Автор Тема: Креми для тортів  (Прочитано 27703 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline apelsinka83

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 15
  • Поблагодарили: 28 раз
  • Репутація: +7/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша
  • Ваше справжнє ім’я: Мар"яна
Re: Креми для тортів
« Reply #51 : 14 Листопад 2016, 15:46:57 »
Зразу трішки хвилювалася. Але я його часто роблю, і нічого. (але правда яйця тільки домашні)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 307
  • Поблагодарили: 196 раз
  • Репутація: +34/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Креми для тортів
« Reply #52 : 14 Листопад 2016, 15:48:06 »
Мене також сирий білок насторожив,але я б спробувала,думаю дуже смачно d53
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Natalo4ka-vit

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1693
  • Поблагодарили: 215 раз
  • Репутація: +235/-1
  • Самый большой подарок от БОГА - это наши дети!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віталік
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Креми для тортів
« Reply #53 : 14 Листопад 2016, 21:42:07 »
apelsinka83, дякую за рецептик!  d120 На жаль не маю повіреного джерела домашніх яєць  d24
Замуж надо выходить по-молодости, по-глупости, по большой любви или по залёту. Потому что повзрослеешь, поумнеешь и поймёшь, что идеальных людей нет, а не идеальный тебе не нужен.

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 307
  • Поблагодарили: 196 раз
  • Репутація: +34/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Креми для тортів
« Reply #54 : 12 Грудень 2016, 11:35:15 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
КРЕМ з йогуртом.
Йогурт  (бажано з смаком персика і абрикоса, з іншими смаками не такий)
сир "Маскарпоне" (але я брала звичайний сир, мені навіть більше так смакує) збиваємо у блендері разом із йогуртом до однорідної маси.
Три білки биваємо до пишної маси, і додаємо до сирно-йогуртної маси.
Желатин (велику упаковку) розводимо гарячою водою, кладемо аби застив, коли добре застине розігріваємо і виливаємо в масу, постійно збиваючи міксером.
Ось і крем готовий. Спробуйте не пожалкуєте, хто з моїх рідних і знайомих пробував, усі у захваті, крем виглядає як пташине молоко.

Мар"яна,а йогурт питний має бути чи ні. І які приблизно пропорції сиру і йогурту? :flv
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline apelsinka83

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 15
  • Поблагодарили: 28 раз
  • Репутація: +7/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша
  • Ваше справжнє ім’я: Мар"яна
Re: Креми для тортів
« Reply #55 : 28 Грудень 2016, 21:52:47 »
Привіт, йогурт питний, а сиру десь приблизно 300 грм,




Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: Miki

Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 307
  • Поблагодарили: 196 раз
  • Репутація: +34/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Креми для тортів
« Reply #56 : 28 Грудень 2016, 22:44:23 »
Дякую d53 Буду пробувати :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Sontse

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 8 раз
  • Репутація: +6/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Креми для тортів
« Reply #57 : 25 Липень 2017, 09:27:46 »
Дівчата, маю такий рецепт крему, він завжди виходить смачний, і коригувати можна під свій смак:
1 ст.цукру,
2 ст.л.борошна,
1 яйце,
1 ст.молока,
400 гр.масла.
Змішати цукор з борошном, вбити яйце, змішати і влити молоко в три етапи, потрошки, розмішуючи до однорідної маси. Ставимо на легенький вогонь, мішаємо і варимо до загустіння. Охолодити. В окремій посудині збити масло з ваніліном, або какао, або лимонним соком і цедрою, або з апельсином, або з кавою чи з іншим наповнювачем, який вам подобається. Коли масло стане пухке (1-2 хв), додаємо по ложці завареної маси. Вкінці обов'язково додати алкоголь (коньяк, ром, лікер, горілка).
Крему виходить багато, він смачний. Кількість масла можна коригувати на свій смак.
 

Online _Татьянка_

  • Я сама ЩАСЛИВА МАМА
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2665
  • Поблагодарили: 178 раз
  • Репутація: +344/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 9 років, 8 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Креми для тортів
« Reply #58 : 13 Лютий 2018, 00:09:22 »
Підкажіть. Який барвник краще сухий чи рідкий для білково заварного крему. Мені потрібний яскраво червоний колір.

Чи краще брати як то кажуть природній сік буряка
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]