Автор Тема: Випічка з творогом  (Прочитано 50611 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Tasiya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1762
  • Поблагодарили: 47 раз
  • Репутація: +281/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій
  • Ваше справжнє ім’я: НАТАЛЯ
Re: Випічка з творогом
« Reply #68 : 25 Серпень 2011, 19:26:34 »
Цитувати
Якби хоч 2 було, а то одна.
Дам-дам я однією і потрошки запікала  d111 d111 d111. Але смачний і простий рецептик і все дуже гарно получилося  z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Кривенька

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 109
  • Репутація: +3/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Денис 2,7 роки , Ромчик 1рік 8 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Випічка з творогом
« Reply #69 : 03 Вересень 2011, 08:28:56 »
Цитувати
Цитувати
Ірочка, спасибі за рецептик! Хоч рецепт і з нету, але ти перша його твипробувала і порадила, так що за те, що ти першопроходець     і + у репутацію 
[/quote
дякую
 

Offline galja

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +140/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Іра
  • Ваше справжнє ім’я: Галя
Re: Випічка з творогом
« Reply #70 : 03 Вересень 2011, 10:06:30 »
о і я попробую спекти
СП Косметика з Франції Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline Fluffy00

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1148
  • Поблагодарили: 176 раз
  • Репутація: +386/-5
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Випічка з творогом
« Reply #71 : 12 Вересень 2011, 19:24:54 »
а скільки ви цукру давали?
 

Offline Tasiya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1762
  • Поблагодарили: 47 раз
  • Репутація: +281/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій
  • Ваше справжнє ім’я: НАТАЛЯ
Re: Випічка з творогом
« Reply #72 : 12 Вересень 2011, 19:30:56 »
Цитувати
а скільки ви цукру давали?
Я давала близько одного стакану цукру, бо все таки десерт ;), але то все від сиру залежить і вподобань
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Совушка

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 0
  • Поблагодарили: 9 раз
  • Репутація: +2/-0
  • До мене - на ТИ! )))
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Випічка з творогом
« Reply #73 : 21 Вересень 2011, 00:09:17 »
Я сирник цей знову сьогодні пекла. Чекаю, поки вистигне  d30
 

Offline Жасмин

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1593
  • Поблагодарили: 14 раз
  • Репутація: +306/-0
  • ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Випічка з творогом
« Reply #74 : 21 Жовтень 2011, 18:08:35 »
вирішено, і це я буду робити завтра, бо за ізюмом ще треба зганяти. Так захотілось такої запіканки. Як зроблю, то поділюся своїми враженнями  :)
 

Offline TinaTi

  • Модератор форуму!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 3358
  • Поблагодарили: 554 раз
  • Репутація: +359/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Випічка з творогом
« Reply #75 : 21 Жовтень 2011, 18:26:04 »
Так і я хочу зробити, але і пиріжочків хочеться і запіканочки  d143
 

Offline latifa

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2531
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +512/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олежик, Мартуся
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Re: Випічка з творогом
« Reply #76 : 24 Жовтень 2011, 17:27:35 »
Бурьонка

Мій синочок просто обожнює творожний тортик "Бурйонка". Тому хочу поділитися з вами рецептом. Рецепт взятий з інтернету, але я його вже використовувала десятки разів і він мені завжди вдавався.

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Тісто:
200 гр масла
1 яйце
150 г цукру
350 г муки
50 г какао
1 пакетик (10 г) розрихлювача

Начинка:
500 г творога( нежирного)
4 яйця
100гр масла  + 100гр сметани
1,5 ст. ложки крахмалю
150 г цукру
ванільний цукор

Приготування:

Масло збити з цукром до однорідної маси.
Муку змішати із какао і розрихлювачем.
З"єднати всі складники і замісити тісто.
Тісто готове.

Від"єднати 1/5 частину тіста і відкласти в сторону (потім з того кусочка будемо робити плямки)

Відділяємо жовтки від білків, білки збиваємо, тоді до них додаємо цукор і знову збиваємо.

Після того збиваємо міксером або загружаємо в блендер  творог, 100гр масла+ 100гр сметани, жовтки, крахмаль, ванільний цукор.

Додаємо білки і легенько замішуєм до однорідності.

Викладаємо тісто в форму, формуючи по краях невеликий бортик, тоді викладаємо начинку, гарно розрівнюємо. З того кусочка, який ми відкладали, робим паляничку, рвемо її на кусочки і у формі плямок розкладаємо їх на торт.

Випікаю в духовці при t 170-180 градусів 60 хв.
 З форми виймаю, коли повністю вистигне.

