01 Березня 2015, 12:56:13 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
Інтернет-магазин цифрової та комп'ютерної техніки - TIPTOP.IF.UA, м. Івано-Франківськ
Новини:
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
  Святкова гра в Мафію до 8 березня!
Запрошуємо новеньких гравців!

Запис та деталі в темі
 
  Початок Допомога   Пошук   Увійти Реєстрація  
Сторінок: [1] 2 3 4   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Торти без випічки  (Прочитано 21044 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Романія
Досвідчена Мамка
*******


В душі нірвана, а в попі - шило!


Репутація: +370/-0
Online Online

Зареєстрований 2010-01-03
Ім’я ваших дітей і вік: Веронічка - 5 рочків, Арсенчик - 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Романія
Повідомлень: 3552

WWW Нагороди
« : 31 Січня 2010, 21:35:58 »

Торти без випічки



Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Торт-десерт без випікання

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Торт  "Виноградинка"

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Тістечка з печива в глазурі

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Мозаїка

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Мурашник

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Модифікований Мозаїка

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Снікерс

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Літня Насолода

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Простий чізкейк з ягодами і печивом

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Чізкейк без випічки

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Снікерс у вафлях

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Тортик з печива "Холодна собака"

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Тортик з печива від MILA1710

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Сирний торт


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Торт-десерт без випікання

Цей десерт люблять і дорослі, і діти. Особливо його цінують ті, хто не хоче або не може возитися з духовкою Виглядає він приблизно так:


3 пакетики желе різного кольору, 1 пачка крекеру "Вершковий", 1 пачка крекеру "Вершковий", 0,5 л густої сметани, можна додати фрукти на смак (банани, ківі, яблука, мандарини...)

Приготувати желе, заливаючи його меншою кількістю води, ніж зазначена в рецепті, щоб було густіше. Розлити в широкі ємкості, щоб желе було не вище, ніж на 1 см, і поставити на холод, щоб застигло (я залишаю на ніч). Поламати крекер на 3-4 частинки, окремо шоколадний, окремо вершковий. Готове желе порізати ножем на кубики. За бажанням можна додати фрукти, які є під руками Фрукти потрібно теж порізати на маленькі кусочки. У мене смачно получилося з бананом (1-2 штучки, порізані кубиками), ківі (1-2 штучки, порізані кубиками) і неквасним яблуком, потертим на грубій тертці. В глибоку форму викласти шарами всього по трошки: крекер 1, желе різних кольорів, фрукти різні, полити сметаною, крекер 2, желе, фрукти, сметана і т.д. Кількість шарів визначите самі, залежно від кількості продуктів. Верх прикрасити рештою желе. Смачного!
Записаний

Граюся з малечею... З тортами перерва.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

bvlgari
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +147/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-09
Забанен
Ім’я ваших дітей і вік: Олександр-7 років.Анастасії-5років
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 1898

Нагороди
« Відповідь #1 : 25 Серпня 2010, 23:00:11 »

Торт  "Виноградинка"

•Сметана (підійде магазинна, але не меньше 20% жирності) — 700 г
•Крекер (з маком) — 300 г
•Ізюм (попередньо запарений) — 100 г
•Шоколад (любий) — 200 г
•Желатин  — 25 г
•Желе (пакетик, зеленого кольору) — 90 г
•Виноград білий
•Цукрова пудра— 1 стак.
•Ваніль — 1 упак.
 Разводимо желатин в 150 мл горячої води. Залишаємо холонути.Разводимо, згідно інструкції, желе в 300 мл горячої води
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Крекер ломаємо на дрібні шматочки.Можна взяти і інший крекер(шоколадний, вершковий)
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

В миску  виливаєм сметану, насипаєм цукор, ваніль ретельно взбиваємо.Коли масса взібється, добавляємо захоловший желатин і взбиваємо ще раз.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Плитку шоколаду (попередньо на 30 хв поставити в морозильну камеру) з допомогою ножа дрібно нарізаєм.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

