Автор Тема: Страви з домашньою живністю  (Прочитано 9435 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline MorganaАвтор темы

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 916
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +61/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Лєна
Страви з домашньою живністю
« : 03 Листопад 2011, 00:34:26 »
Страви з домашньою живністю



Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

хтось може дати надійний рецепт приготування індички? бо я не вмію її готувати, по інтернетних рецептах деякі страви не виходять,прошу порадьте, хто добре її готує.. :8
 

Offline Penelope

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3717
  • Поблагодарили: 32 раз
  • Репутація: +568/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Синочок 03.12.2010
  • Ваше справжнє ім’я: Анна
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #1 : 07 Листопад 2011, 15:07:09 »
Індик

Ми готуємо так:
Індичку добре помити і всередину фаршируємо квашеною капустою і на половину готовим рисом. Ззовні натерти майонезом з сіллю і перцем. Індичку кладу в гусятницю,обкладаю кружальцями цибулі і накриваю кришкою. В духовку на 180-200 градусів десь на 1,5-2 години в залежності від розміру і ще пів годинки без кришки, щоб підрум'янилась. Рецепт перевірений багато раз і завжди виходить дуже смачно :)  
 

Offline MorganaАвтор темы

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 916
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +61/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Лєна
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #2 : 07 Листопад 2011, 21:51:11 »
дякую.+1 z1
 


Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3812
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #3 : 29 Листопад 2011, 13:09:51 »
Кролик в фруктово-овочевому соусі

Я вперше готувала кролика і трохи хвилювалася. Перечитала купу рецептів і вирішила зупинитися на цьому. І жодного разу ні пошкодувала! М'ясо вийшло ніжне, а соус просто ідеальний.

Нам знадобиться:
кролик - 1шт; томат - 3-4 великих шт; цибуля - 2-3 шт; часник - 2-3 дол.; яблуко - 2 шт; майонез - 100 г, сметана - 100 г.


Приготування:
Кролика розрубати на шматки, помити, обсушити паперовим рушником і обсмажити на олії на сковороді. Обсмажені шматочки покласти в товстостінну посуд (я роблю у звичайній сковороді).

На м'ясо покласти цибулю, нарізану кільцями, порубаний часник і яблука, почищені й порізані часточками.

Томати натерти на тертці (без шкірки), додати сметану і майонез, суміш мелених перців, сушену зелень, сіль.

Залити цією сумішшю м'ясо так, щоб вона закривала м'ясо, якщо мало, то додати води або якого-небудь бульйону. Закрити кришкою, дати закипіти, зменшити вогонь і томити 1,5 години.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ната80

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 856
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +89/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #4 : 23 Січень 2012, 09:35:32 »
Кролик в сметані

0,5 тушки кроля (1,5 кг), 0,5 л сметани, 2 цибулини, 2 морквини, олія, сіль, перець

Тушку кроля порубати на куски, помити, посолити та обсмажити в олії до рум'яного кольору. Потім покласти куски кроля в каструлю, залити сметаною, додати подрібнену цибулю, моркву, сіль та перець за смаком.
Тушкувати 40-45 хв., через кожні 15 хв. поливаючи соком та перевертаючи з боку на бік.

Offline ната80

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 856
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +89/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #5 : 23 Січень 2012, 09:36:48 »
Рагу з кролика

(Якщо вам дісталося трохи кролячого м'яса, можете попробувати зробити це рагу)

600 г кролика, 2 ст. л. маргарину, 600 г картоплі, 2 цибулини, морква, 100 томатного соусу, зелень, перець, сіль

Оброблену тушку кролика розрубати на шматки, обсмажити з жиром, покласти в глибоку каструлю. Моркву, цибулю порізати дрібно, картоплю - кубиками, обсмажити і покласти в посуд з кроликом; додати води. Після закипання влити томатний соус і тушити при слабкому кипінні до готовності м'яса і овочів. При подачі до столу посипати подрібненою зеленню.

Порада: Для приготування рагу можна використовувати передню частину тушки.
 

Offline ната80

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 856
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +89/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #6 : 24 Січень 2012, 08:35:31 »
Кролик, тушкований з вином і луком

1 кpолік, 200 г шпигу, 8 маленьких цибулин, 1 скл. червого вина, 1 скл. бульйону, сіль, пеpец, лавp. лист, 1 ст.л. борошна або 2 ч.л. картопляного крохмалю, 1 \ 2 скл. сметани, зелень.

Частиною шпигу (шматочками) нашпигувати кролика, решта шпиг розігріти і обсмажити на ньому кролика з усіх стоpін. Додати цибулю-ці і теж обсмажити. Влити вино і бульйон, тушкувати під кришкою на слабкому вогні. Перш ніж зняти з вогню, покласти пpипpави. Готове м'ясо вийняти і нарізати. З рідини приготувати соус, пpоваpивши з борошном (кpахмалом). Соус змішати із зеленню і сметаною.
 

