Автор Тема: Морозиво. Цукерки. Солодощі.  (Прочитано 38037 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Nepodarunok

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6748
  • Поблагодарили: 23 раз
  • Репутація: +477/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Роберт 5.5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Алла
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #102 : 31 Березень 2012, 14:19:45 »
Постараюся потім сфоткати, але вони в кладовці (треба шукати). Виглядає як два бруска заліза в яких симетрично вирізані половинки тих півників. Коли скласти до купки ті бруски (вони скріплюються залізними скобами), то получається на торці тільки дирочки для заливання цукру і вставляння паличок. Коли форми з цукром вистигають, я просто їх роз"єдную і дістаю льодяники
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Он держал меня за талию, а я его за идиота. Мы сидели и болтали, он о любви, а я ногой...
 

Offline лана лістат

  • люблю своїх хлопчиків
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3369
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +112/-0
  • Ангели є на землі і це мій Синуля)
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Маркус,5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Руслана-Катерина
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #103 : 31 Березень 2012, 14:20:24 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
тут в кідстафі є))
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Nepodarunok

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6748
  • Поблагодарили: 23 раз
  • Репутація: +477/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Роберт 5.5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Алла
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #104 : 31 Березень 2012, 14:23:22 »
От такі самісінькі у мене і ще є для півників
 



У моєї бабусі їх було море і ведмеді були такі, що в середині порожні і всякі всякі різні, але десь погубилися і мені дісталися лише дві
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Он держал меня за талию, а я его за идиота. Мы сидели и болтали, он о любви, а я ногой...
 


Offline Романія

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3747
  • Поблагодарили: 183 раз
  • Репутація: +405/-0
  • В душі нірвана, а в попі - шило!
    • Торти на замовлення
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Веронічка - 7 років, Арсенчик - 2 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Романія
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #105 : 31 Березень 2012, 18:02:41 »
Я замовляла формочки для льодяників тут:
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Оригінальні ТОРТИ на замовлення: Для того щоб побачити посилання: Register or Login] , тел. 095-312-00-18
Слайд-шоу на замовлення: Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline САШУНЬКА

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1054
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +81/-0
  • Справжнє ім"я: Наталія
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Сашунька, 2008 р.н.
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #106 : 31 Березень 2012, 18:24:20 »
Дівчата, а такі формочки підійдуть для льодяників? Там пише, що для морозива, але, думаю, що й для цукерок непогано. Багаторазового використання. Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Романія

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3747
  • Поблагодарили: 183 раз
  • Репутація: +405/-0
  • В душі нірвана, а в попі - шило!
    • Торти на замовлення
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Веронічка - 7 років, Арсенчик - 2 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Романія
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #107 : 31 Березень 2012, 18:26:06 »
Сашунька, такі мабуть ні, бо вони можуть розплавитися від гарячого цукру
Оригінальні ТОРТИ на замовлення: Для того щоб побачити посилання: Register or Login] , тел. 095-312-00-18
Слайд-шоу на замовлення: Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline САШУНЬКА

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1054
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +81/-0
  • Справжнє ім"я: Наталія
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Сашунька, 2008 р.н.
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #108 : 31 Березень 2012, 18:28:26 »
Так, вони ще й затовсті d130 Але такі класні... Шкода.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Natalya

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6467
  • Поблагодарили: 90 раз
  • Репутація: +541/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #109 : 31 Березень 2012, 18:31:18 »
аааа.... які класні формочки на льодяникі і морозиво, я теж таке хочу  d108
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Совушка

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 0
  • Поблагодарили: 8 раз
  • Репутація: +2/-0
  • До мене - на ТИ! )))
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #110 : 01 Квітень 2012, 01:01:42 »
Цитувати
Я роблю кугутики так:
10 ст. ложок цукру
4 ст.л води
2 ст. л оцту
Варити на легенькому вогні, постійно помішуючи до жовтого кольору.
потім вилити на змащену кришку залізну,або на змащену олійкою тарілку,і форму зробити за допомогою струї - рукою!

