0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
До речі, проблема, в місті лише подвійні листівки продаються, а такі щоб з маркою можна було відправляти- треба замовляти лише на сайтах...
На стометрівці в філателії багато цікавих листівок буває і новорічних в тому числі і в кіоску під головною поштою теж великий вибір (як для Франківська то точно) - я там купила 10 різних, ще є в "букіністі".
На стометрівці в філателії багато цікавих листівок буває і новорічних в тому числі і в кіоску під головною поштою теж великий вибір (як для Франківська то точно) - я там купила 10 різних, ще є в "букіністі".ого, я там недавно була, то бачила тільки подвійні, а з ординарних 10х15 тільки два види, видавництва Фаріон, і то такі прості, не розграфлені для адреси і марки.
По обміннику я мала отримати чотири листівки, одна з них від Іринки мала бути подвійна (я здогадалася що буде подвійна після питання про конверт), віл Люди - листівка з мого вішлиста, залишилося дві.... по теорії ймовірності які були шанси що листівки будуть однакові? - так, практично ніякі, а цей обмінник якраз в таку новорічно-різдвяну пору нагадав мені, що якщо шанси близькі до нуля, то вони все ж таки ще Є!