В миску з сметаною добавляєм крекер и распарений ізюм.Добре вимішуємо.
Дістаєм разємну форму. Викладаємо 1/3 нашого крему .
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Обережно посипаєм його шоколадом.На шоколад викладаємо ще одну частину крема і знову посипаємо шоколадом.
Потім викладаємо массу яка залишилась.
Форму ставимо в холодильник для застигання на 30 хв
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Достаєм торт з холодильника, красиво викладаємо  на нього половинки винограда.Виноград акуратно заливаєм зеленим желе.
Ставим в холодильник до повного застивання.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Вистачає 2-3 години виймаємо торт з холодильника,знімаємо бортики форми і з допомогою лопатки переносимо торт на піднос.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Рецепт по бажанню можна видозмінювати
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Записаний
bvlgari
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +147/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-09
Забанен
Ім’я ваших дітей і вік: Олександр-7 років.Анастасії-5років
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 1898

Нагороди
« Відповідь #2 : 28 Серпня 2010, 19:58:38 »

Тістечка з печива в глазурі

Якщо хочеться чогось солоденького, а часу або бажання немає довго бавитись можна побалувати себе ось такими тістечками
                                                      Склад:
•печиво «До кави» 32 шт
•сметана (густа) 250-300 мл
•цукрова пудра 100-150 г
•горіхи
•банан
•полуничний або буряковий сік 2-3 столові ложки
•молоко 3-4 столові ложки
•какао 1-2 столові ложки
                                                глазур:

•какао 3 столові ложки
•цукор 100 г
•молоко 3 столові ложки
•масло вершкове 40 г
Опис:
Сметану збити з пудрою до густини, поділити на 2 частини.
У одну частину додати сік і добре перемішати, вийде рожевий крем.
У іншу частину додати какао і молоко (якщо крем вийде загустий). Це шоколадний крем.
Підібрати посудину приблизно того ж розміру як 2 печива. Форму застелити харчовою плівкою.
На дно покласти 2 печива, а з боків 6 штучок, як стіни.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Потім викладаємо крем.
Згори на рожевий крем ріжемо пластинки банана, шоколадний крем посипаємо подрібненими горіхами.
Знову шар печива, крем, посипання. І так до верху 4 рази. Останній шар печива змащувати кремом не потрібно…
Ставимо в холодильник, щоб скріпилося і просочилося, повинно добре тримати форму.
Дістати з холодильника, перевернути, плівку зняти, полити глазур'ю і прикрасити.
Шоколадно-горіховий тортик я прикрасила подрібненими горіхами і крихтою печива
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Глазур:
Усі інгредієнти змішати в каструльці, поставити на маленький вогонь, помішуючи розтопити до однорідності. Трохи охолодити і можна використовувати.
Усім приємного апетиту!!!
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Записаний

Talka
Активна Мамка
****


Репутація: +28/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-10
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 198

Нагороди
« Відповідь #3 : 10 Вересня 2010, 23:02:48 »

Мозаїка

Залити 3 різнокольорові галеретки з розрахунку 1 пачка на 1 ст води, коли застигне порізати невеликими кубиками
Поламати 1 п вершкового і 1 п шоколадного крекеру (1 печиво на 3-4 кусочки)
Розвести 1 п (25 гр) желатину в 0,5 ст гарячого молока
Окремо збити 1 літр сметани з 1 ст цукру і 1 п ванільного цукру
З'єднати охолоджений молочний желатин з збитою сметаною, додати поламаний крекер, порізану галеретку, перемішати, влити в форму і поставити в холодильник
Коли застигне, перевернути форму, додаю родзинки,або курагу,прикрашаю кокосовою стружкою i горiшки

Записаний

Ребенок больше всего нуждается в вашей любви как раз тогда, когда он меньше всего ее заслуживает.Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Solya
Досвідчена Мамка
*******


Репутація: +121/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-01-18
Ваше справжнє ім’я: Оксана
Повідомлень: 3483

Нагороди
« Відповідь #4 : 29 Жовтня 2010, 00:17:29 »