І я роблю по такому ж рецепту! Смакота! Мене їх ще моя баба навчила робити. В неї правда форми були, а я на кришку чи тарілку наливаю.
 

Offline nakladjuk

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 263
  • Поблагодарили: 19 раз
  • Репутація: +121/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимчик 8 рочків, Євочка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #111 : 02 Квітень 2012, 17:40:58 »
Дякую за рецепти, треба спробувати, ще б десь формочки дістати
 

Offline Nepodarunok

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6748
  • Поблагодарили: 23 раз
  • Репутація: +477/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Роберт 5.5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Алла
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #112 : 02 Квітень 2012, 19:07:04 »
Та можна і без формочок в залізних столових ложках робити
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Он держал меня за талию, а я его за идиота. Мы сидели и болтали, он о любви, а я ногой...
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #113 : 13 Квітень 2012, 17:50:49 »
Робимо цукерки своїми руками

Вершкові тянучки
Інгредієнти:
Вершкове масло - 30 г; Молоко - 200 мл; Мед - 2 столові ложки; Цукрова пудра - 200 г; Рослинна олія для змащування форм.

Приготування:
У каструлю вилити молоко. Додати масло, цукрову пудру і мед. Поставити на повільний вогонь, довести до кипіння і варити 30 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна загуснути і придбати золотистий колір. Форми для льоду змастити рослинним маслом. Розлити масу по формах і дати охолонути. Щоб тягучки добре виймалися з формочок, потрібно охолодити їх в морозилці.

Домашні Raffello
Інгредієнти:
Вершки - 200 мл; Стружка кокоса - 200 г; Вершкове масло - 1 пачка; Згущене молоко - 1 банка; Мигдальний горіх - 150 г; Мед - 3 столові ложки.

Приготування:
Розтопити масло на водяній бані. Додати згущене молоко, кокосову стружку. Поставити в холодильник на годину. Додати мед і заздалегідь збиті вершки. Руками з маси сформувати кульки, всередину закладати горішки. Обкатати кульки в кокосовій стружці. Готові цукерки помістити в холодильник на 2:00.

Шоколадні цукерки з горіхами
Інгредієнти:
Горький шоколад - 2 плитки; Фундук і волоські горіхи - 100 гр; Сушені вишні або чорнослив - 100 г; Вершки - 50 мл.

Приготування:
Шоколадні плитки розламати на шматочки, додати вершки і розтопити на водяній бані. Охолодити шоколад, опустивши посуд, в якій він знаходиться, в холодну воду. Коли шоколад почне «схоплюватися», знову розігріти на водяній бані, постійно помішуючи. Наповнити шоколадом силіконові формочки для льоду наполовину. Розподілити шоколад по стінках формочок. Дати шоколаду трохи застигнути. Покласти в формочки горіхи, сушену вишню або іншу начинку. Зверху залити рештою шоколадом. Ножем вирівняти поверхню. Дати охолонути при кімнатній температурі і поставити на півгодини в холодильник.

Трюфелі
Інградієнти на 36 штук:
Для трюфельної суміші: якісний темний шоколад (не менше 75% какао бобів) - 150 г, густі жирні вершки - 150 мл, несолоне масло - 25 г, ром або бренді - 2 ст. л., грецький йогурт - 1 ст. л.
Для простих трюфелів: какао-порошок - 25 г
Для імбирних трюфелів: зацукрований імбир - 20 г
Для мигдальних трюфелів: мигдаль - 25 г
Для трюфелів в шоколаді: темний шоколад (як мінімум 75% какао бобів) - 50 г, олія з земляних горіхів - 1/2 ч. л., какао-порошок

Також знадобляться паперові формочки для цукерок.

