Автор Тема: Сковорода гриль-газ. Скарбничка рецептів!  (Прочитано 3822 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline barambosya

  • Життя прекрасне і я цьому підтвердження!!!
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2235
  • Поблагодарили: 27 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Син Владислав
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
я теж задоволена своєю сковорідкою :bo
Робила поки що лише котлетки (правда в сухариках забула обкачати d112, а водички десь пів стакана лила на дно). Але вийшли  дуже смачні. Влад оцінив - три штуки за день зЇв  d107
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Натали Я

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 804
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +40/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Дениска
  • Ваше справжнє ім’я: Наталія
Мені нещадавно подарували таку сковорідку.спочатку довго її з чоловіком розглядали,що то за чудо таке.спробували зробити стейки,вийшли трохи сухі,але воду ми не додавали,а може дуже довго жарили,1 годину.почитала ваші рецептики і поради,будемо пробувати ще
Я - МАМА! І це головний статус в моєму житті
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ЛюдаВ

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1638
  • Поблагодарили: 137 раз
  • Репутація: +476/-0
  • Life Is Beautiful
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: синочок
  • Ваше справжнє ім’я: Люда
Я ще стейки не пробувала робити. Ми рибомани.

Мама запікала ребра свинні, то каже не сухі, якраз в самий раз, але також спочатку трохи води лила на низ.

 


Offline Galka11Автор темы

  • Танцюй так, ніби на тебе ніхто не дивиться. Співай так, ніби тебе ніхто не чує. Люби так, ніби тебе ніколи не зраджували, і живи так, ніби земля - ​​це рай. Марк Твен
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1967
  • Поблагодарили: 330 раз
  • Репутація: +439/-1
  • До мене на ТИ
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Дівчата хочу поділитися дуже смачненьким рецептом. Беерм куски мяса як на отбивні, але ріжем трохи товще десь 1-2 см товщиною. Маринуємо їх за цих рецептом Для того щоб побачити посилання: Register or Login]  Але я маринувала не 4 дні, а два. Потім відбиваємо трохи і на сковорідку на 30 хв, потім ще на 10 хв з іншого боку. На низ сковорідки лиємо воду. Далі ці куски мяса складаємо в каструльку і зверху змащуємо сметаною з кетчупом і ще даємо протушитися десь 10-15 хв. Смакота!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Дитина, яка терпить менше образ, виростає людиною, яка більше усвідомлює свою гідність.
 

Offline Galochka...

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 174
  • Поблагодарили: 15 раз
  • Репутація: +25/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галочка
Я теж є володаркою такої чудо-сковороди. Рибка виходить дуже смачна, картопля печена, стейки, курка, а от з котлетками не можу подружитися (може тому, що не дуже їх люблю???). Буду вдосконалюватися.
 

Offline Adelita

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3736
  • Поблагодарили: 51 раз
  • Репутація: +226/-0
  • Тримаю на ручках свій скарб)
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Денис
  • Ваше справжнє ім’я: Наталія
В мене електричний гриль від моулінекс книжкою, 3 в 1, теж задоволена
мені дуже подобається маринад для стейка : соєвий соус, сушений імбирь, перець, конжут, розмарин, пару капель олії. 6 хв він прожарюється.
Потім коли стейк готовий я його закладаю в булочку для сендвічів намазую її плавленим сиром янтарь, трошки кетчупа, кладу помідор, листя салату і закриваю знову в грилі на 30 сек щоб скріпилось, в фольгу і сину в садок даю.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]