Автор Тема: Десерти  (Прочитано 22100 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2388
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #85 : 03 Липень 2012, 22:38:53 »
Не зовсім як лід, набагато мякша консистенція, а їм я його ложкою десертною ( якби могла, їла б столовою  z5)
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10542
  • Поблагодарили: 106 раз
  • Репутація: +487/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #86 : 03 Липень 2012, 22:42:24 »
Я вже залила десь годину тому, ще довго треба чекати?
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2388
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #87 : 03 Липень 2012, 22:52:38 »
Юлія Висоцька пише не несколько часов, треба дивитись по консистенції, якщо в контейнері, то треба перемішувати час від часу, щоб замерзло рівномірно.
Я набираю ложкою для морозива, такою, що кульки робить, то мушу чекати, щоб добре замерзло
 


Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10542
  • Поблагодарили: 106 раз
  • Репутація: +487/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #88 : 03 Липень 2012, 22:55:13 »
Я залила в силіконові формочки від кексів, то воно певно не дуже довго буде морозитися.
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2388
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #89 : 03 Липень 2012, 22:59:51 »
ТОчно не довго, Оксана, ти краще методом " научного тика" перевіряй , тоді вже краще будеш знати
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10542
  • Поблагодарили: 106 раз
  • Репутація: +487/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #90 : 03 Липень 2012, 23:02:41 »
Дякую, зараз піду "тикати" d27
 

Offline Міка1609

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 216
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимка, 5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Марьяна
Re: Десерти
« Reply #91 : 15 Серпень 2012, 20:51:07 »
Десерт "Зефірняшка-невпізнашка"

Дівчатка рекомендую попробувати зробити такий десерт. Навчила мене робити його чоловіка мама, тепер ним часто користуюсь.

Нам потрібно
-апельсин
-2 ківі
-1-2 банани
-зефір розовий і білий(декілька штучок в залежності від розміру)
-1-2 морозива пломбір

Все нарізаємо маленькими кубиками (трошки більші,ніж на олів'є). Перемішуємо, додаємо морозиво, знов перемішуємо. Перекладаємо в креманки, чашечки чи просто їмо ложкою з кастрюльки d15
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Десерти
« Reply #92 : 24 Вересень 2012, 16:08:03 »
Яблука в пивному клярі з гарбузовим насінням

Нарешті можу показати цей рецепт. Це саме та страва, з якою я у Версалі. Чекала виходу журналу) В оригіналі рецепт з мигдалем, а я зробила з гарбузовим насінням і не пошкодувала!

Нам знадобиться:
яблуко - 3 шт, пиво світле - 125 г, жовток яєчний - 1 шт, білок яєчний - 2 шт, борошно пшеничне - 150 г, ваніль (паличка або пакетик ваніліну) - 1 шт, гарбузове насіння - 100 г, сіль (на кінчику ножа), кориця (мелена, для посипання) - 20 г, масло топлене (або рослинне без запаху, для фритюру), цукровий пісок (для посипання) - 50 г


Приготування:
Видалити серцевину яблук спеціальним ножем (якщо є). Яблука нарізати вузькими кільцями. Борошно, жовток, сіль, пиво і ваніль добре розмішати. Окремо збити в круту піну 2 білки і акуратно, ложкою, ввести в суміш. Кружечок яблука вмочити в тісто і викласти на добре розігріту сковороду з рослинним маслом. Поки низ яблука прожарюється, присипати зверху гарбузовим насінням. Акуратно перевернути і підсмажити з боку насіннячок.

Викласти яблука на паперовий рушник, щоб трохи стік жир. Подавати з пилу, з жару! Андреас Гайтл (автор оригінального рецепту) пропонує рясно посипати яблука сумішшю кориці з цукром (адже тісто не солодке)!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline tuchka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1210
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +201/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #93 : 24 Вересень 2012, 17:19:23 »
Яка смакота! Дивно, скільки всього ти встигаєш.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Kvi.Tochka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 113
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +28/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Re: Десерти
« Reply #94 : 08 Листопад 2012, 23:18:45 »
Цитувати
Десерт "Зефірняшка-невпізнашка"
Щось оригінальне має бути))) треба попробувати:)))))
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #95 : 29 Грудень 2012, 13:13:52 »
Десерт з дині і йогурту

Інгредієнти:
Диня (маленька) - 1 шт., ванільний йогурт - 2 склянки, будь-які ягоди (малина, полуниця, смородина, ожина, лохина), горіхи (будь-які, на ваш розсуд), кориця - 1 ст. л.