Спосіб приготування:
Основна трюфельна суміш.
1. Поламати шоколад на шматочки і покласти в миску кухонного комбайна. Розмолоти шоколад, поки він не буде таким дрібним, як цукор.
2. Потім покласти вершки, масло і віскі в маленьку каструльку і довести до кипіння. Потім, не вимикаючи мотор комбайна, влити повільною цівкою суміш в кухонній комбайн і збити до утворення однорідної суміші. Додати йогурт і збивати ще протягом декількох секунд.
3. Перелити суміш, яка буде дуже рідкої консенстенції на цій стадії, в миску і дати охолонути. Потім накрити плівкою і залишити на ніч. Не переживайте, вона загусне через кілька секунд.
4. На наступній день розділити суміш на рівні частини між чотирма мисочками і зберігати кожну в холодильнику, поки не знадобиться. Потім приготувати такі 4 сорти трюфелів.
5. Підготуйте паперові формочки для готових трюфелів, щоб не вимаститися в шоколаді!

Прості трюфелі
6. Просто просіяти одну десертну ложку какао на пласку тарілку. Потім брати чайною ложкою суміш для трюфелів і занурювати кожну частину в какао відразу ж, але при цьому вийдуть нерівні трюфелі. Тому можна замість цього занурювати руки в какао і скачувати кожен шматочок у кульку, а потім обвалювати в какао, щоб отримати рівніший вигляд. Після утворення готових кульок, відразу ж покласти їх в паперові формочки.
7. Звичайно, чим менше ви їх тримаєте, тим краще, оскільки теплота рук розтоплює шоколад. Розкласти трюфелі по коробках і закрити. Тримати в холодильнику і з'їсти протягом 3 днів. Також їх можна заморозити на потім.

Імбирні трюфелі
8. Змішати дрібно порізаний імбир і другу частину шоколадної суміші за допомогою виделки, потім продовжити, як зазначено вище, збираючи ложкою маленькі шматочки суміші, розплющуючи в акуратні кульки присипаючи какао порошком перед тим, як покласти кожну в паперову форму.

Мигдальні трюфелі
9. Висипати дрібно порізаний мигдаль на пласку тарілку, взяти половину чайної ложки з третьої частини трюфельною суміші і обваляти їх у горіхах, придавлюючи їх, щоб вийшли щільно обсипані цукерки.

Трюфелі, покриті шоколадом
10. Для них потрібно спочатку розтопити шоколад і масло в мисці, поставленій на каструлю з гарячою, але не киплячою водою, потім зняти з каструлі. Розстелити силіконовий папір на плоскій поверхні і, занурюючи руки в какао-порошок, скачати кожен трюфель в маленький кульку. За допомогою двох плоских шампурів - один, щоб наколоти трюфель, а інший, щоб його повертати, занурити кожну кульку в розтоплений шоколад, щоб він був покритий тонким шаром шоколаду, і потім швидко перекласти кульки на папір. Якщо шоколад почне загусати, поставити каструлю на воду не на довго, поки він знову не стане рідким. Залишити готові трюфелі повністю застигнути і за допомогою плоскої лопатки перекласти в паперові формочки.
11. Потім розкласти всі трюфелі по коробках, накрити кришкою і вжити протягом 3 днів. Також їх можна заморозити.

 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #114 : 13 Квітень 2012, 17:53:06 »
«Помадка»
В 1 склянку молока додати 2 склянки цукрового піску і поставити на повільний вогонь варитися. Варити доведеться довго, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Перевірка готовності - капнути краплю сиропу в воду, якщо сироп мнеться як тісто - значить готово. Готовий сироп охолодити, зверху сбризнуть холодною водою. Коли температура сиропу стане такою ж, як температура парного молока, міксером збити до однорідної маси. Накрити її вологою серветкою і остудити до кінця. Розрізати гострим ножем.

«Горішки»
Всі інгредієнти взяти в рівній пропорції. Будь-які горіхи (арахіс, волоські, фундук і ін) Очистити, підсмажити. Ізюм без кісточок, ванільні сухарі і горіхи пропустити через м'ясорубку. Якщо є фруктова есенція, можна додати її. Масу добре перемішати і сформувати з неї кульки розміром з волоський горіх. Цей горішок обваляти в цукровій пудрі.
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #115 : 13 Квітень 2012, 17:56:36 »
Класичні козинаки

Козинаки - це абсолютно натуральний продукт, тому в його корисності сумнівів немає, як і в чудовому смаку. А ми знаємо рецепт цих солодощів і ділимось з вами!

