Автор Тема: Десерти  (Прочитано 18822 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2385
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #85 : 03 Липень 2012, 22:38:53 »
Не зовсім як лід, набагато мякша консистенція, а їм я його ложкою десертною ( якби могла, їла б столовою  z5)
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10503
  • Поблагодарили: 86 раз
  • Репутація: +483/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 07.06.2009 р.
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #86 : 03 Липень 2012, 22:42:24 »
Я вже залила десь годину тому, ще довго треба чекати?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2385
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #87 : 03 Липень 2012, 22:52:38 »
Юлія Висоцька пише не несколько часов, треба дивитись по консистенції, якщо в контейнері, то треба перемішувати час від часу, щоб замерзло рівномірно.
Я набираю ложкою для морозива, такою, що кульки робить, то мушу чекати, щоб добре замерзло
 


Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10503
  • Поблагодарили: 86 раз
  • Репутація: +483/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 07.06.2009 р.
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #88 : 03 Липень 2012, 22:55:13 »
Я залила в силіконові формочки від кексів, то воно певно не дуже довго буде морозитися.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2385
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #89 : 03 Липень 2012, 22:59:51 »
ТОчно не довго, Оксана, ти краще методом " научного тика" перевіряй , тоді вже краще будеш знати
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10503
  • Поблагодарили: 86 раз
  • Репутація: +483/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 07.06.2009 р.
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #90 : 03 Липень 2012, 23:02:41 »
Дякую, зараз піду "тикати" d27
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Міка1609

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 216
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимка, 5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Марьяна
Re: Десерти
« Reply #91 : 15 Серпень 2012, 20:51:07 »
Десерт "Зефірняшка-невпізнашка"

Дівчатка рекомендую попробувати зробити такий десерт. Навчила мене робити його чоловіка мама, тепер ним часто користуюсь.

Нам потрібно
-апельсин
-2 ківі
-1-2 банани
-зефір розовий і білий(декілька штучок в залежності від розміру)
-1-2 морозива пломбір

Все нарізаємо маленькими кубиками (трошки більші,ніж на олів'є). Перемішуємо, додаємо морозиво, знов перемішуємо. Перекладаємо в креманки, чашечки чи просто їмо ложкою з кастрюльки d15
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Десерти
« Reply #92 : 24 Вересень 2012, 16:08:03 »
Яблука в пивному клярі з гарбузовим насінням

Нарешті можу показати цей рецепт. Це саме та страва, з якою я у Версалі. Чекала виходу журналу) В оригіналі рецепт з мигдалем, а я зробила з гарбузовим насінням і не пошкодувала!

Нам знадобиться:
яблуко - 3 шт, пиво світле - 125 г, жовток яєчний - 1 шт, білок яєчний - 2 шт, борошно пшеничне - 150 г, ваніль (паличка або пакетик ваніліну) - 1 шт, гарбузове насіння - 100 г, сіль (на кінчику ножа), кориця (мелена, для посипання) - 20 г, масло топлене (або рослинне без запаху, для фритюру), цукровий пісок (для посипання) - 50 г


Приготування:
Видалити серцевину яблук спеціальним ножем (якщо є). Яблука нарізати вузькими кільцями. Борошно, жовток, сіль, пиво і ваніль добре розмішати. Окремо збити в круту піну 2 білки і акуратно, ложкою, ввести в суміш. Кружечок яблука вмочити в тісто і викласти на добре розігріту сковороду з рослинним маслом. Поки низ яблука прожарюється, присипати зверху гарбузовим насінням. Акуратно перевернути і підсмажити з боку насіннячок.

Викласти яблука на паперовий рушник, щоб трохи стік жир. Подавати з пилу, з жару! Андреас Гайтл (автор оригінального рецепту) пропонує рясно посипати яблука сумішшю кориці з цукром (адже тісто не солодке)!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline tuchka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1210
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +201/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #93 : 24 Вересень 2012, 17:19:23 »
Яка смакота! Дивно, скільки всього ти встигаєш.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Kvi.Tochka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 113
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +28/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Re: Десерти
« Reply #94 : 08 Листопад 2012, 23:18:45 »
Цитувати
Десерт "Зефірняшка-невпізнашка"
Щось оригінальне має бути))) треба попробувати:)))))
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #95 : 29 Грудень 2012, 13:13:52 »
Десерт з дині і йогурту

Інгредієнти:
Диня (маленька) - 1 шт., ванільний йогурт - 2 склянки, будь-які ягоди (малина, полуниця, смородина, ожина, лохина), горіхи (будь-які, на ваш розсуд), кориця - 1 ст. л.

