Автор Тема: Торти без випічки  (Прочитано 31459 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Osoblyva

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 119
  • Поблагодарили: 107 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Торти без випічки
« Reply #68 : 16 Липень 2015, 10:38:20 »
Дуже смачно виходить у свкрухи)
Називає вона його " Цицька"
Збити сметану додати Смети , цукру.
Крекер викласти в миску і перемастити сметаною можна ще додати фруктів або шоколаду або галеретки. Коли остине перевернути на тарілку ( получиться вигляд цицьки)
Дуже просто)))
 

Offline zay

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 545
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +41/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Юля
  • Ваше справжнє ім’я: Лєна
Re: Торти без випічки
« Reply #69 : 13 Вересень 2015, 15:06:48 »
відмічусь
 

Offline Женя С.

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 942
  • Поблагодарили: 131 раз
  • Репутація: +57/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тадейчик
  • Ваше справжнє ім’я: Євгенія
Re: Торти без випічки
« Reply #70 : 13 Вересень 2015, 16:13:00 »
 з випічкою не склалося в мене, а ці варіанти-супер!буду завтра пробувати!дякую за рецептики!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline Ключик

  • Організатор СП!
  • Віддана Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 5148
  • Поблагодарили: 5123 раз
  • Репутація: +589/-10
  • 1-ий клас закінчено...Ура!!!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Торти без випічки
« Reply #71 : 13 Вересень 2015, 16:56:24 »
перенесу сюди з лялякалкт
торт ПТАШИНЕ МОЛОКО від  Устина
молоко 1ст.
         масло 300гр
         цукор 300гр (я даю менше, не люблю дуже солодке)
         желатин 40гр
        крохмаль 1 ст. л.
        яйця 10шт
        ванілін
Корж роблю з пісочного печива і масла.
Жовтки збити з половиною цукру, ваніліном і крохмалем. Додати молоко і варити на водяній бані постійно помішуючи до загустіння. Коли вистине збити з маслом.
Желатин розвести у воді, десь 100мл, розчинити, процідити.
Білки збити з цукром, добре додати лимонного соку. Ввести желатин постійно збиваючи.
Акуратно з"єднати білки з жовтками, не збивати а вимішувати. Залити у форму.
Зверху можна шоколадом залити, можна просто какао присипити.
Без коржа у низькій формі можна цукерки зробити. СМАЧНОГО.
Мрії мають  бути божевільні чи нереальні, інакше це всього лиш плани на завтра
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Тoma

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 193
  • Поблагодарили: 60 раз
  • Репутація: +27/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Красуня
  • Ваше справжнє ім’я: Тамара
Re: Торти без випічки
« Reply #72 : 13 Вересень 2015, 21:17:39 »
Цитувати
перенесу сюди з лялякалкт
торт ПТАШИНЕ МОЛОКО від  Устина
молоко 1ст.
         масло 300гр
         цукор 300гр (я даю менше, не люблю дуже солодке)
         желатин 40гр
        крохмаль 1 ст. л.
        яйця 10шт
        ванілін
я теж такий роблю, але на низ печу бісквіт. В цьому торті важливо свіжі яйця і якісне масло, тоді результат d9
 
Сказали спасибо: Ludmilka-Milka

Offline Ludmilka-Milka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3480
  • Поблагодарили: 219 раз
  • Репутація: +481/-0
  • Всё будет ХОРОШО! Я узнавала...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софійка, Тарасик
  • Ваше справжнє ім’я: Людмила
Re: Торти без випічки
« Reply #73 : 07 Липень 2016, 08:24:53 »
slavich, що це за торт? Назва?Ви не туди написали рецепт. Тут "Торти без випічки"
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Ремонт дитячих візочків! Аргонна зварка алюмінію
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
узгоджено з адміністратором
 

Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2591
  • Поблагодарили: 762 раз
  • Репутація: +277/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Торти без випічки
« Reply #74 : 13 Липень 2016, 19:04:08 »
схожий, як у arcobaleno, але трошка інакший

Освіжаючий ківі чізкейк (без випічки)
Складові:
- 200 гр. - печива
- 100 гр. - вершкового масла
Білий крем:
- 400 гр. - Вершкового сиру (або перетертого мінімум 2 рази сиру)
- 350 мл - жирних вершків 33%
- 150 гр. - Цукрової пудри
- 1 - великий пакет ванільного цукру
- Сік - 1 лимона
- 10 гр. - желатину
Ківі шар:
- 1 кг. - ківі
- 200 гр. - Цукрової пудри
- 20 гр. - желатину
приготування:
Подрібнити печиво в дрібну крихту, додати розтоплене вершкове масло і перемішати. Підготувати круглу форму для випічки діаметром 24 см і застелити її пергаментним папером на дні. Викласти шар печива на дно. Вершки збити з ваніллю і цукровою пудрою до стану крему. Желатин, підготувати, як зазначено на упаковці. В вершковий сир (або сир) додати лимонний сік, набряклий желатин і розмішати.
Потім додати збиті вершки і з'єднати. Викласти масу на печиво основу. Залиште трохи сирного крему для прикраси. Підготувати невелику миску, обернути дно і з боків харчовою плівкою і вставити ретельно в центр вершкової начинки.
Таким чином ми підготуємо воронкудля ківі начинки.Покласти в холодильник на 2 години.Через 2 години зняти миску а потім акуратно прибрати плівку.Ківі очистити і за допомогою блендера подрібнити в пюре. Додати цукор і поставити на повільний вогонь. (Я б порадила не варити ківі масу, так як при варінні вона може втратити свій колір, просто засипте кашку з ківі цукром за кілька годин до готування і цукор повільно розчинитися, або зробіть все як вказано і додайте кілька крапель харчового барвника). Готувати, поки цукор не розчиниться. Підготувати желатин згідно вказівкам на упаковці і додати його в масу ківі і розмішати. Нехай вся маса трохи охолоне, потім акуратно залити на білий крем і розрівняти.
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 

