Автор Тема: Десерти  (Прочитано 21109 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline jet

  • DON'T PANIC!
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7273
  • Поблагодарили: 62 раз
  • Репутація: +362/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #17 : 04 Травень 2011, 07:58:34 »
в мене такі самі оранжеві тарілочки ))))))))

Алла, а яке воно виходить за консистенцією? ну бо дивлюсь, на вигляд як звичайна сиркова маса, плотненька лише. Бо я оті желатинові дриглі не люблю, галяретки всякі  d100
 

Offline Nepodarunok

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6748
  • Поблагодарили: 24 раз
  • Репутація: +477/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Роберт 5.5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Алла
Re: Десерти
« Reply #18 : 04 Травень 2011, 10:28:22 »
Іра, воно коли не застивше, то взагалі таке рідке d16 Я вже думала, що зіпсувала продукти, але вже через годину в холодильнику воно стало тверде. В готовому вигляді  має консистенцію пудингу. Сиркова аса важча, а це таке легке і повітряне получилося.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Он держал меня за талию, а я его за идиота. Мы сидели и болтали, он о любви, а я ногой...
 

Offline jet

  • DON'T PANIC!
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7273
  • Поблагодарили: 62 раз
  • Репутація: +362/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #19 : 04 Травень 2011, 11:01:23 »
ну тоді візьму на озброєння рецепт )))) дякую
 


Offline PAPARAZZI

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2074
  • Репутація: +355/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Стасік і Владік
  • Ваше справжнє ім’я: Мирослава
Re: Десерти
« Reply #20 : 04 Травень 2011, 11:14:12 »
Алла ну ти і молодець,також слюнки потекли,аж захотілось зразу приготувати...але також ніяких інгредієнтів немає :(Треба чоловіка заслати в Арсен d27
Продаж дитячих аспіраторів тел.097 933 66 89 Мирослава.

Для того щоб побачити посилання: Register or Login] Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline galina@@

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 387
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +74/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галя
Re: Десерти
« Reply #21 : 04 Травень 2011, 11:28:49 »
І я таку смакоту дуже хочу, треба попробувати зробити. Алла і від мене + молодець!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ОКСАНА

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 437
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +47/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: ОКСАНА
Re: Десерти
« Reply #22 : 05 Травень 2011, 20:03:36 »
Зробила я десертик і поставила в холодильник. Спробуємо вже напевно завтра, ну хіба би...Напишу, що в мене вийшло на смак, бо на вигляд z4!
 

Offline ІРИНОНЬКА

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2932
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +216/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 8 рочки і Юрчик 6 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #23 : 05 Травень 2011, 20:10:30 »
І я завтра спробую після роботи зробити
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Muwka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1774
  • Поблагодарили: 143 раз
  • Репутація: +117/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мариночка
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #24 : 14 Грудень 2011, 23:16:07 »
пропоную перевірений і відкоректований рецепт (з інтернету) смачного і швидкого в приготуванні десерту

"Меренги-острови з шоколадом і ягідним соусом"


Білок яєчний — 2 шт, цукор - 30-50 гр, Шоколад чорний подрібнений — 20-30 г, Малина — 100 г

Білки збити на середній швидкости до мяких піків. Поступово додавати цукор і збивати до тех пір, поки меренга (піна) не стане блискучою и не буде формувати "твердих піків". В готову меренгу додати подрібнений шоколад, перемішати. Виложити в порційні формочки і поставити в мікрохвильовку рівно на 30 секунд при максимальній потужності 1000 Вт!!!
Малину перемолоти в блендері і полити нею охолоджені меренги.

Поради: не перестарайтесь з шоколадом, бо буде дуже солодким. якщо нема малини і є проблема куди діти жовтки, то зробіть з них крем: 2 жовтки розтерти з 1 ст.л. цукру, додати півсклянки молока, рівну кавову ложечку борошна. суміш поставити на водяну баню і заварити, постійно помішуючи. охолодженим кремом полити меренги.  
Смачного!!!

хто не має формочок для мікрохвильовки може викладати в кавові чашечки (без блискучих малюнків, які можна покласти в мк-хв)

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Кому-то – любимая… Кому-то – дочь… Кому-то – мама… Кому-то – кума… кому-то – сестра… Кому-то – подруга… а кому-то – и поперек горла..!!! Горжусь своїй универсальностю!!!
 

Offline Olli Polli

  • omnia mea mecum porto! :)
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1837
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +100/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Син Юлій, 5 міс
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Десерти
« Reply #25 : 15 Грудень 2011, 02:01:18 »
Ух нічо собі, завтра випробую...  d130
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ІРИНОНЬКА

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2932
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +216/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 8 рочки і Юрчик 6 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #26 : 16 Січень 2012, 21:31:37 »
Muwka а цей делікатес якої структури получається?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Muwka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1774
  • Поблагодарили: 143 раз
  • Репутація: +117/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мариночка
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #27 : 17 Січень 2012, 08:57:43 »
Цитувати
делікатес якої структури получається?
Іра, він такий пористий, м'ягкий, добре тримає форму. хто пробував білкові сніжки (збитий білок варений в молоці), то буде знати точно. головне не перетримати в МХв, бо впускає солодку юшку
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Кому-то – любимая… Кому-то – дочь… Кому-то – мама… Кому-то – кума… кому-то – сестра… Кому-то – подруга… а кому-то – и поперек горла..!!! Горжусь своїй универсальностю!!!
 