Мурашник

А я от зробила щойно теж торт без випічки "Мурашник"
Пробувала в куми і сподобалося, тому вирішила своїх здивувати зранку. Може комусь пригодиться, дуже простенький рецепт.
300 гр печива (я брала українське)
150 гр масла (розтопити)
1 б. згущеного молока не вареного
200 гр горіхів чи хто що любить (я дала тільки 150 гр ізюму)
Печиво ломимо, висипаємо ізюм чи горішки, виливаємо масло, добре перемішуємо, далі згущене молоко і теж перемішуємо. Цю масу викладаємо на тарілку і ставимо в холодильник на 1-2 год.
Смачного! Я поки ще доробляла інші справи він остив і вже шматочок не витримала і скуштувала
Записаний
Zhychok
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +230/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2010-11-30
Ім’я ваших дітей і вік: Саша
Ваше справжнє ім’я: Женя
Повідомлень: 1781

Нагороди
« Відповідь #5 : 28 Лютого 2011, 11:21:08 »

Модифікований Мозаїка

Вчора робила, а щось проїхала і не сфоткала, зроблю ще, то всавлю фото. Я не люблю кольорові желе, а так щоб тортик не був прісним даю банан і получається такий собі модифікований торт мозайка.
Рецепт:
1 пакет сметани
15 гр. желатину
100 гр. молока
1 скл. цукру
1 пачка вершкового крекеру
1 великий банан

замочуєм желатин в 100 гр. молока
пекет сметани взбиваєм з цукром
ламаєм крекер, трохи менше не цілу пачку
ріжем до крекеру банан
настояний желатин підігріваєм щоб розтопився (не доводим до кипіння)
желатин в молоці змішуєм з сметаною, крекер з бананом, перемішуєм все разом
ставим цю суміш в холодильник
коли застине, опускаєм дно посудини в гарячу воду і перевертаєм
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


татуаж тел. 0681441171   Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Adelita
Досвідчена Мамка
*******


Тримаю на ручках свій скарб)


Репутація: +219/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-01
Ім’я ваших дітей і вік: Денис
Ваше справжнє ім’я: Наталія
Повідомлень: 3579

Нагороди
« Відповідь #6 : 03 Травня 2011, 17:58:57 »

Яка класна тема))) ех скоро мені цього всього не можна буде))) але нічо я щось спробую приготувати своїм )))
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
NataliNIO
Діти це щастя!У мене їх два!!
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +405/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-07-30
Ім’я ваших дітей і вік: Назарій-18 років,Остапчик-8 років
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 1197

WWW Нагороди
« Відповідь #7 : 04 Травня 2011, 00:13:36 »

Снікерс

3 пачки вершкового крекера
1л вареного згущеного молока
300гр масла
400гр обсмаженого арахісу
200гр шоколаду для глазурі

Згущене молоко збити з теплим маслом,крекер поламати на 4-5 шматочків додати горіхи і все добре вимішати( можна і руками ).Масу викласти  на пергамент в пательню і добре втрамбувати горнятком або чим вам буде зручніше.Розтопити шоколад і залити зверху ,поставити в холодильник на 1 год,а далі споживайте!
Смачного!


Вибачте,фото пізніше,бо діти вже все знямали.
Записаний

Життя коротке, тому - порушуй правила, прощай швидко,цілуй повільно,люби щиро,смійся нестримно! І ніколи ні про що не шкодуй!

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Совушка
Новенька
*

До мене - на ТИ! )))


Репутація: +0/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-03-12
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Ліля
Повідомлень: 0

Нагороди
« Відповідь #8 : 22 Червня 2011, 02:56:54 »

Я теж мала рецептик такої смакоти, а ще переглянула ваші поради і перейняла ваші ідейки і от що я зробила донечці, уже сьогодні, на день народження. Щось пекти я сьогодні не мала часу, тому сподіваюсь зранку вона як встане, то їй сподобається.
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


 Навіть не вірю, що їй сьогодні 9 рочків!!! Як то швидко минув час!!!
Записаний
beauty
Свідома Мамка
*****



Репутація: +61/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-01-04
Ім’я ваших дітей і вік: Ромчик 4 рочки
Ваше справжнє ім’я: Іра
Повідомлень: 470

Нагороди
« Відповідь #9 : 24 Червня 2011, 23:04:27 »

Наталя, дякую за рецептик Снікерса. Сьогодні зробила, правда з меншої кількості інгредієнтів, то вийшов суперовий, чоловік зацінив. Я, впринципі, колись з мамою його робила, але вже за таке чудо забула, а ти тут підгадала
Записаний

If one doesn"t have what one loves, one must love what one has!

