0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитуватиа потім з-за тої штори ніби з балкону хтось заходив і душив мою бабусю до синяків на шиї, а потім відпускав і йшов геть. Ну це вже реально страшно і небезпечно для життя
а потім з-за тої штори ніби з балкону хтось заходив і душив мою бабусю до синяків на шиї, а потім відпускав і йшов геть.
А у меня когда бабушка умерла, то мы в тот дом квартирантов взяли, а у них близняшки родились и они говорили, что среди ночи первый год после смерти бабушки, когда младенцы плакал кто-то кроватки качал и они успокаивались
в однієї живе домовик, то вона щовечора лишає в кухні на столі на тарілці різні солодощі, а на рано їх нема, а від цукерків залишаються папірці.
І у всякі "магічні" впливи, ритуали і т. д. я так само не вірю, виключно в енергію.
А реально боятись треба живих, а не мертвих
ну так ритуали - то теж спрямування енергії.
народ, ви що тут такі всі "пуджені"??? я якось була в бабці, то почала раптово клямка на дверях рухатись, ніби хтось хоче відкрити я в шоці, а потім заходить кошак бабцін, якого дали з міста, то виявилось, що той міський кошак був навчений сам відкривати двері - ось як все просто пояснилось
А не вийти десь там опівночі на перехрестя, чогось там насипати, через плече сплюнути (це я так образно) і воно тобі збудеться
ну і раз чоловік ще був малий, десь років 5, то летів з тої драбини і прямо відчув, як майже біля підлоги його хтось підхопив і обережно поклав.
просто так не робили, якби воно все була туфта і не збувалося...
В нас в Тисмениці є жінка і люди кажуть що вона собі так вигріла. І з собою весь час під пахою носить песика, навіть якщо везе коляску з дитиною то той пес з нею. Вона колись так собі заробляла, а тепер має шубний магазин і кажуть хто навіть зайде просто подивитись на шось, то обовязково там шось купить. Сусіди які з нею посварились, то одна померла а другої дочка розвелась з чоловіком.
Дівчата, я працювала в тисмениці не один рік і місцеві мені розповідали за ту жінку і ще за дідка якогось, який розводить цих ч... типу на продаж. Хтось навіть казав, що був у того дідка і той підняв таку ніби дверку в підлозі, а там комірчина якась і сидять ці ч... і очками блискають. Я якось скептично до цього оставилася, але вже не вперше таке чую від різних людей. Якоби ці ч... це на зразок джинів, поки вони у тебе є, виконують все. І люди їх купують чи висиджують для матеріального достатку. Ще по чутках, ледве не у всіх в Тисмениці, хто успішно торгує хутрами, є ч...
Та десь там чи в самій тисмениці, чи в селі якомусь по сусідству
А де той дідок живе, що джинами торгує?