Автор Тема: Десерти  (Прочитано 21790 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2635
  • Поблагодарили: 865 раз
  • Репутація: +286/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Десерти
« Reply #153 : 23 Листопад 2015, 21:17:51 »
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 

Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2635
  • Поблагодарили: 865 раз
  • Репутація: +286/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Десерти
« Reply #154 : 29 Листопад 2015, 14:07:47 »
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 

Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2635
  • Поблагодарили: 865 раз
  • Репутація: +286/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Десерти
« Reply #155 : 02 Січень 2016, 21:04:20 »
клубніка в шоколаді
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 


Offline vibibi

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2635
  • Поблагодарили: 865 раз
  • Репутація: +286/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександр і Квітка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Десерти
« Reply #156 : 07 Січень 2016, 16:18:14 »
Глаза, улыбка, голос, смех. Ты для меня роднее всех ♥
 

Offline sasha-ira

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 59
  • Поблагодарили: 33 раз
  • Репутація: +4/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владислав 10 років
  • Ваше справжнє ім’я: Саша
Re: Десерти
« Reply #157 : 03 Серпень 2016, 09:31:10 »
дякую я давно думала про те щоб зробити таку смакоту от тепер і наважусь фото пізніше скину і покажу як у мене вийшло :flv

Подумала і додала ще: [time]03 Серпень 2016, 09:32:11[/time]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Фруктова пастила!


Подумала і додала ще: 03 Серпень 2016, 09:35:45
яка тут красота ,дівчатка ,аж слюнки течуть d127все розтягаю сутку і попробую бо дня мало :flv d30
 

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 570 раз
  • Репутація: +175/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #158 : 27 Січень 2017, 00:19:21 »
Я з донечкою сьогодні ввечері приготувала  десерт "Пташине молоко". Рецепт тріііішечки відрізняється від того, що у темі. + ще поекспериментувати... d27 І завдяки холодній вуличній температурі ще й перед сном злопали дві піали застившого десерту d9
 

Offline kara.bogut

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 134
  • Поблагодарили: 59 раз
  • Репутація: +1/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Каріна
Re: Десерти
« Reply #159 : 27 Січень 2017, 15:45:38 »
Особисто в мене - смак дитинства  d9

 
Сказали спасибо: Тoma

Offline oksanagyk

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 224
  • Поблагодарили: 168 раз
  • Репутація: +10/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: богдан матвій софія
  • Ваше справжнє ім’я: оксана
Re: Десерти
« Reply #160 : 01 Березень 2017, 11:37:26 »
ЧІЗКЕЙК
400ГР печева топлене молоко+150гр масла(печево перемолоти в мясорубці додати масло бобре вимнути все разом і викласти у круглу тортівницю .Поставити в холодильник на 30хв.сир 500гр перемолоти на мясорубці додати 300гр сметани і стакан цукру а також ванільнийм цукор все вимішати .В окремій посудині запарити 25гр желатину .Дати набухнути 20хв і розігріти на вогні довести до кипіння але некипятити.Остивший желатин змішати з сирною масою і викласти на масу з печення.На сирну масу ріжем кільцями ківі(4 шт)і заливаємо галереткою яку приготували з одного пакетика (галеретку розводимо 200 гр води а не 400 як вказано в інструкції)
[/b]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Таня9999

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 44
  • Поблагодарили: 52 раз
  • Репутація: +7/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #161 : 09 Березень 2017, 21:28:46 »
Вершкова панакота