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
ІРИНОНЬКА
Досвідчена Мамка
*******


Репутація: +213/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-04-03
Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 5 рочки і Юрчик 3 рочки
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 2953

Нагороди
« Відповідь #10 : 25 Червня 2011, 19:30:50 »

NataliNIO де фото? Чекаємо
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
irchik
Своя Мамка
******



Репутація: +66/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-13
Повідомлень: 970

Нагороди
« Відповідь #11 : 03 Липня 2011, 15:22:37 »

Дівчата, в мене тут таке питання, от до торта Бите скло коли тре сметану збивати, то можна сметану збивати блендером (блендер ручний)? в мене міксера немає. Пробувала колись робити такий торт не збиваючи сметану то вона не застила, їли ложками(((
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
ІРИНОНЬКА
Досвідчена Мамка
*******


Репутація: +213/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-04-03
Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 5 рочки і Юрчик 3 рочки
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 2953

Нагороди
« Відповідь #12 : 03 Липня 2011, 15:56:28 »

irchik я взагалі замість сметани розводила в молоці желатин і аливала. Так для мене було дешевше і була впевнена, що все вийде
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Совушка
Новенька
*

До мене - на ТИ! )))


Репутація: +0/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-03-12
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Ліля
Повідомлень: 0

Нагороди
« Відповідь #13 : 03 Липня 2011, 16:01:25 »

Іра, а що коли желатин вливаєш до сметани, то вже збивати не треба? Бо я щось з желатином ніколи нічого  не робила...
Записаний
ІРИНОНЬКА
Досвідчена Мамка
*******


Репутація: +213/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-04-03
Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 5 рочки і Юрчик 3 рочки
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 2953

Нагороди
« Відповідь #14 : 03 Липня 2011, 16:06:40 »

Ліля, я взагалі сметани не використовувала до битого скла. Сметану я використовувала у тих тортах де йшло печиво(креккер)
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Совушка
Новенька
*

До мене - на ТИ! )))


Репутація: +0/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-03-12
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Ліля
Повідомлень: 0

Нагороди
« Відповідь #15 : 03 Липня 2011, 23:28:23 »

Ага, ясненько! Щось спочатку не зрозуміла...
Записаний
Adelita
Досвідчена Мамка
*******


Тримаю на ручках свій скарб)


Репутація: +219/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-01
Ім’я ваших дітей і вік: Денис
Ваше справжнє ім’я: Наталія
Повідомлень: 3579

Нагороди
« Відповідь #16 : 08 Липня 2011, 20:28:55 »

Літня Насолода

ось мій перший тортик без випічки) правда я його не пробувала, але мої сказали що получився смачно)
Тортик "Літня Насолода"

Рецепт:

 сметана 500 гр
  цукор 1 скл.
  желатин 3 ст.лож.
  бісквіт або вершкове печиво-  300 гр  
  ківі, персик, банан, горіхи грецькі, чорниці

 3 ст.л. желатину залити 0,5 скл. хол. кип'ячу. води на 30 хв. Сметану збити з цукром. Желатин підігріти до розчинення (не доводячи до кипіння) і ввести в сметану тонкою цівкою, помішуючи.
 Заздалегідь застелити глибоку миску плівкою і на дно викласти ягоди, далі шар поламаного на маленькі шматочки бісквіта, знову шар ягід і т.д. Все залити сметанно-желатинової смесью.Поставіть в холодильник на 2 години. Торт акуратно перевернути на блюдо.

 PS: Якщо миска дуже глибока, можна заливати шари у міру укладання.

 Для ласунів: кислі ягоди присипати цук. пудрою.
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Найдитячіший магазин
Мама Купи

Набори для свят,
фотобутафорія

Подарунки
ручної роботи

ТАТУАЖ
ін'єкції краси, корекція
і покраска брів. Т.0681441171

СП Італія!
Шопінг для всіх!

Сторінок: [1] 2 3 4   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  







Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
службы мониторинга серверов Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.