Автор Тема: Рецепти Паски  (Прочитано 46951 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Luda75

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1295
  • Поблагодарили: 229 раз
  • Репутація: +88/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софійка-14р,Тоня та Іра-по 6р
  • Ваше справжнє ім’я: Люда
Re: Рецепти Паски
« Reply #884 : 14 Квітень 2017, 22:56:05 »
Сухофрукти треба давати при вимішуванніі в самому кінці,бо як вони є спочатку,то дуже ранять руки,як треба довго вимішувати.Але я пекла велику кількість, може,як мало тіста,то не важливо коли давати.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Маша86

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 2664
  • Поблагодарили: 650 раз
  • Репутація: +862/-1
  • Моя сім"я- моє ЩАСТЯ!!!!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вадимчик - Павлик
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Рецепти Паски
« Reply #885 : 14 Квітень 2017, 23:34:41 »
Я даю в кінці і тоді ще вимішую зо чотири хв,їх присипаю мукою,бо вони ж вимочені і тісто від них рідне ,тому викачую в муці і потім ще муки трошки до вимісу.
СП Іспанських брендів
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Залишки з СП Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Нов@чок

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 705
  • Поблагодарили: 536 раз
  • Репутація: +63/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Аня
Re: Рецепти Паски
« Reply #886 : 15 Квітень 2017, 13:52:25 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
ось мої красунечки цьогорічні
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: мися, gruzinochku, інессс


Offline мися

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1789
  • Поблагодарили: 719 раз
  • Репутація: +361/-0
  • до мене на ти :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Марія
Re: Рецепти Паски
« Reply #887 : 16 Квітень 2017, 01:12:03 »
Я цього разу збила білок без нічого, потім заварила сироп і гарячим тоненькою цівкою влила в той збитий білок, не припиняючи збивати. Паски змащувала і холодні і гарячі. Я не можу пригадати, як називається цей крем, коли збивається білок з гарячим сиропом, але він проходить термічну обробку (частково) коли вливається гарячий сироп і не розтікається. Потім досить швидко висихає і не чіпається ні до чого.
У минулому році просто збила білок з цукром, хоч і не потік, але не присох нормально, то ж 1 необережний рух і всю красу можна було спортити
Рухаюсь без шуму, бачу в темноті, чую здалеку, можу не спати ночами... Я-ніндзя??? -Ні-я мама!

СП Покупки з Англії Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Залишки моїх СП Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline gruzinochku

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1971
  • Поблагодарили: 2124 раз
  • Репутація: +285/-2
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ліза 6р.
  • Ваше справжнє ім’я: Люда
Re: Рецепти Паски
« Reply #888 : 16 Квітень 2017, 11:46:12 »
я другий рік поспіль не можу зробити нормально цю білу глазурь.Причини незнаю.Вона виходить не біла - прозоріша і рідка досить як сметана  рідка і сильно розтікається по верху паски.А в людей  на усіх фото-густюща-як білосніжний крем.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: мися

Offline svetik2

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 234
  • Поблагодарили: 372 раз
  • Репутація: +151/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максим і Таня
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Рецепти Паски
« Reply #889 : 16 Квітень 2017, 11:59:20 »
Пекла вчора вперше пасочки за рецептом Маша86 вийшли дуже смачні і пишні, а діти прикрашали  :bo :bo d53
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: Маша86

Offline gruzinochku

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1971
  • Поблагодарили: 2124 раз
  • Репутація: +285/-2
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ліза 6р.
  • Ваше справжнє ім’я: Люда
Re: Рецепти Паски
« Reply #890 : 16 Квітень 2017, 12:26:31 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] і не могла я це раніше побачити((
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: Маша86

Offline Маша86

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 2664
  • Поблагодарили: 650 раз
  • Репутація: +862/-1
  • Моя сім"я- моє ЩАСТЯ!!!!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вадимчик - Павлик
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Рецепти Паски
« Reply #891 : 16 Квітень 2017, 12:42:45 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Пекла вчора вперше пасочки за рецептом Маша86 вийшли дуже смачні і пишні, а діти прикрашали  :bo :bo d53
Смачного!!!! Я теж печу за тим рецептом ,просто б більшій вже кількості,щоб всім вистачило! Теж їх люблю дуууже, я паскоїд!  d15

Люда,візьму на замітку з желатином ще глазур не робила, бо справді мороки купа в мене з білковою глазур*ю.
СП Іспанських брендів
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Залишки з СП Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline мися

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1789
  • Поблагодарили: 719 раз
  • Репутація: +361/-0
  • до мене на ти :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Марія
Re: Рецепти Паски
« Reply #892 : 17 Квітень 2017, 12:04:53 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
я другий рік поспіль не можу зробити нормально цю білу глазурь.Причини незнаю.Вона виходить не біла - прозоріша і рідка досить як сметана  рідка і сильно розтікається по верху паски.А в людей  на усіх фото-густюща-як білосніжний крем.
Люда, щось неправильно робите при збіванні, тому вона робитьсятакої консистенції.
Рухаюсь без шуму, бачу в темноті, чую здалеку, можу не спати ночами... Я-ніндзя??? -Ні-я мама!

СП Покупки з Англії Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Залишки моїх СП Для того щоб побачити посилання: Register or Login]