Offline Устина

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 814
  • Поблагодарили: 1201 раз
  • Репутація: +125/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 6р.
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Торти без випічки
« Reply #75 : 13 Липень 2016, 19:16:29 »
А як ківі застигає? Бо воно не дуже з желатином.
 

Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2591
  • Поблагодарили: 762 раз
  • Репутація: +277/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Торти без випічки
« Reply #76 : 15 Липень 2016, 15:14:20 »
Цитувати
А як ківі застигає? Бо воно не дуже з желатином.
треба більше желатину тоді дати)


Чорничний чізкейк (без випікання)
Цей чізкейк можна робити з будь-якими ягодами, цього разу у нас була чорниця
Вам буде потрібно:
Для пісочної основи:
✔ Шоколадне печиво - 150 г
✔ Масло вершкове - 70 г
✔ Цукор тростинний - 1 ст. л.
Для шарів чизкейка:
✔ Желатин - 9 листів
✔ Сир (пастоподібний) - 600 г
✔ Маскарпоне - 300 г
✔ Вершки жирні - 100 мл
✔ Цукрова пудра - 180 г
✔ Ванілін - 10 г
✔ Сік лимона - 1 шт.
✔ Чорниця - 500 г
Для прикрас:
✔ Ягоди чорниці
✔ Гіркий або молочний шоколад - 200 г
✔ Молоко або вершки - 30 мл
на форму 15х20 см.
Як готувати:
1. З шоколадного печива робимо крихту, за допомогою блендера або комбайна. Масло вершкове розтоплюємо, змішуємо з пісочної крихтою, додаємо цукор і все перемішуємо до однорідності.
2. Розподіляємо по зйомній формі, яка попередньо була змазана вершковим маслом. Прибираємо в холодильник на той час, поки робимо сирну начинку.
3. Желатин замочуємо в воді в 3 етапи. Для початку замочуємо перші три листа і слідуємо інструкції із застосування, яка є на зворотному боці кожної пачки желатину.
4. Сир змішуємо з маскарпоне до однорідності. Додаємо сік лимона, ванілін, вершки, цукрову пудру і знову збиваємо до однорідної маси.
5. Отриману масу ділимо на три частини. В одну з них додаємо набряклий желатин і збиваємо. Додаємо ягоди чорниці (400 г) і перемішуємо все в чаші міксера або в блендері.
6. Дістаємо пісочну основу і заливаємо перший сирний шар. Розрівнюємо, згладжуємо нерівності. Прибираємо в холодильник на 2 години або поки маса повністю не застигне.
7. Замочуємо три листа желатину. Змішуємо чорницю (100 г) і другу частину сирної маси до однорідності. Додаємо желатин і все перемішуємо. Як тільки перший шар застиг, заливаємо другим і знову прибираємо в холодильник на 2 години.
8. Замочуємо останні листи желатину, залишаємо набухати і змішуємо їх з сирною масою. Аналогічним чином, як і попередні розподіляємо. Ми залишаємо в холодильнику на всю ніч або мінімум на 4-5 годин.
9. Розтоплюєм шоколад (150 г) і вершки на водяній бані до стану однорідної глазурі. Розподіляємо її по верхівці чизкейка, роблячи декоративні патьоки і прибираємо в морозилку на 30-40 хвилин.
10. Дістаємо чізкейк з морозилки і даємо постояти 10-15 хвилин. Топимо залишки 50 г шоколаду в мікрохвильовці або на водяній бані. Розподіляємо його по верхівці шоколаду і швидко прикрашаємо ягодами чорниці і квітами (за бажанням), поки шоколад не почав застигати.
11. Подаємо до столу, розрізаємо на шматочки і пригощаємо гостей порційно. Такий чорничний чізкейк-омбре нікого не залишить байдужим.
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 

Offline van Lent

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 11
  • Поблагодарили: 56 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Даринка 8 років
  • Ваше справжнє ім’я: Людмила
Re: Торти без випічки
« Reply #77 : 13 Серпень 2016, 00:00:09 »
Хочу такого тортика!!!!