Спосіб приготування:
1. Диню очистити і нарізати невеликими кубиками.
2. Змішати йогурт і корицю.
3. У креманку або стакан викласти шарами фрукти і полити йогуртом.
4. Зверху посипати подрібненими горішками.Десерт готовий.
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #96 : 29 Грудень 2012, 13:15:11 »
Шоколадно-ванільний пудинг

Інгредієнти:
1/2 склянки цукру, 3 ст.л. борошна, 3 ст.л. какао, 2 склянки молока, 1 ст.л. вершкового масла, 2 ч.л. ваніліну

Приготування:
1. Змішати цукор і борошно. Додайте молоко. Суміш прокип'ятити, дати трохи загуснути.
2. Додати розтоплене масло і розділити на 2 частини. В 1 частина додати ванілін, в іншу какао. Ще раз нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння.
3. Подавати пудинг шарами.
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #97 : 29 Грудень 2012, 13:18:00 »
Карамельні яблучка з горіхами

Візьміть велике яблуко, вимийте і очистіть. Виріжте з яблука кружечки спеціальною ложкою для дині, складіть в миску і полийте лимонним соком.
2. Приготуйте карамель (дивіться нижче процес), палички для яблук, миску з тертими горіхами.
3. У яблучка вставте палички, осушіть паперовою серветкою від зайвої соку (інакше карамель не прилипне).
4. Занурюйте яблука в карамель (круговими рухами).
5. Потім опустіть яблучка в миску з горішками (можна так само брати кольорові посипання для тортів).
6. Поставте палички з яблуками в стакан і помістіть в холодильник на пару годин (щоб карамель добре застигла).
Подавайте до столу в мереживних серветочки!Так само замість карамелі можна використовувати розтоплений шоколад.Як приготувати карамель:У каструлі з товстим дном змішайте 100 г цукру і 5 ст. л киплячої води і доведіть до кипіння на маленькому вогні, помішуючи, щоб цукор розчинився. Кип'ятіть, не розмішуючи і обертаючи каструлю, поки карамель не придбає темний золотий відтінок. Карамель не повинна бути занадто темною, інакше вона буде гірчити. Щоб переконатися в правильності відтінку, капніть трохи карамелі на білу тарілку. :)
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #98 : 29 Грудень 2012, 13:18:38 »
Десерт "Шоколадні пальчики"

Інгредієнти:
2 склянки цукру, 1 склянка молока, 60г вершкового масла, 1 ч. л. ваніліну, шоколад для глазурі

Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.Додати інші інгредієнти і перемішати. Зкачати з отримав тесту ковбаски. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли). Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі.Розтопити шоколад.Залити пальчики шоколадом.
 

Offline bonitka

  • Головне в житті - СІМ'Я! Кар'єра не чекає тебе вдома, гроші не витруть сльози, а слава не обійме вночі...
  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1650
  • Поблагодарили: 840 раз
  • Репутація: +1036/-0
  • Don't worry, be happy...
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #99 : 29 Грудень 2012, 17:52:08 »
Цитувати
Десерт "Шоколадні пальчики"

Інгредієнти:
2 склянки цукру, 1 склянка молока, 60г вершкового масла, 1 ч. л. ваніліну, шоколад для глазурі
Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.Додати інші інгредієнти і перемішати. Зкачати з отримав тесту ковбаски.

Юля (Кося), я вже в третій темі зустрічаю ваш десерт!!! (один і той самий! скільки можна?) Мені, особисто, в голові не вкладається, як можна щось "зкачати", з отих інгредієнтів, що ви понаписували (вже один раз писала про це)??? Ви хоч самі пробували його робити???
Білоруська постільна білизна - якість за доступну ціну
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Позолочені вироби з медичного золота
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Десерти
« Reply #100 : 01 Січень 2013, 19:44:11 »
Плаваючий острів "ile flottante"

Нам знадобиться:
яйце куряче - 6 шт.; молоко - 1/2 л.; цукор (для яєць - 170 г; для карамелі - 50 г) - 220 г; ванільний цукор - 1/2 ч. л.; сіль - 1 щіпка.


Приготування:
Відокремити білки від жовтків. Збийте білки в сніг, додавши дрібку солі, після 70 гр. цукру.

Підігрійте молоко з ваніллю. Не дати закипіти і підтримуємо в гарячому стані на повільному вогні. За допомогою ложки опускаємо в гаряче молоко збиті білки і залишаємо їх там плавати 1-2 хвилини, перевертаючи, потім викладемо наші острівці на серветку.

Англійський крем: вбийте жовтки з цукром (100 гр) в піну до побіління. Змішайте цю суміш з молоком (воно не повинно було закипіти). Гріємо цю суміш на повільному вогні, помішуючи, поки вона не загусне. Визначаємо готовність за допомогою дерев'яної ложки: крем повинен покривати ложку не стікати.

Остудіть крем, розлийте по креманкам і покладіть острівці. Прикрасьте тертим шоколадом або полийте карамеллю. Смачного!

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ТЯНА

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 59
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анна,Вікторія
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #101 : 11 Лютий 2013, 13:26:13 »
Панна кота...інтересно :)дуже люблю,цікаво чи ця вийде така ж смачна!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]