Автор Тема: Десерти  (Прочитано 22099 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline jet

  • DON'T PANIC!
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7273
  • Поблагодарили: 63 раз
  • Репутація: +362/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #34 : 26 Березень 2012, 21:14:02 »
Цитувати
В назві темки уточнюю, що розмова піде про десерт щоб ніхто нічого собі не подумав
тоді для початку треба було з маленької букви написати ;)

я ще ніколи то не пробувала, яке воно хоч приблизно на смак?
 

Offline Nepodarunok

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6748
  • Поблагодарили: 25 раз
  • Репутація: +477/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Роберт 5.5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Алла
Re: Десерти
« Reply #35 : 26 Березень 2012, 21:16:15 »
Треба зробити. беру рецепт на замітку
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Он держал меня за талию, а я его за идиота. Мы сидели и болтали, он о любви, а я ногой...
 

Offline pcholka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4376
  • Поблагодарили: 13 раз
  • Репутація: +331/-0
    • Мобільний шиномонтаж
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марко,Матей
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #36 : 26 Березень 2012, 21:22:57 »
Цитувати
тоді для початку треба було з маленької букви написати
Ща виправлю, бо спочатку написала просто "Панакота", а потім подумала і дописала "десерт"  :8
Ласкаво запрошую на мої посиденьки Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
                     
                     
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне фиолетово!
 


Offline barambosya

  • Життя прекрасне і я цьому підтвердження!!!
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2235
  • Поблагодарили: 27 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Син Владислав
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Десерти
« Reply #37 : 26 Березень 2012, 21:55:33 »
Цитувати
1.400 мл вершків (20%)
поясніть мені темній  d100 :8 де їх купляти...це на базарі? і чим вони відрізняються від сметани?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline pcholka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4376
  • Поблагодарили: 13 раз
  • Репутація: +331/-0
    • Мобільний шиномонтаж
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марко,Матей
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #38 : 26 Березень 2012, 22:03:03 »
Цитувати
поясніть мені темній    де їх купляти...це на базарі? і чим вони відрізняються від сметани?
Ні,ні це не ті вершки, це магазинні вершки питні, вони продаються в магазинах в таких паперових пакетках є різної жирності. Я брала "Простоквашино"
Ласкаво запрошую на мої посиденьки Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
                     
                     
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне фиолетово!
 

Offline barambosya

  • Життя прекрасне і я цьому підтвердження!!!
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2235
  • Поблагодарили: 27 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Син Владислав
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Десерти
« Reply #39 : 26 Березень 2012, 22:07:10 »
Дякую, Юль. пошукаю :) попробую на вихідних зробити
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline lessita

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1026
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +713/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: леся
Re: Десерти
« Reply #40 : 26 Березень 2012, 22:09:30 »
Я їла подібну річ в моєї знайомої, вона робила це при мені, але мене рецепт зовсім не цікавив тоді.  Мені здається, що по рецепту це мало бути щось подібне.   СМАК неперешершений!!!! щось подібне на пташине молоко, але тільки подібне.  Моя знайома робила ще і частину з шоколадом, тому в стаканах зробила „художню„ розливку.   Попробую дізнатися детальніше за той рецепт і тоді напишу тут.  Можна робити таке як дуже вишуканий десерт для гостей, прикрасивши зверху якоюсь ягідкою, частинкою якогось екзотичного фрукту
 

Offline pcholka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4376
  • Поблагодарили: 13 раз
  • Репутація: +331/-0
    • Мобільний шиномонтаж
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марко,Матей
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #41 : 26 Березень 2012, 22:17:45 »
 
Цитувати
Можна робити таке як дуже вишуканий десерт для гостей, прикрасивши зверху якоюсь ягідкою, частинкою якогось екзотичного фрукту
Не тільки можна, але і треба  ;). Я вже для себе не переотруждалась і залила просто в креманки  d112, ал взагалі то його подають з фруктами і різними соусами, мені подобається з калиновим.
Ласкаво запрошую на мої посиденьки Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
                     
                     
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне фиолетово!
 

