Русанка і 1 Гість дивляться цю тему.
Отримала парфуми, все доїхало ціле, бо дуже гарно запаковане))) Встигла затестити тільки Лакост, дуже ніжний, брала старшій доньці для школи, думаю їй підійде.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчатка, якщо комусь не пішла PINK MOLéCULE 090.09 дайте знати Бо я залишилась без неї і не знаю чи ще один флакончик розіп'єм можна завтра свою забрати?
Дівчатка, якщо комусь не пішла PINK MOLéCULE 090.09 дайте знати Бо я залишилась без неї і не знаю чи ще один флакончик розіп'єм
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчатка, якщо комусь не пішла PINK MOLéCULE 090.09 дайте знати Бо я залишилась без неї і не знаю чи ще один флакончик розіп'єм можна завтра свою забрати? Іринко, в тебе скринька була переповнена, не змогла вчора відповісти. Звісно, можна, лише набирай мене попередньо, щоб я вдома була
Ця Молекула такий ажіотакж зробила, що капець) Вероніка, давай і мені PINK MOLéCULE 090.09 - 10 мл в атом
Якщо продовжувати тему Молекул, то хотілося б спробувати Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Якщо буде розпів, то мені по 10 мл в атом.
Lanvin Eclat D'Arpege 1 мл 6,55 грн (ТВ 100 мл) (флакон №3)