0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я якраз хотіла дізнаватись, чим діти в школі пишуть, бо десь читала, що дозволили гелеві ручки
Оль в нас в садочок приходили вчителі, які набирають першачків, то вони просили батьків НЕ ВЧИТИ ПИСАТИ букви, цифри, бо в школі діти пишуть чорнильними ручками і вчитель сам показує як правильно тримати ручку, а перевчити діток дуже тяжко.
Так Ліля, ще й коли ці вимоги законодавчо підтверджені, то тут вже дитина "не відмажеться
Ого оце у вас арсенал підготовки
Нам читали в садку чому має навчитись дитина в старшій групі, і в мене одразу виникло враження що ми закінчимо на садок,а 1 клас.
та це я просто хвора на ті всі книжечки, я просто не можу пройти мимо, мене може стримати тільки те, що немає грошей у кишені
Цитуватита це я просто хвора на ті всі книжечки, я просто не можу пройти мимо, мене може стримати тільки те, що немає грошей у кишені Олічка ти теж любиш по крапочкам малювати .
До речі, сфоткала частину книжечок, по яких ми займаємось,
Готовність до школи визначається взаємозв’язаними компонентами: фізичною готовністю (станом здоров’я і фізичним розвитком дитини), інтелектуальною і особистісною готовністю. Фізична готовність дитини до школи визначається медичними працівниками і записується у медичній картці. Особистісна готовність характеризує уміння дитини орієнтуватися в навколишньому світі, запас її знань, ставлення до школи, самостійність дитини, її активність і ініціативу, розвиток потреби у спілкуванні, вміння встановити контакт з однолітками і дорослими. Інтелектуальна готовність дитини до школи включає в себе розвиток фонематичного слуху, зорового сприймання, образних уявлень, розвиток таких психічних процесів, як сприймання, увага, спостережливість, пам’ять, уява, а також розумовий і мовленнєвий розвиток.
Ще відпочиваємо і набираємось сил перед важким етапом у житті....