Mamka.info
Ласкаво просимо,
Гість
. Будь ласка,
увійдіть
або
зареєструйтеся
.
1 година
1 день
1 тиждень
1 місяць
Назавжди
Увійти
В теме
В разделе
По форуму
Google
Новини:
Для того щоб побачити посилання:
Register
or
Login]
Початок
Допомога
Пошук
Линеечки
Blog
Увійти
»
Клуб мамок. Наші захоплення, хоббі, інтереси
»
Туризм та відпочинок
»
Туристична Україна
»
Наша поїздочка до Києва
« попередня тема
наступна тема »
Друк
Сторінок: [
1
]
2
3
Вниз
Автор
Тема: Наша поїздочка до Києва (Прочитано 5800 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
snakewife
Досвідчена Мамка
Репутація: +347/-2
Ваше справжнє ім’я: Оля
Наша поїздочка до Києва
«
:
03 Жовтень 2011, 13:54:24 »
Багато хто запитує, де це я відпочивала, тому вирішила написати декілька слів.
Відпочинком поїздочку нашу назвати важко, тому що їхала я в Київ на курси, а так як Яну відлучати дуже не хотіла, то мама зголосилась мені допомогти, поїхати зі мною, а вже як брати Яну, то вирішили, що і Денис не буде там нам заваджати. Так що сіли ми в 2 ночі всі в авто і вирушили на Київ. Франківська обл. з дорогами ще куди не йшло, Львівська облась на кордоні з Франківською - це просто суцільний жах - ями такі, що можна колеса загубити, зате потім виїхали на трасу Чоп-Київ - була дуже вильно вражена, що в Україні бувають такі дороги - краса просто, навіть в деяких селах стоять шумові захисти для хат, щоб їм не було чутно звуків з траси. Хоча є ще місця з недоробками, але загалом класно. Правда з Житомира до Києва якраз проводяться ремонтні роботи, то замість двохрядки автомобілі пускають однією дорогою, там трохи важче. Так от, доїхали ми до Києва, я пішла в Інститут, він розміщується на самій окраїні Києва, а Костя з мамою і дітьми поїхали поселятись. Квартиру ми шукали в районі інституту, пізніше виявилось, що це приватний сектор на окраїні Києва поблизу великого і красивого озера Святошино. Тобто проживали ми в такому собі приватному готельчику в євроапартаментах, що означає кімната, в якій є душ туалет + кухонька (кухонька не окремо, а об"єднана з кімнатою.
В перші дні я була просто шокована від Києва - я його тихо ненавиділа - настільки якесь таке неохайне місто, стільки сміття валяється прямо під ногами, люди якісь такі "стрьомні", собаки всілякі бігають - я з жахом думала, що тут прийдеться провести довгих 16,5 днів. Першого разу я вирішила йти в інститут пішки, це зайняло в мене десь до 40 хв, ніби приємно було зрнку так пройтись, але йти потрібно було попри саму трасу, а з іншого боку ліс, то якось мені стало страшно, коли я йшла, то вже потім половину дороги до траси я йшла пішки, а далі сідала на маршрутку.
Потім якось ми вже втягнулись, якось розгледілись навколо, на вихідних почали їздити по визначних місцях, то Київ сподобався набагато більше, там є просто надзвичайні місцини, дуже красиво, дуже цікаво в місті, є куди податись, завжди знайдеться чим зайнятись. В цьому плані наш рідний І-Ф суттєво програє Києву. Але от не хотіла б я там жити - мені дуже незвичний цей темп, цей рух на вулицях, в метро, всі кудись спішать, біжать, їдуть (точніше літають), у Франківську набагато комфортніше жити.
Окрема тема, це їхні продуктові магазини - також неохайні, була з сіткових у Великій кишені та Сільпо - не порівняти з нашими, навіть асортимент в наших магазинах ширший, ніж там, хоча може не так, в них малий вибір продуктів повсякденного споживання (наприклад, може бути тільки 3 види твердого сиру, тоді як в нас в Арсені їх незлічити), проте дитячого шампанського там півприлавка. Якісь пріоритети в них відрізняються від наших.
Моя мама ідеально справлялась з дітьми, хоча я вже жартувала, що вона відбуває 16 днів строгого режиму
.
Я повідвідувала курси, я туди ходила із задоволенням, хоча було багато нового і не зовсім зрозумілого, але мені було за щастя відірватись від баняків і пісочниць і поринути в зовсім іншу атмосферу - відпочила від тої буденності однозначно!!!
зараз спробую виставляти фото і по ходу ще дещо дописувати.
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
Re: Наша поїздочка до Києва
«
Reply #1 :
03 Жовтень 2011, 13:59:59 »
були на Хрещатику, це була якраз субота, то попали на зйомки Майдансу, там все так масово і грандіозно, дивитись можна було на великих екранах, хоча вдома з телевізора видно краще
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #2 :
03 Жовтень 2011, 14:06:40 »
були в зоопарку - не сподівалась, що буде так цікаво, я взагалі не люблю зоопарки (тобто тварин в неволі), але якщо будете в Києві, то підіть, дуже багато тварин, дітям цікаво. Дорослий квиток 25 грн, діти до 5 років - безкоштовно.