Інгредієнти:
горіхи (арахіс, соняшникове насіння, мигдаль, грецькі горіхи, лісові горіхи):0,5-кг; мед:0,5-кг; цукор:2-ч.л

Спосіб приготування:
Горіхи чистимо, подрібнюємо і обсмажуємо на сухій сковорідці. В окремому посуді змішуємо мед і цукор, дуже добре перемішуємо і ставимо на плиту на середній вогонь, помішуючи, доводимо до кипіння, знімаємо і остуджуємо. І так тричі. У результаті ваша солодка маса повинна перетворитися в густий медовий сироп. Коли мед закипів втретє, додаємо в цю масу горіхи, і варимо ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Дерев'яну дошку змочуємо водою і викладаємо на неї медово-горіхову масу, починаємо розкочувати змоченою водою качалкою в рівний пласт. Тепер гострим ножем вирізаємо ромби і складаємо на тарілку, щоб козинаки не злиплися, перекладаємо їх пергаментом. Смачні та корисні солодощі готові!
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #116 : 13 Квітень 2012, 17:57:24 »
цукерки Пташине молоко

"Пташине молоко" - одні з улюблених цукерок дітлахів. Здається, немає нічого кращого за божественне поєднання смаку ніжного збитого суфле та шоколадної глазурі.

Інгредієнти:
желатин - 1,5 ст.л., білок - 4-х яєць, цукор - 1,5 склянки, шоколад - 50 г, вершкове масло - 50 Г  

Спосіб приготування:  
Желатин замочити в ложці холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину для набухання. Яєчні білки збити з цукром до збільшення об'єму маси в 2 рази. Потім розтопити желатин, теплим влити його в білки і все це добре збити. Піднос вистелити фольгою. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло, залити цією сумішшю дно підноса і винести на холод. Коли маса застигне, вилити на неї попередньо приготовані білки з цукром і ще на кілька хвилин винести на холод. Наприкінці залити шоколадом верх, дати застигнути і розрізати на невеликі шматочки.

Смачного!
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #117 : 13 Квітень 2012, 17:58:49 »
Сатья

Сатья - це солодощі з сухого молока. Готуються вони дуже швидко, варити нічого не потрібно. Лише варто зачекати, поки вони застигнуть.

Інгредієнти:
100 гр вершкового масла, 120 гр цукру, 100 мл води, 30 мл вершків, 100 мл згущеного молока, 50 гр товчених горіхів, 450 гр сухого молока

Спосіб приготування:
Змішати цукор, розтоплене вершкове масло, згущене молоко, воду і вершки (зовсім трохи води і більше вершків). Розмішати все ретельно. Додати горіхи. Збивати все, обережно додаючи сухе молоко. Форму вистелити промасленим папером або харчовою плівкою, викласти масу і залишити на годину в холодильнику. Можна посипати зверху кокосовою стружкою і прикрасити кольоровим посипанням.  Нарізати. Вихід: 20 штук. Як і всі ведичні солодощі сатья дуже поживна! Більше 2 таких цукерок з'їсти неможливо, але це дуже смачно! Якщо є такі солодощі вранці (коли і потрібен солодкий смак, особливо жінкам), то шансів поправитися немає! У цьому весь секрет, адже в молочних солодощах все збалансовано. Так що, їжте їх вранці і отримуйте радість.
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #118 : 13 Квітень 2012, 17:59:33 »
Цукерки для коханого

Подарунок, зроблений своїми руками - найкращий! А якщо це улюблені солодощі, його позиції стають ще вищими. Пропонуємо вам спробувати свої сили у приготування домашніх бананових цукерок в білому шоколаді.

Інгредієнти:
плитка білого шоколаду з кокосом (тільки не пористого), банани

Спосіб приготування:
Ріжемо банани на кружальця. Вирізаємо ножиком з кружалець сердечка. Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Занурюємо туди бананові сердечка і викладаємо на тарілку, вкриту целофаном. Кладемо в морозильну камеру на ніч. Смакуємо як морозиво чи льодяні цукерочки.