Спосіб приготування:
1. Диню очистити і нарізати невеликими кубиками.
2. Змішати йогурт і корицю.
3. У креманку або стакан викласти шарами фрукти і полити йогуртом.
4. Зверху посипати подрібненими горішками.Десерт готовий.
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #96 : 29 Грудень 2012, 13:15:11 »
Шоколадно-ванільний пудинг

Інгредієнти:
1/2 склянки цукру, 3 ст.л. борошна, 3 ст.л. какао, 2 склянки молока, 1 ст.л. вершкового масла, 2 ч.л. ваніліну

Приготування:
1. Змішати цукор і борошно. Додайте молоко. Суміш прокип'ятити, дати трохи загуснути.
2. Додати розтоплене масло і розділити на 2 частини. В 1 частина додати ванілін, в іншу какао. Ще раз нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння.
3. Подавати пудинг шарами.
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #97 : 29 Грудень 2012, 13:18:00 »
Карамельні яблучка з горіхами

Візьміть велике яблуко, вимийте і очистіть. Виріжте з яблука кружечки спеціальною ложкою для дині, складіть в миску і полийте лимонним соком.
2. Приготуйте карамель (дивіться нижче процес), палички для яблук, миску з тертими горіхами.
3. У яблучка вставте палички, осушіть паперовою серветкою від зайвої соку (інакше карамель не прилипне).
4. Занурюйте яблука в карамель (круговими рухами).
5. Потім опустіть яблучка в миску з горішками (можна так само брати кольорові посипання для тортів).
6. Поставте палички з яблуками в стакан і помістіть в холодильник на пару годин (щоб карамель добре застигла).
Подавайте до столу в мереживних серветочки!Так само замість карамелі можна використовувати розтоплений шоколад.Як приготувати карамель:У каструлі з товстим дном змішайте 100 г цукру і 5 ст. л киплячої води і доведіть до кипіння на маленькому вогні, помішуючи, щоб цукор розчинився. Кип'ятіть, не розмішуючи і обертаючи каструлю, поки карамель не придбає темний золотий відтінок. Карамель не повинна бути занадто темною, інакше вона буде гірчити. Щоб переконатися в правильності відтінку, капніть трохи карамелі на білу тарілку. :)
 

Offline Кося

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій, 1рік, 2 місяці
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Десерти
« Reply #98 : 29 Грудень 2012, 13:18:38 »
Десерт "Шоколадні пальчики"

Інгредієнти:
2 склянки цукру, 1 склянка молока, 60г вершкового масла, 1 ч. л. ваніліну, шоколад для глазурі

Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.Додати інші інгредієнти і перемішати. Зкачати з отримав тесту ковбаски. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли). Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі.Розтопити шоколад.Залити пальчики шоколадом.
 

Online bonitka

  • Головне в житті - СІМ'Я! Кар'єра не чекає тебе вдома, гроші не витруть сльози, а слава не обійме вночі...
  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1651
  • Поблагодарили: 808 раз
  • Репутація: +1029/-0
  • Don't worry, be happy...
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #99 : 29 Грудень 2012, 17:52:08 »
Цитувати
Десерт "Шоколадні пальчики"

Інгредієнти:
2 склянки цукру, 1 склянка молока, 60г вершкового масла, 1 ч. л. ваніліну, шоколад для глазурі
Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.Додати інші інгредієнти і перемішати. Зкачати з отримав тесту ковбаски.

Юля (Кося), я вже в третій темі зустрічаю ваш десерт!!! (один і той самий! скільки можна?) Мені, особисто, в голові не вкладається, як можна щось "зкачати", з отих інгредієнтів, що ви понаписували (вже один раз писала про це)??? Ви хоч самі пробували його робити???
Презервативи Durex, Contex, Dolphi та ін. якісні товари за доступну ціну
СП презервативів відкрито: Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Десерти
« Reply #100 : 01 Січень 2013, 19:44:11 »
Плаваючий острів "ile flottante"

Нам знадобиться:
яйце куряче - 6 шт.; молоко - 1/2 л.; цукор (для яєць - 170 г; для карамелі - 50 г) - 220 г; ванільний цукор - 1/2 ч. л.; сіль - 1 щіпка.


Приготування:
Відокремити білки від жовтків. Збийте білки в сніг, додавши дрібку солі, після 70 гр. цукру.

Підігрійте молоко з ваніллю. Не дати закипіти і підтримуємо в гарячому стані на повільному вогні. За допомогою ложки опускаємо в гаряче молоко збиті білки і залишаємо їх там плавати 1-2 хвилини, перевертаючи, потім викладемо наші острівці на серветку.

Англійський крем: вбийте жовтки з цукром (100 гр) в піну до побіління. Змішайте цю суміш з молоком (воно не повинно було закипіти). Гріємо цю суміш на повільному вогні, помішуючи, поки вона не загусне. Визначаємо готовність за допомогою дерев'яної ложки: крем повинен покривати ложку не стікати.

Остудіть крем, розлийте по креманкам і покладіть острівці. Прикрасьте тертим шоколадом або полийте карамеллю. Смачного!

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ТЯНА

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 59
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анна,Вікторія
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #101 : 11 Лютий 2013, 13:26:13 »
Панна кота...інтересно :)дуже люблю,цікаво чи ця вийде така ж смачна!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]