Інгредієнти для приготування панакоти:
вершки - 500мл (33%);
молоко-150мл;
цукор-100гр;
желатин в порошку-2 ч.ложки;
ванільний екстракт -1 ч.л..
Для соусу:
ягоди будь-100гр;
цукор-100гр;
вода    120мл.
Інвентар для приготування панакоти:
Сотейник;
Формочки для панакоти;
Ложка.
Приготування панакоти.
Крок 1: Готуємо суміш.
Для початку нам потрібно в 2 ст.ложках холодної води замочити желатин в течії 10 хвилин. У сотейнику ми повинні змішати вершки,молоко, цукор і ваніль. Потім все ретельно змішуємо і ставимо на плиту,щоб трохи розігріти.  Як тільки ми знімаємо з плити теплу суміш ,відразу ж закидаємо в неї желатин. І все ретельно перемішуємо.
Шаг2 : Заливаємо все у формочки.
Заливаємо приготовані формочки рідиною. Формочок беріть стільки, на скільки Ви розраховуєте людина. Для того ,щоб не утворилася суха плівка, загортаємо все фольгою. Потім ставимо на ніч у холодильник, тільки спочатку остудіть суміш.
Крок 3: Готуємо соус.
Для приготування соусу нам знадобиться чистий сотейник викласти ягоди. Я використовувала лохину. Потім посипаємо ягоди цукром і злегка розминаємо їх ложкою. Залишаємо постояти 10 хвилин.
Додаємо водички і уварюємо всю масу до густоти на сильному вогні. Потім залишаємо остудитися.
Крок 3: Викладаємо панакоту і подаємо.
  Щоб панакота не розлізлася і не поламалася, потрібно формочки на кілька секунд опустити в окріп.  Потім подденем по краях ножико і перегорнемо формочки на тарілочку.Після чого поливаємо нашим власним соусом.
Приємного апетиту!
 

Offline ultraviolet

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 131
  • Поблагодарили: 133 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Десерти
« Reply #162 : 13 Березень 2017, 16:46:42 »
Захотілось чогось смачного і корисного,шукала і знайшла рецепт цукерків з сухофруктів.Вийшли дуже смачні і без цукру, яєць і борошна.Ось кілька рецептів:
Рецепт №1
Складові:
- По 70—80 г фініків, чорносливу, родзинок і кураги;
- 50 г будь-яких горіхів;
- 50 г вівсяних пластівців;
- 4—5 ст.л. кокосової стружки, какао-порошку або мигдальної стружки;
- 1 ст.л. соку лимона.
Приготування: подрібнити вівсяні пластівці й кокосову стружку, додати горіхи. Сухофрукти пропустити через м’ясорубку. Все змішати, має утворитися однорідна маса. Додати сік лимона, перемішати, сформувати цукерки. Всередину можна покласти по горішку (наприклад, фундук). Зовні обваляти в какао-порошку, кокосовій або мигдальній стружці.
Рецепт №2
Складові:
- по жмені улюблених сухофруктів: фініки, інжир, курага, родзинки, чорнослив;
- пів склянки волоських горіхів;
- трохи подрібнених кукурудзяних пластівців.
Приготування: порізати сухофрукти та горіхи, пропустити через м'ясорубку. Добре перемішати, сформувати цукерочки і обваляти в кукурудзяних пластівцях.
Рецепт №3
Складові:
- жменя улюблених сухофруктів;
- пів банана;
- 1/4 склянки горіхів;
- 3 ст.л. вівсяних пластівців;
- 1 ст.л. насіння льону.
Приготування: подрібнити сухофрукти, вівсяні пластівці, горіхи та насіння. Банан розтовкти в пюре. Все змішати. Зробити цукерки-кульки, обваляти можна в горіхах або кокосовій стружці.
Рецепт №4
Складові:
- по 100 г сухофруктів (чорносливу, фініків, кураги) і горіхів (мигдаль і волоський горіх);
- 3 ст.л. меду;
- 1 ч.л. соку лимона;
- кокосова стружка.
Приготування: пропустити через м'ясорубку сухофрукти та горіхи. У суміш додати мед і сік лимона. Перемішати, зробити цукерки, зовні обваляти в кокосовій стружці.
Рецепт №5
Складові:
- по 40 г кураги і чорносливу;
- 15 г пшеничних висівок;
- по 10 г кукурудзяних пластівців і хлібців («повітряна пшениця»);
- 1 ч.л меду.
Приготування: подрібнити пластівці, хлібці та висівки. Пропустити через м'ясорубку сухофрукти. Все змішати, додати мед. Зробити кульки і обваляти в суміші пластівців і хлібців.
Рецепт №6
Складові:
- по 200—250 г родзинок, кураги та чорносливу;
- 200 г соняшникового насіння;
- 100 г кокосової стружки;
- скибочка лимона.
Приготування: у блендері або м'ясорубці подрібнити сухофрукти й насіння. У суміш додати сік лимона і 50 г кокосової стружки. Все перемішати, зробити цукерки і обваляти в стружці кокоса, що залишилася.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]