Offline rainbow

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1664
  • Поблагодарили: 21 раз
  • Репутація: +317/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Поліна
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #28 : 30 Січень 2012, 21:48:33 »
У мене чогось меренги падають як тільки виключаю мікрохвильову  d111
 

Offline Muwka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1774
  • Поблагодарили: 143 раз
  • Репутація: +117/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мариночка
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #29 : 30 Січень 2012, 23:35:46 »
я не виключала поки не були готові, хоч і тоді вони трошки присіли
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Кому-то – любимая… Кому-то – дочь… Кому-то – мама… Кому-то – кума… кому-то – сестра… Кому-то – подруга… а кому-то – и поперек горла..!!! Горжусь своїй универсальностю!!!
 

Offline rainbow

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1664
  • Поблагодарили: 21 раз
  • Репутація: +317/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Поліна
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #30 : 30 Січень 2012, 23:38:54 »
та у мене виглядали як готові,а як виключила то впали зовсім d104
 

Offline Muwka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1774
  • Поблагодарили: 143 раз
  • Репутація: +117/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мариночка
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #31 : 30 Січень 2012, 23:49:34 »
Маринка, якщо твоя мікрохвильовка має меншу потужність ніж 1000Вт, то треба їх пекти довше. моя не має 1000, то я пекла довше, що аж трошки переборщила - потекла юшка. але я думаю, що яйця краще трохи перепекти, ніж не допекти  :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Кому-то – любимая… Кому-то – дочь… Кому-то – мама… Кому-то – кума… кому-то – сестра… Кому-то – подруга… а кому-то – и поперек горла..!!! Горжусь своїй универсальностю!!!
 

Offline Muwka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1774
  • Поблагодарили: 143 раз
  • Репутація: +117/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мариночка
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Десерти
« Reply #32 : 30 Січень 2012, 23:50:24 »
і в процесі випічки мкхв не відкривала і не зупиняла
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Кому-то – любимая… Кому-то – дочь… Кому-то – мама… Кому-то – кума… кому-то – сестра… Кому-то – подруга… а кому-то – и поперек горла..!!! Горжусь своїй универсальностю!!!
 

Offline pcholka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4376
  • Поблагодарили: 13 раз
  • Репутація: +331/-0
    • Мобільний шиномонтаж
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марко,Матей
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #33 : 26 Березень 2012, 21:09:06 »
Панна кота

В назві темки уточнюю, що розмова піде про десерт щоб ніхто нічого собі не подумав  ;)  d27.
Ітак, я просто обожнюю цей десерт, так як для мене він ідеальний, бо різні тортики я не люблю. У Франківську мені дуже подобається як роблять її у Флорансі ну і в Пасажі смачна, але мені не подобається там подача  d112, ну і звичайно сама ідеальна для мене була в Італії  d15 d9, вона там якась особлива, така ніжна-ніжна. Ось я і спробувала зробити цей десертик сама вдома, і в мене получилось  d41 d41 d41, хоча і не ідеальна  d112. Правда до рецепту маю кілька поправок, але цу суто по мому смаку.
Нам знадобляться:
1.400 мл вершків (20%)
2.150 г цукру
3. 1 ч.л. ванільного цукру (я так давала)
4. 15 г желатину
5. 2 жовтки.
Тепер беремо 350 мл вершків+цукор+ваніль ставимо на вогонь і постійно помішуючи доводимо до ипіння, але ні в якому разі не дати закипіти ( бо вершки згурдяться). Паралельно змішуємо вершки, що залишились, желатин і жовтки. Желатин попередньо потрібно залити холодною водою щоб він розбух. Цю суміш виливаємо в розігріті вершки і постійно помішуючи доводимо до кипіння, але не дати закипіти - це ДУЖЕ важливо. Знімаємо з вогню і хвилин на 15 остудити при кімнатній темперетурі. Тепкер збиваємо це все міксером на великій швидкості, а щоб десерт був воздушніший робимо це на водяній бані. Розливаємо у форми і в холодильник мінімум на 2 години. Зїдати десерт треба одразу на другий день вона вже не така смачна :(.
 А тепер мої зауваження. На наступний раз коли буду робити панакоту, то обовязково по-перше дам менше цукру, мені було засолодка, і желатину трошки менше щоб вона була воздушніша і легша( не така туга).
Ласкаво запрошую на мої посиденьки Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
                     
                     
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне фиолетово!