Автор Тема: Морозиво. Цукерки. Солодощі.  (Прочитано 42521 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Mashka_Mashka

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1847
  • Поблагодарили: 1399 раз
  • Репутація: +205/-0
  • щаслива мамуся :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #238 : 23 Вересень 2014, 10:37:08 »
Привіт усім. і я готувала вчора морозиво. вийшло дуже смачно. ось і мій рецепт.
молоко - 250 мл,
вершки (33-35%) - 250 мл(я використовувала домашню сметану)
яєчні жовтки - 4 шт,
цукор - 80-90 г,
ванільний цукор - 2 пакетика (польські) можна менше, можна більше в залежності від того чи любите ви запах ванілі.

 У невелику каструлю налити молоко і довести до кипіння.
 Зняти з вогню і остудити до кімнатної температури.
 До жовтків додати цукор, ванільний цукор (або ванільний екстракт) і добре розтерти за допомогою погружного блендера, міксера або виделки.
 Безперервно помішуючи масу віночком, влити в жовтки молоко (вливати тонкою цівкою).
 Молочно-яєчну суміш поставити на слабкий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, поки суміш трохи не загусне.

 * Готовність крему можна дізнатися, провівши пальцем по зворотній стороні ложки - якщо від пальця залишається слід - крем готовий.
 Готовий крем остудити, а потім трохи охолодити, прибравши в холодильник (крем охолоне швидше, якщо поставити його в раковину з холодною водою або на лід).
 У миску налити вершки(сметану) і збити.
 В охолоджений крем додати збиті вершки і перемішати.

 Перекласти суміш у пластиковий контейнер, накрити кришкою або харчовою плівкою і прибрати в морозилку на ~ 20-30 хвилин.
 Як тільки суміш почне застигати, дістати контейнер з морозилки і збити морозиво міксером або занурювальним блендером (збивання допомагає розбити кристалики льоду і робить структуру морозива гладкою і однорідною).


 Прибрати в морозилку ще на ~ 20-30 хвилин, потім знову збити.
 Збиту масу перекласти в контейнер, накрити кришкою і прибрати в морозилку ще на 2-3 години.
 Перед подачею, вийняти морозиво з морозилки і помістити на 20 хвилин у холодильник.
 Морозиво розкласти по креманках і посипати свіжими або консервованими ягодами, фруктами, подрібненими горіхами, розкришеним печивом або тертим шоколадом.
смачного.
 

Offline lana5

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 22
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оленка
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #239 : 25 Жовтень 2014, 01:46:53 »
а я спершу робила для похресниці, а потім і сама розпробувала цукерки з дитячої суміші
Конфеты "Золотая нива"
- 0,5 стакана молока
- 150 г сливочного масла
- 4 чайных ложек какао
- пачка молочной смеси Малютка
-150 г грецких орехов
- 1 пачка вафель

Смешать молоко, масло, какао, прокипятить одну минуту. Остудить
К массе добавить измельченные орехии смесь. Перемешать и слепить конфетки в форме конуса. Вафли натереть на терке. Конфеты обсыпать крошкой.
 

Offline lana5

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 22
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оленка
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #240 : 25 Жовтень 2014, 01:47:34 »
 Пирожное домашнее"- пачка Малютки
-150 г мороженого( пломбира)
-200 г сливочного масла
- какао

Смешать размягченное масло, мороженое и смесь.Вылепить пирожные различной формы и обвалять в какао. Поставить в холодильник на 1 час
 


Offline lana5

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 22
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оленка
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #241 : 25 Жовтень 2014, 01:48:02 »
можна ще лікеру добавити, то взагалі смакота буде, але вже не дитяча)))
 

Offline Osoblyva

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 119
  • Поблагодарили: 107 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #242 : 23 Серпень 2015, 20:48:57 »
Чорнослив у шоколаді d142
Чорнослив замочити в кипятку на пару хвилин начинити горіхати і опустити в ростоплений шоколад. Теж саме можна зробити з курагою.
 

Offline Неталі

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +3/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій 13років
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #243 : 17 Січень 2016, 11:29:51 »
Маю рецепт доброго морозива.Берем 4 білка збиваєм з 4 ст лож цукру тріжки ваніліну і збиваєм до густої піни.Тоді додаєм 4 ст лож сметани жирної.І легенько перемішуємо.Викладаємо в креманки і ставимо в морозілку.Морозиво класс d53.
 
Сказали спасибо: bonitka, ЛюдаВ

Offline Олександра_Н

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 139
  • Поблагодарили: 116 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вероніка
  • Ваше справжнє ім’я: Олександра_Н
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #244 : 22 Січень 2016, 12:23:41 »
А мені подружка ось такий рецепт морозива підказала, дуже простий але непоганий, хоча я б його швидше десертом назвала:
Заморожені фрукти(будь які) збиваємо блендером+трошки молока+цукру(по бажанню)+можна шоколад+все що хочете
Готово!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline sasha-ira

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 59
  • Поблагодарили: 33 раз
  • Репутація: +4/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владислав 10 років
  • Ваше справжнє ім’я: Саша
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #245 : 01 Серпень 2016, 00:53:51 »
  я дуже люблю гриляж тому балую себе таким смаколиком  Арахис в хрустящей карамели

Ингредиенты:
200 гр. сахара
125 мл. жидкого меда
1 столовая ложка сливочного масла
1 стакан жаренного арахиса
Ваниль
1/2 чайная ложка соды

Нагреть духовку до самой низкой температуры. Подготовить большой противень и поместить его в духовку, чтобы согреть.
Смешать сахар и мед (кукурузный или кленовый сироп) в большой стеклянной миске с толстыми стенками и поместить в микроволновой печью в течение 3 минут.
Еще раз перемешать и готовить еще 3 минуты. Добавить масло, когда оно растает добавить арахис.
Готовить 2 дополнительные минуты. Добавить ваниль и соду.

Быстро вылить смесь на подготовленный теплый лист для выпечки. Распространить равномерно как можно более плоским слоем, с помощью шпателя.
Дать смеси затвердеть при комнатной температуре около 20-30 минут. Разломать на кусочки и хранить в герметичном контейнере при комнатной температуре в течение 2-3 недель.
Приятного аппетита!

Подумала і додала ще: 01 Серпень 2016, 00:54:21
 
Сказали спасибо: мися

Offline klopa

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наташа
Re: Морозиво. Цукерки. Солодощі.
« Reply #246 : 02 Липень 2017, 16:33:36 »
Просто пальчики оближеш🍨Морозиво🍨 Влітку так хочеться посмакувати смачненьке, а якщо воно ще й домашнє... Записуйте рецепт СМЕТАНКОВО-ТРУСКАВКОВОГО МОРОЗИВА 
🍏ПРОДУКТИ🍎:
• 400 мл 20% сметани
• 150 мл згущеного молока
• 200 г трускавок (полуниці)
🍴ПРИГОТУВАННЯ🍴: Трускавки (полуницю) ретельно, але швидко промити. Відділити у ягід "хвостики", накраяти кожну ягоду на 3-4 частини, здрібнити за допомогою блендера. Сметану сполучити зі згущеним молоком та збити. Докласти здрібнені трускавки, перемішати. Перекласти суміш у лоток з кришкою і відправити у морозильну камеру на 3 години для заморожування. Після 1 години перебування у морозильній камері суміш добре здрібнити блендером(прямо у лотку для заморожування). При подачі прикрасити кульки морозива половинками трускавок та листочками м'яти чи меліси.
 
Сказали спасибо: gruzinochku