Автор Тема: Десерти  (Прочитано 21779 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Т@ny@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2273
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +363/-1
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Десерти
« Reply #68 : 21 Квітень 2012, 21:42:07 »
Бланманже

Бланманже - французький десерт-желе, а готувати його дуже просто.

  Інгредієнти: 2 ч.л. кави
  1 л молока
  желатин 25 г
  кориця
  цукор 70 г (хто любить послаще - добавте більше)
  вода 70 мл
  Відразу ставимо молоко на плиту, до стану "ось-ось закипить".
  Зробити каву з корицею (корицю додати на свій смак).
  Желатин залити холодною, кип'яченою водою і дати набрякнути. Надалі желатин поставити на водяну баню до повного його розчинення.
  В окремому посуді змішати кави (у мене був мелений, тому мені його довелося проціджувати), цукор, майже закипілої молоко і желатин.
  Все перемішайте і ще раз доведіть до кипіння.
  Отриману суміш при необхідності ще раз процідіть, розлийте по формах і охолодіть.
  Після чого остигле бланманже можна звільнити від формочки (на хвилинку іншу поставити формочку в гарячу воду), а можна подати прямо в ній.
  Радуйте себе і Ваших близьких дуже смачним і ніжним десертом.
  Приємного!
 

Offline MTV

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 519
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +76/-0
  • А теперь коротко о Главном - Я СЧАСТЛИВА!!!
    • www.besttraining.com.ua
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Майя
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна Муравйова-Недоступ
Re: Десерти
« Reply #69 : 26 Червень 2012, 14:40:22 »
Сьогодні купила малинку і вирішила зробити малиновий сорбет ось за цим рецептом Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
а хто що вміє готувати з вищеперерахованого! Ділімося!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Natalya

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6482
  • Поблагодарили: 90 раз
  • Репутація: +541/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Десерти
« Reply #70 : 26 Червень 2012, 14:53:53 »
виглядає смачно z4 треба спробувати
 


Offline олеся п

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1078
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +166/-0
  • щаслива)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: олеся
Re: Десерти
« Reply #71 : 26 Червень 2012, 15:16:11 »
я білок сирий дуже чую,навіть тірамісу через це не їм d104
а алкогольне граніте-це тема z4 z4 z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
врятуємо життя василині Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline annuchkaif

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 136
  • Репутація: +4/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мірик
  • Ваше справжнє ім’я: анничка
Re: Десерти
« Reply #72 : 26 Червень 2012, 15:34:31 »
дівчатка, а я робила семіфредо горіхове - БОМБЕЗНЕ!!!

виходить у всіх

думаю, що замість горіхів можна давати будь-що
 

Offline MTV

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 519
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +76/-0
  • А теперь коротко о Главном - Я СЧАСТЛИВА!!!
    • www.besttraining.com.ua
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Майя
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна Муравйова-Недоступ
Re: Десерти
« Reply #73 : 26 Червень 2012, 15:38:18 »
annuchkaif  напиши рецептик!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline annuchkaif

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 136
  • Репутація: +4/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мірик
  • Ваше справжнє ім’я: анничка
Re: Десерти
« Reply #74 : 26 Червень 2012, 15:41:55 »
Семіфредо горіхове

і так, що потрібно?
пів склянки фундука (підсушеного в духовці), 150 грам цукру, 3 ст.ложки води, 3 яйця, 1,5 склянки вершків (вершки беру ямницькі), щіпка солі (для білків)

Приступаємо:
зі 100 грамів цукру і води варимо карамель, додаємо туди горіхи, трошки облсмажуємо, даємо остигнути, і тоді подрібнюємо в блендері. жовтки збиваємо із рештою цукру та вершками, в отриману масу додаємо подрібнений горіх. окремо збиваємо білки (додавши щіпку солі). білки вводимо в горіхову масу (але дуже ніжно, щоб не зруйнувати структуру білків). і все мінімум на 40 хв в морозилку

ага, згадала: виходить дуже солодке, тому цукру можна трошки менше (ну це як на кого)
як не було горіхів, то робила без них - виходить просто морозиво
можна проексперементувати з ягодами

мені взвгалі цей рецепт подобається, бо не треба вершки гріти ( в мене з вершками проблема - завжди їх перетримую, вони в мене закипають і дають такий присмак кипяченого молока)

а що таке граніта?
 

