мене на ТИ
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Якщо комусь треба то можу продати. Бо купила 1кг(менше не продавали). А мені забагато, так як використовую дуже рідко, тому півкілограма можу відпродати.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Дитина, яка терпить менше образ, виростає людиною, яка більше усвідомлює свою гідність.