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #3 :
03 Жовтень 2011, 14:09:34 »
діти фотографуватись категорично не хотіли, так важко було їх "построїти"
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #4 :
03 Жовтень 2011, 14:11:47 »
дуже гарні там дитячі майданчики!!!
нам таких бракує
Записаний
Асюня
Досвідчена Мамка
Репутація: +109/-0
Ім’я ваших дітей і вік: Нікіта ,Тимофій, Зоя
Ваше справжнє ім’я: Ася
«
Reply #5 :
03 Жовтень 2011, 14:13:52 »
а на які саме курси ходила?
до речі,я також дуже рада,що повернулась з Києва.І знов там жити б не хотіла
Записаний
Не бойтесь дарить согревающих слов,
И добрые делать дела.
Чем больше в огонь вы положите дров,
Тем больше вернется тепла
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #6 :
03 Жовтень 2011, 14:19:05 »
потім ми поїхали в Гідропарк і попали на дуже красивий пляж у Венеційській затоці - Денис спочатку мочив ножки, а потім роздягнувся і пішов купатись, він хлюпався десь годину у воді, я намочила тільки ноги і в результаті мала соплі
Записаний
jet
DON'T PANIC!
Віддана Мамка
Репутація: +362/-0
Ваше справжнє ім’я: Ірина
«
Reply #7 :
03 Жовтень 2011, 14:25:05 »
я у Києві останній раз була 2 роки тому і всі попередні рази також так "пробігом" тому мені Київ теж особо не сподобався. Так собі, походити кругом і додомцю поїхати. Дороги - це жах, це правда, траси, особливо Тернопіль
зато від Житомира до Києва можна каву пити в салоні.
Ви, бачу, по парках полазили та десь зоопарк (як то правильно називається, дельфінарій? зоологічний сад?)
. Ми лише по Хрещатику та околицях ходили, міст Патона, Лавра, парк Шевченка, Гідропарк (нчого там не зрозуміли, де прикол)... ну, там є куди піти, станції метро прикольні, кожна інакша. Мама мія, ще й у воду залізли!!!
Але взагалі , наскільки пам"ятаю, мене Київ страшенно змучував. Вулиці шрокі та довгі, поки перейде - півгодини пройде!
Супермаркет пам"ятаю лиш один, чи от Сільпо чи то Вопак, ну він такий малесенький був, я подумала, може то тому, що він на окраїні міста був...
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #8 :
03 Жовтень 2011, 14:25:34 »
ось це то наше озеро Святошин, біля якого ми проживали
трошки ЛЕП не вписується у цей пейзаж
і, до речі, під ними такий гул і тріскотіння від того струму
зате красиво!!!
Записаний
tanuxa
Віддана Мамка
Репутація: +274/-3
Ваше справжнє ім’я: Таня
«
Reply #9 :
03 Жовтень 2011, 14:30:53 »
Ти молодець, що вирішила пройти ці курси.
Незнаю чи я б наважилася зараз вчитися, ще й з малими до Києва, тяжкувато, але змінила обстановку, зрозуміла що Франківськ тобі рідний і скучила певно за свіоїми друзями
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #10 :
03 Жовтень 2011, 14:32:56 »
Яна в метро гарно засинала, тому тут ми на Майдані (майдансі), а Яна спить
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #11 :
03 Жовтень 2011, 14:37:34 »
пішли в Софію, а вона виявилась закрита, то фоткала через грати
вже потім в новинах побачили, що то Софії в той день було 1100 років, то там всілякі яники збирались на урочистості
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #12 :
03 Жовтень 2011, 14:41:32 »
пішли в сторону Михайлівського собору, натрапили на похід заради майбутнього проти раку грудей
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #13 :
03 Жовтень 2011, 14:45:54 »
а це так вони фоткались - або язик покажуть, або моську скорчать, коли одне дивиться, то друге відвернеться, якщо друге повернеться, то перше відвертається
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #14 :
03 Жовтень 2011, 14:51:11 »
їздили ще на площу Слави, дуже гарні там краєвиди!!!
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #15 :
03 Жовтень 2011, 14:55:04 »
а тут Яна сказала "мама фотай" і почала позувати
Записаний
snakewife
Досвідчена Мамка
«
Reply #16 :
03 Жовтень 2011, 15:00:36 »
тут Дєня приймає подарунки на свій 5 ДН
а тут приймає привітання і видно за вікном пейзаж, щоб зорієнтуватись, де ми жили
Записаний
Друк
Сторінок: [
1
]
2
3
Нагору
« попередня тема
наступна тема »
Mamka.info
»