Offline Венера

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 675
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +170/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Аня
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #42 : 26 Березень 2012, 23:24:42 »
Я також дуже люблю і роблю цей десер. Для новорічного столу навіть купила формочки у формі ялинки для нього.

А ще хочу сказати, що багато кому він знайомий, просто ми раніше не знали, що він називається панакота.
Пам"ятаю в Молочному кафе чи Кристалі точно таке їла в дитинстві.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline iruska-87

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1520
  • Поблагодарили: 461 раз
  • Репутація: +185/-0
  • Боже, Україну бережи....
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Десерти
« Reply #43 : 26 Березень 2012, 23:29:48 »
Ага, якщо в Молочному, тоя вже знаю, яке воно на смак  z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline TinaTi

  • Модератор форуму!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 3368
  • Поблагодарили: 558 раз
  • Репутація: +359/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #44 : 26 Березень 2012, 23:35:31 »
Юлічка маю пару запитань
1. Водяна баня - тобто в киплячу кастрюулю з водою покласти миску з вершками і там їх взбивати гарячими???
2. Перед тим як додати желатин і яйця треба все це діло зняти з вогню, а потім з желатином знову довести майже  до кипіння і коли знімати, коли підбулькувати починає чи раніше? :)
 

Offline chernentus

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 783
  • Поблагодарили: 145 раз
  • Репутація: +126/-0
  • Вже тричі щаслива мама!!!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: наталія
Re: Десерти
« Reply #45 : 26 Березень 2012, 23:41:37 »
Правильно, правильно  :) і називалось воно - парфе.
Життя пройде, немов вода, і відцвіте, немов вишнева гілка... В житті одна помилка — не біда, біда, коли усе життя — помилка.
 

Offline Мамася

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1268
  • Поблагодарили: 189 раз
  • Репутація: +448/-3
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимчик 26.04.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Альона
Re: Десерти
« Reply #46 : 26 Березень 2012, 23:52:52 »
І треба було мені на ніч зайти в цю темку d16. Уже собі уявляю смак.... Завтра з самого ранку буду бігти в магазин по вершки d30 d112. А за рецептик +
[/url]
 

Offline pcholka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4376
  • Поблагодарили: 13 раз
  • Репутація: +331/-0
    • Мобільний шиномонтаж
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марко,Матей
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #47 : 27 Березень 2012, 00:09:02 »
Цитувати
1. Водяна баня - тобто в киплячу кастрюулю з водою покласти миску з вершками і там їх взбивати гарячими???
2. Перед тим як додати желатин і яйця треба все це діло зняти з вогню, а потім з желатином знову довести майже  до кипіння і коли знімати, коли підбулькувати починає чи раніше?
1.Ні,ні  d128 d128 d128, коли панакота готова і 15-20 хв остила при кімнатній температулі тоді я ставила каструльку в миску з холодною водою і так взбивала.
2. В мене було вже все готове і перемішане з желатином, тому коли тільки я побачила, що вершки хочуть закипати одразу вилила смесь з желатином. Знімати треба ще до того як закипить, тут дуже важливо не упустити момент, краще трошки раніше зняти ніж коли вони вже почнуть кипіти.
Дякую за + дівчатка  :*. І всім смачного
Ласкаво запрошую на мої посиденьки Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
                     
                     
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне фиолетово!
 

Offline TinaTi

  • Модератор форуму!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 3368
  • Поблагодарили: 558 раз
  • Репутація: +359/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #48 : 27 Березень 2012, 00:11:40 »
Ой треба буде спробувати, бо я всякі такі штучки люблю, типу желатинових, галареточних, суфле  d15
 

Offline Halyna

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1932
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +136/-0
    • http://halynafa.livejournal.com/3916.html
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: галина
Re: Десерти
« Reply #49 : 27 Березень 2012, 08:00:19 »
і мені теж подобається панакота, такий ніжний десерт, в неділю пробувала ще у Вулику, такий ніби нормальний :)
 

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #50 : 27 Березень 2012, 19:19:28 »
Молочне желе