Приємного апетиту !!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline vkindrachuk

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 297
  • Репутація: +96/-0
  • I want to trevel
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Валентина
Re: Випічка з творогом
« Reply #77 : 06 Листопад 2011, 12:18:19 »
я теж до сирників додаю манку, а ще трошки меду і цукру  z4
 

Offline Tani4ka

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 836
  • Поблагодарили: 49 раз
  • Репутація: +107/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша, 1 рік і 11 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Випічка з творогом
« Reply #78 : 06 Листопад 2011, 12:35:49 »
Слюнки потекли!!! Треба буде цього тижня сирник спекти за рецептом Олюсик-так апетитно виглядає)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Vitusia

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 51
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +8/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олексій - 7 р., Анна - 4 р.
  • Ваше справжнє ім’я: Віка
Re: Випічка з творогом
« Reply #79 : 06 Листопад 2011, 12:52:39 »
Я десь недавно бачила в неті рецепт сирників з гарбузовим пюре (такі сирники, як ми зазвичай робимо, тільки до них іде трішки більше муки)...треба буде попробувати...колір був просто неймовірний)))
 

Offline svetka.b.v

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 133
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Денис 5 Матвій 1
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Випічка з творогом
« Reply #80 : 06 Листопад 2011, 13:05:48 »
Я теж частенько смажу сирнички. Класна штука. Я додаю трошки муки яйце і сметану. А решто хто що любить: родзики, курагу, ванільку. Смачно получається за рахунок сметани. Вона не дає сирникам затвердівати. Але обов'яково спробую варіант з манкою. Дякую за нові варіанти. Завжди цікаво як хтось готує те чи інше блюдо. І сама удосконалюєш таким чином свої рецепти.
 

Offline Галочка25

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 480
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +41/-0
  • Наша радість
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Яна 12.01.2010
  • Ваше справжнє ім’я: Галя
Re: Випічка з творогом
« Reply #81 : 01 Грудень 2011, 15:17:48 »
Сирник

Хочу поділитись рецептом сирника, який знайшла в кулінарних секретах сестри Ольги. Виходить дуже смачний і на вигляд симпатичний. Пекла його я в мультиварці. Може комусь стане в пригоді.
Тісто: 250 г борошна, 100 г маргарину, 100 г цукру-пудри, 2 жовтки, 1 ч, ложка порошку до печива. Сирна маса: 1 кг сиру, 1 склянка цукру-пудри, 2 яйця, 2 жовтки, З пачки ванільного цукру, 1,5 склянки молока,  1 пачка пудингу вершкового, ванільного  або 200 г крохмалю чи манної крупи (я давала манку, а сусідка ванільний пудинг, то з пудингом виходить смачніше ), 0.5 склянки рафінованої олії.

Білкова піна: 4 білків, 6 ст. ложок цукру, 50 г кокосової стружки.

До попередньо просіяного борошна з порошком до печива додаємо натертий на грубій тертці маргарин і жовтки, розтерті з цукром. Швидко замішуємо тісто, розкачуємо і викладаємо у вистелену промащеним папером бритванку з високими стінками. При цьому з тіста потрібно сформувати невисокі бережки.

Сирну масу готуємо так: Сир двічі перемелюємо через м'ясорубку і розтираємо в макітрі до однорідної маси, поступово додаючи цукор-пудру, олію, пудинг, ванільний цукор, збиті яйця, молоко. Виливаємо отриману масу на тісто (маса має густоту рідкої сметани) і печемо сирник в нагрітій до середньої температури печі 40 хв. Майже готовий сирник виймаємо з печі і покриваємо зверху білковою піною, вимішаною з кокосовою стружкою. Після цього ставимо його ще на 20 хв допікатися.

Білкову піну готуємо так: збиваємо білки без цукру, а коли вони вже будуть добре збиті, додаємо потрохи цукор і далі збиваємо. Вкінці вимішуємо з кокосовою стружкою.

В нас вийшов ось такий:





Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Ірчик з Франківська

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3952
  • Поблагодарили: 34 раз
  • Репутація: +459/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Валерія, 10 років, Денис 7 роки
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Випічка з творогом
« Reply #82 : 01 Грудень 2011, 17:38:56 »
Галочка, цікаво виглядає і нпевно дуже смачно. Треба спробувати! z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Галюська

  • Чудеса - там, де в них вірять, і чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2752
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +333/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галя
Re: Випічка з творогом
« Reply #83 : 23 Грудень 2011, 11:35:01 »
Дуже класний!!!!! А смачнющий напевно... d15
Але мені цікаво як його пекти у мульті? Там пише що неможна відкривати кришку доки не закінчиться приготування......а тут треба пінку в кінці додати.....як ти робила? Бо я ще з мультиваркою на "ви" і через "перепрошую"  d27
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Галочка25

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 480
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +41/-0
  • Наша радість
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Яна 12.01.2010
  • Ваше справжнє ім’я: Галя
Re: Випічка з творогом
« Reply #84 : 23 Грудень 2011, 11:59:22 »
Я пекла 40 хвилин, потім відкрила, полила білками і ще пекла десь 25 хвилин!!

Я завжди відкриваю мультиварку, що б не робила! Стараюсь не часто, але заглядаю час від часу... Правда, при випічці завжди перших 30-50хв взагалі не відкриваю, тільки потім дивлюсь, чи готове чи треба ще пекти, інколи щось треба повернути на інший бік і продовжувати пекти.. Так що я напевно трохи не дотримуюсь інструкцій d100
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]