Offline барбариска

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 317
  • Поблагодарили: 344 раз
  • Репутація: +142/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #75 : 26 Червень 2012, 23:04:33 »
ось це хочу попробувати семіфредо горіхове  :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline мама Дані

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1969
  • Поблагодарили: 10 раз
  • Репутація: +167/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Данилко. 25.12.2010 Соломійка 1.07.2012
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Десерти
« Reply #76 : 27 Червень 2012, 10:24:13 »
Оооооо!!!!Як я люблю сорбет  d15 d15 d15 Під час  останньої  поїздки на море це була моя основна страва в раціоні  z5 Лежиш собі на шезлонгу,шумить море і насолоджуєшся цим прохолодним смачнющим  десертиком!!!!!!!  d27 d27 d27
ХОЧУ НА МОРЕ !!!!!!!   d24
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ruguk

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 108
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +61/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: свєта
Re: Десерти
« Reply #77 : 27 Червень 2012, 20:35:08 »
скористалася рецептиком
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]   Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline MTV

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 519
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +76/-0
  • А теперь коротко о Главном - Я СЧАСТЛИВА!!!
    • www.besttraining.com.ua
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Майя
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна Муравйова-Недоступ
Re: Десерти
« Reply #78 : 27 Червень 2012, 23:29:01 »
ой - а я не сфоткала ( вийшло смачно!!! хочу попробувати чорничний зробити і обіцяю сфоткати!
до речі, сьогодні в Десятці всіх відвідувачів на виході безкоштовно пригощали чорничним смузі!!! і смачно і приємно )
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline mary2011

  • Ми даруємо дітям життя... А вони нам - сенс життя...
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1030
  • Поблагодарили: 322 раз
  • Репутація: +117/-0
  • BE HAPPY!!!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: В.
  • Ваше справжнє ім’я: МАША
Re: Десерти
« Reply #79 : 29 Червень 2012, 00:54:10 »
І я також робила алкогольно-фруктовий сорбет (асорті- малина, суниця, вишня, чорниця -все, що вдома було d27).
Дякую за ідею MTV :)
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2388
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #80 : 29 Червень 2012, 07:34:35 »
Я обожнюю сорбе з чорної смородини  - просто відірватись неможливо, все витягала з холодильника  d112 Рекомендую спробувати  z4
І білка там немає

Цитувати
Ингредиенты:
500гр.чёрной смородины.
120гр.сахарной пудры.
150мл.воды.
сок половины лимона.
Способ приготовления:

1
Ягоды измельчить в блендере до состояния пюре,затем протереть через сито и добавить лимонный сок.Воду вскипятить вместе с сахарной пудрой, перемешать.Смородиновое пюре добавить в теплую воду перемешать,разлить по маленьким формочкам,или в пластиковый контейнер поставить в морозильник на несколько часов.Если замораживать сорбе в пластиковом контейнере, необходимо перемешивать 1раз в час,чтобы оно замерзло равномерно.


Семіфредо
теж робила, дуже смачне, але солодющееееее  , а ще дуже люблю панакоту кавову, в Пеперончіно замовляла -  то взагалі без слів  d22  і дуже легко готувати

 

Offline барбариска

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 317
  • Поблагодарили: 344 раз
  • Репутація: +142/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Десерти
« Reply #81 : 29 Червень 2012, 09:38:44 »
панакоту -рецептик напишіть :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline O.LKA

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2388
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +278/-1
  • Слава Героям !!!! Герої не вмирають ...
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артурчик, 02.03.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Десерти
« Reply #82 : 01 Липень 2012, 00:00:00 »
Панна кота

600 мл вершків
1/2 стакана пудри
2 ст л цукру
1/2 стакана молока
цедра 1 лимона
ванільний концентрат
1 упаковка желатину

 Розчинити желатин у молоці
В 400 мл вершків додати ваніль і цедру і довести до кипіння, але НЕ КИП'ЯТИТИ !!!!!!! Процідити вершки
Зєднати желатин і вершки. Решту 200 мл вершків злегка збити з пудрою. Зєднати обидві частини вершків, розлити в чашечки і покласти в холодильник на 2-3 год
 

Offline Мар*янушка

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2133
  • Поблагодарили: 34 раз
  • Репутація: +462/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Мар'яна
Re: Десерти
« Reply #83 : 01 Липень 2012, 11:46:17 »
робила вчора сорбет по рецепту О.LКА  - смакота!!!!!!!!!!!! від мене +. заливала у формочки від кексів, красота вийшла  d15
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

хто сказав, що з появою дітей життя закінчується... Моє життя тільки починається - я граю в м"яч, малюю, дивлюся мультики... У мене попереду дитячий садок і перший клас,перше кохання, випускні іспити... І я ЩАСЛИВА!!!!!!!!!
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10542
  • Поблагодарили: 103 раз
  • Репутація: +487/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Десерти
« Reply #84 : 03 Липень 2012, 18:27:59 »
Цитувати
Я обожнюю сорбе з чорної смородини  - просто відірватись неможливо, все витягала з холодильника   Рекомендую спробувати 
І білка там немає
Ніколи такого не їла d100 А яке воно потім получається, як лід? І чим його їсти.