0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
дуже дратували два питання, які задавали практично всі, коли родилась дитина- молоко є? Спати дає?
Начиталась я ваших дописів дівчата, і зрозуміла, що я мабуть зовсім пофігістично людина. Щось мене мало зачіпають такі питання. Хоча може ще залежно від того, хто задає. Якщо я відчуваю, що людина питає, аби завдати болю чи поставити в незручне становище, то відповідаю "від душі". Але як правило не реагую. Здоров"я дорожче, нерви треба берегти
Дівчата, чого ви нервуєтесь? І ви такими колись будете, не зарікайтеся, що ні. В таких простих запитаннях нема нічого поганого, якщо запитує дуже близька людина або коліжанка, яка також уже родила і знає, що це таке.
для мене гірше всього... і найчастіше звучить таке: Ой а чому він у вас таких худенькій, такій мініатюрненький??...Огооооооо а чого він такий худий????? А моя в цьому віці вже 15 кіля важила.....
и розумієшь в чому тут справа, я вже це просікла, такі питання задають з якімось внутрішнім злорадством, типу як ти мучаєшься.
"Я вже давно по попі надавала б, насварила..." і ніяк цим людям не зрозуміти, що я дуже багато часу дитині приділяю, і пояснюю і вчу, а він шило мале і має свій характер, який я не хочу ламати, йдучи найлегшим шляхом-вдарити, отаке
то я сказала, що значит він був розумово відсталий, що навіть не намагався криком і істериками нащупати границі дозволеного
пригноблена, слухняна, безініціативна...
пригноблена, слухняна, безініціативна...ага,і винна у всіх смертних гріхах....
і найчастіше звучить таке: Ой а чому він у вас таких худенькій, такій мініатюрненький??...Огооооооо а чого він такий худий????? А моя в цьому віці вже 15 кіля важила.....
то я сказала, що значит він був розумово відсталий, що навіть не намагався криком і істериками нащупати границі дозволеного ги-ги-ги.
ну ти даєш , а я думала що я зі своєю свекрухою жорстко говорю
мені на 25-річчя свекор вислав гроші і я пішла собі купила кольцо,щоб памятка була.а моя свекруха хитра,напряму не запитає скільки коштує.я їй кажу-купила собі кольцо.а вона мені-певно якесь дешевеньке?а я їй-та чого дешеве,нормальне.так вона нічого і не взнала.
Саме жахливе питання, це коли ти вже після 36тижня, КОЖНИЙ дзвонить КОЖЕН день і питає "Ти вже?" "Коли вже?"