0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ні, якщо серйозно, то за все життя в 40-50-60 таки певно, хоч раз станеться, в сауні, чи на рибалці, чи по п,яні, чи перевірити, що порох ще є, чи вона сама зверху вилізе...
Ань, ти чого? Ти думаєш - чоловік робить
эти мадемуазели видать порядочно окислили мозги своих муженьков, если допускают движения оных на лево...
а тепер приходиться "кіна грати", бо чоловік каже, що я його не люблю... тому що не ревную - значить мені всерівно...
бред, я когда в таком состоянии наоборот , мысли крутятся в направлении тебя и малявки..)
Мол, ти чому не телефонуєш
От і не будь ревнивою після такого.
але то вже не ревність, а тотальний контроль в панування над чоловіком
І, чим в даній ситуації допомагає ревність? Хіба не відпускати чоловіка ні на 3 хвилини від своєї спідниці і перевіряти всі телефони і кишені, але то вже не ревність, а тотальний контроль і панування над чоловіком
Ніколи не перевіряю, не видзвонюю, не істерю і т.д. То так між нами, дівчатами, кажу, що допускаю завжди якийсь малюсінький процент, що може все трапитись. І не тому що не довіряю, а тому що в будь-якому питанні завжди даю якийсь процентик на похибку. Нікому не мож' довіряти на всі 100%
Ну от раптом з'явиться спокуса, ви не думаєте,що така позиція,не дозволить стриматись,тому що він/вона мені пробачить
Я не ревнива...абсолютно...Якшо захоче зрадити-то зрадить...Я живу виключно для дитини і заради дитини..
Я живу виключно для дитини і заради дитини..