0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитуватизвичайно треба вчитися. Все наше життя - суцільне навчання і без навичок навіть чай не зробити, головне щоб руки звідки треба росли Дуже добре коли руки ростуть звідки треба, а воскова депіляція це не так просто, бо є безліч нюансів і правил, яких треба дотримуватись, це тільки в неті все так гарно виглядає, наніс ,зірвав і порядок.... добре, коли хоч ноги собі депілюють, травмували десь трошки епідерміс, нічого страшного оновиться, а опіки та розриви на статевих губах це уже не жарти.....Думаю кожен має займатись тою справою в тонкощах якої добре розбирається.Якщо, хочете сама собі вдома робити, то краще депілятор, це моя думка.
звичайно треба вчитися. Все наше життя - суцільне навчання і без навичок навіть чай не зробити, головне щоб руки звідки треба росли
До речі, набагато професійніше і більш ввічливо з вашого боку було б написати«Я, як майстер не рекомендую робити воскову депіляцію самостійно», а не нападати і розказувати які ви супер навчені майстри!!!
а я епілятором одну ногу побрию,а от іншу це просто мука для мене,а інтимна депіляція епілятором ,я б не витримала
Користуюся епілятором фірми BRAUN, спочатку була проблема "вростання волосків" у шкіру, потім все швидко минулося, дуже задоволеня, вже привикла, болі майже не відчуваю.Правда купила собі спеціальну олійку після епіляції.[/quo,]Дівчатка, а як позбутися від вросших волосків?
Дівчатка, а як позбутися від вросших волосків?
У мене епілятор, звичайний, класичний браун, вже 2-й, бо попередній згорів, користуюсь вже напевно 8- й рік , дуже задоволена, мені підходить для всіх зон, 2-3 тижні чистого спокою.