0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Таких батьків, котрі забувають про власних дітей треба стерилізувати!
я думаю, що такі випадки мають примусити людей реально задуматися над тим, куди ж ми всі так спішимо!!!!
тобто треба стерелізувати наших форумчанок orlina чи мама, яки казали що на автоматі забували чи є дитина в садку чи в машині?
Такие комментарии типичны и прекрасно иллюстрируют то, что происходит снова и снова, год за годом, в разных городах, где случаются подобные происшествия. Реакцию огромного процента населения нельзя даже назвать злостью - это травля...В случаях с гипертермией, считает он, родителей очерняют по той же причине. «Мы все уязвимы, но никто не хочет, чтобы ему об этом напоминали. Мы хотим верить в понятный, контролируемый, неугрожающий мир, где всё будет 'окей' постольку поскольку ты играешь по правилам. Поэтому когда нечто подобное случается с другими, нам необходимо отделить их от себя. Мы не хотим иметь с ними ничего общего, и тот факт, что мы можем быть в чём-то на них похожи, приводит нас в ужас. Поэтому мы делаем из них монстров.»
і якого милого везучи дитину до садка, чи відвозячи її до няні, батьки їдуть в офіс
Засуджувати нікого не берусь, тому що зі сторони завжди легше когось судити, найголовніше, щоб такі страшні уроки не забувалися, але і не повторювалися, щоб були нагадуванням для всіх батьків, про те, що недбалість, може позбавити нас змісту нашого життя.
Впевнена, що дії багатьох мам доведені до автоматизму і частенько вони над цим просо не задумуються.
Люди, котрі планують діток, зобов"язані до автоматизму довести думки про безпеку дитини. Де, як, з ким твоя кровинка. Навіть розбудивши серед ночі, зненацька свідомі батьки подумають про дітей, а несвідомі...
Іванночка,мені здається що нічого не докажеш.Всі будуть при своїй думці!Сподобався вислів у статті
Неллі, я думаю, що тоді треба засудити і стрелезіувати всі наши села, бо діти там у віці півроку залишають на старшого неповнолітнього брата, а діти в 2 роки самі гуляють на дворі.