Автор Тема: Побалуємось печивом?  (Прочитано 45555 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline snakewife

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4908
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +347/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #68 : 02 Травень 2011, 16:42:25 »
ну та ясно що масло можна,, маргарин просто економніше  d27
 

Offline tanuxa

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7988
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +274/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #69 : 02 Травень 2011, 17:07:14 »
І я йду пекти, Арсен збиває мені білки саме z5

 

Offline tanuxa

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7988
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +274/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #70 : 02 Травень 2011, 17:40:33 »
Певно небуде діла d143, білки збилися добре z4
Але я забагато напхала d16 все повитікало і ск. то треба пекти ?
Поставила на 150град. на 15хв. так добре?
Як попробувати?білки мають бути на дотик тверді?

 


Offline snakewife

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4908
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +347/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #71 : 02 Травень 2011, 18:28:22 »
Цитувати
Тільки як то з тими малими відпочити там
Таня, я там писала вище, що спочатку треба на сильніший вогонь (я ставлю 200) десь на 3-5 хв, печенюшки піднімаються, потім скручуєш температуру і ще хвилин 10 (залежить від духовки), краще недопекти, білки не тверді мають бути а "воздушні"
я от також тісто замісила, вже в холодильнику, а то так захотілось чогось солоденького  d15
 

Offline tanuxa

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7988
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +274/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #72 : 03 Травень 2011, 14:08:42 »
Нічого в мене невийшло d12
Білок витік побокам дуже сильно і небув хрумким, а мякий

 

Offline rainbow

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1651
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +314/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Поліна
  • Ваше справжнє ім’я: Марина
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #73 : 03 Травень 2011, 15:10:51 »
а я знов робила сьогодні печенька z4 правда білок трохи витікає,але всеодно смакота!!! d41
 

Offline snakewife

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4908
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +347/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #74 : 03 Травень 2011, 21:17:35 »
Цитувати
Нічого в мене невийшло
Таня, от зроблю якось, тебе пригощу, тоді в тебе ентузіазм прокинеться, бо дуже смачні (як на мій смак), я би не знала, які вони мають бути, то так би й сама вже не робила, бо в мене перші три рази виходило не то зовсім, що має бути  d106
 

Offline Таля@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1151
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +276/-0
    • Авторські торти Наталі Федишин
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #75 : 04 Травень 2011, 12:28:24 »
І я робила ці бантики правда білки також витікали мені здається що то ще залежить від яєць і я не мала пудри а перемолола цукор в комбайні може ще і через це d104 на другий раз попробую збивати білки з пудрою. Але всерівно були смачні  z4 snakewife дякую за рецепт! :* +
 

Offline люба10

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 776
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +122/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша 6 і Христинка 2
  • Ваше справжнє ім’я: люба
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #76 : 04 Травень 2011, 21:47:41 »
Не знаю дівчата як у вас, а у мого Сашка все получається d142 Ми це печиво назвали Машинки :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Таля@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1151
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +276/-0
    • Авторські торти Наталі Федишин
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #77 : 04 Травень 2011, 22:19:41 »
Такі класні і печенько і малюк d9 люба10 а ви білки збивали з цукром чи з пудрою d143
 

Offline iraabush

  • Мамка Хуліганка!
  • Досвідчена Мамка
  • *
  • Повідомлень: 1442
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +334/-1
  • Не маю доступу до ОП. Номер телефону - пост1 в СП
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максим і Ростислав
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #78 : 05 Травень 2011, 08:42:14 »
 люба10, у Вас росте мрія будь-якої жінки
 

Offline люба10

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 776
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +122/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша 6 і Христинка 2
  • Ваше справжнє ім’я: люба
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #79 : 05 Травень 2011, 09:01:12 »
Таля, білки збивала з пудрою, один раз не вистачило пудри, то додавала цукру, нормально збилось, тільки крупинки залишились. З пудрою краще. Там у рецепті 2-2,5 стакани, тобто якщо погано збивається, досипте пудри ще d30 Я на пів порції даю 300гр стакан.

Ірина, я чого так Саньку виховую, бо мого чоловіка так навчили його батьки і мені так добре, він все вміє робити, навіть торти пекти d107 У нього в сім'ї тато все мамі допомагає, на базар ходить, вибирає найкращі продукти і готує разом з жінкою :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Таля@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1151
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +276/-0
    • Авторські торти Наталі Федишин
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #80 : 05 Травень 2011, 10:04:47 »
люба10 дякую! :) і ще за виховання Саньки в такому дусі + Сама буду старатися свого малого так виховувати щоб допомагав мамі а потім і своїй дружині  d112 люблю коли чоловіки готують z4
 

Offline люба10

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 776
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +122/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша 6 і Христинка 2
  • Ваше справжнє ім’я: люба
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #81 : 06 Травень 2011, 19:56:52 »
Мамки, вітаємо вас з днем мамок  d30 Я і Свєта і наші любимі печенька d30
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline snakewife

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4908
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +347/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #82 : 06 Травень 2011, 20:49:45 »
Цитувати
Мамки, вітаємо вас з днем мамок
безсовісні  d107
на ничку там печенька топчете???  d141
 

Offline люба10

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 776
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +122/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша 6 і Христинка 2
  • Ваше справжнє ім’я: люба
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #83 : 06 Травень 2011, 21:42:51 »
ой   d100
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Natka_J

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1670
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +273/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Побалуємось печивом?
« Reply #84 : 06 Травень 2011, 23:17:31 »
Вівсяне печиво

Скидаю обіцяний рецептик. d100


100 грам вершкового масла
2 шт. яєць
1 / 2 склянки цукру
1 / 2 склянки подрібнених горіхів
1 ст. ложка борошна
2 склянки вівсяних пластівців
1 / 4 ч. ложки соди
1 пакетик ванільного цукру

У мисці змішати пластівці з горіхами, борошном і содою, розтерти руками щоб пластівці стали трохи дрібніші.(Я потім в кінці трішки збиваю блендером)
Окремо розтерти масло з цукром і ваніллю до біла, продовжуючи розтирати додати по одному яйцю, розтирати поки цукор не розчиниться, потім додати суміш з вівсяних пластівців і перемішати.
Духовку нагріти на 190 градусів, деко застелити папером і змастити її вершковим маслом.Викладиваем по повній чайній ложці тісто на невеликій відстані один від одного, потім мокрими руками надати печінкою правильну форму.
Смачного чаювання. :)