0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Lubchikтак, так ви праві Деринат цілком можуть назначити при аллергії. Сину його прописали коли були крапивниця, я так зрозуміла, що для підтримки імунітету, щоб легше і швидше здолав хворобу. А тепер почитала вас і думаю, а можливо і справді його саме від аллергії і назначили. Аж цікаво стало. Дякувати Богу на тому випадку наші алергічні прояви скінчилист, а краплями ми користуємось періодично в перііод загострення хвороб.До речі ми тоді сдали кров на 24 алергени, і бльше за все виявилась аллергія на чорний/зелений чай, горіхи, навіть банан....ну і різний пил, по трошку.RocllinaНевже лікар вам не призначив лікування? Мабуть найбезпечніше що можно пити без лікаря це ентеросглеь, добре висмоктує сорбенти, і щось з медикаментів.....але знову ж, за призначенням лікаря.
а в мене в малого був діатез, десь до 3.5-р.І от на днях знов щоки розгорілися, нам минуло 5р., щось не вірю щоб то продукти, вже ж нвічо не було. але 2 міс. тому в нас появився кіт, може то він?я вже здала аналіз на алергопробу саме котячої шерсті
ще й наїлася мандарин так, що я не бачила і вже ходить вся червона.
Мамунчик, це українські аналоги..
в малої на деякі миючі засоби алергія,починає шелушитися шкіра і червоніє,тепер не експерементую,купляю тільки рідке крем-мило від ушастий нянь,він їй підходить,якось недавно закінчився він і я мала вдома рідке крем-мило сонечко,то знову почала шелушитися шкіра.
Про деринат нічого не чула, це протиалергійний засіб? Яка в нього дія? Він що зміцнює імунітет чи має взагалі інші властивості?