0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Мамусі я теж вчилася сама з нету,що б торти виходили такі як треба (хоча я ще в чуся і вони в мене зовсім не ідеальні) мені пішло три роки,щоб виходив торт гарним ітреба не один торт зробити і не сприймайте це що ми пишемо негативно,до професіонала мені ще вчитися а вчитися я покищо тільки любитель цього діла.щоб навіть давати уроки це не так прото як здається..... потрібно мати додаткові інструменти,тобто кожному по інтрументові, якесь підходяще велике приміщення,щоб всі було зручно....великий стіл.тут на сайті є темка МК оформлення тортів,можна там навчитися дещо,а також в інтернеті зараз дуже багато є інформації як це все робити.я не розумію чого як що ми кажемо що все є в неті і ми вчилися звідти,негативно сприймається.......мене особисто ніхто не вчив....то не наука наприклад,як що я буду показувати а ви будете тільки дивитися......ви так нічого не навчитеся...наука в практиці.Бо я немаю ні великого приміщення,ні для кожного по інструменту...і за один раз такого навчитися неможливо.Діло все в практиці.
я не розумію чого як що ми кажемо що все є в неті і ми вчилися звідти,негативно сприймається.......
нереально запитати у вас про все, що не виходить у процесі роботи