Offline mawka

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 827
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +69/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максим і Софійка
  • Ваше справжнє ім’я: Маруся
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #7 : 24 Січень 2012, 10:48:23 »
Ото напевне смакота!!! Наталь, а де ти береш шпинат? Мені недавно захотілось його спробувати і я ніде не змогла знайти((
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ната80

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 856
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +89/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #8 : 24 Січень 2012, 12:42:15 »
Цитувати
Ото напевне смакота!!! Наталь, а де ти береш шпинат? Мені недавно захотілось його спробувати і я ніде не змогла знайти((
якщо це мені то літом пробувала вирощувати на своїх грядках. Можетет попробувати на вікні у горшках для квітів
 

Offline inna2345

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 177
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +271/-5
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Лізонька 4р,Владік 1 hsr
  • Ваше справжнє ім’я: інна
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #9 : 01 Лютий 2012, 10:53:37 »
Індик

ось такого індика я запікала чоловікові на день народження. з вечора натерла спеціями,часником,соєв,соусом,майонезоз ,а в обід запікала десь 3,5 год,на смак супер z4,і дуже- дуже ситний

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Malvina

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 475
  • Поблагодарили: 71 раз
  • Репутація: +50/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 31.08.2011
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #10 : 03 Квітень 2012, 16:27:26 »
Кролик в клярі

А я готую кролика по такому рецепту:
кролика ріжу і відмочую на ніч у воді і оцеті, потім гарно промиваю і мариную, кидаю трошки тмину, розмарин, сіль , перець, лавровий лист, ріжу дрібно часник і додаю сік лимона, і так він маринується пару годин. Потім кожен кусок макаю в муку і обжарюю, складаю це все в гусятницю, ріжу моркву і цибулю, лию вершки і вдуховку на 1,5 години, получається дуже смачний і ароматний кролик) :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3812
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #11 : 24 Вересень 2012, 20:14:09 »
Медовий гусак з яблуками

Приготування цього гусака почалося смішно :) Дістала тушку з морозилки, приготувала яблука і все інше, а коли почала мити гусака - виявилося, що гусака-то половина)) Але подітися було нікуди - приготувала половину)

Нам знадобиться:
гусак - 1 тушка; яблука кислуваті - 7шт; мед - 3ст.л.; гірчиця - 2ст.л.; часник - 8зубчіков; грейпфрут - 1шт; сіль, перець.


Приготування:
Відразу оговорочка - на фото видно, що я в начинку додавала волоські горіхи. Ми з чоловіком вирішили, що вони зайві, тому в інгредієнтах я їх не вказувала.

З одного грейпфрута видавлюємо сік, яким заливаємо порізані часточками яблука. Залишаємо на годинку маринуватися, щоб яблука просочилися соком.

Тим часом миємо гусака, обсушуємо його паперовими рушниками і натираємо сіллю і перцем.

Робимо соус: з яблук зливаємо грейпфрутовий сік, додаємо мед і гірчицю, а також пропущений через прес часник. Перемішуємо.

Отриманим соусом ретельно обмазуємо гусака кулінарної пензликом. Начиняє яблуками (якщо за збігом обставин у вас також виявилася половина гусака - просто викладаємо яблука на гусака). Поміщаємо гуску в рукав і заливаємо залишки соусу в рукав.

Випікаємо близько 1-1,2 години в розігрітій до 180С духовці.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Mandarunka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2083
  • Поблагодарили: 16 раз
  • Репутація: +242/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #12 : 30 Жовтень 2012, 21:18:13 »
Печеня з кролика

Ріжемо кролик на порційні шматки (я брала половину середнього кроля), солимо, перчимо і паніруємо в борошні, обсмажуємо на олії. До кролика добавляємо цибулю (одну велику порізану кубиками) та дрібно порізаний часник (4 середніх зубчика). Тушкуємо 5 хв. і додаємо: картоплю (5-6 середніх картоплин), моркву кубиками (2 середніх), помідори кубиками, перед тим зняти з них шкірку (2 великих). Зилити все це червоним сухим вином (1 склянка), добавити сіль, перець, лавровий лист і 3 ст.л. томатного соуса (я давала чумак кухарський з овочами). На маленькому вогні все це тушкуємо 1,5 год. Виходить типу печені в кисленькому соусі. Смачного!
 

Offline Ліліана

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1811
  • Поблагодарили: 571 раз
  • Репутація: +387/-1
  • Життя прекрасне, незважаючи ні на що......
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Богданчик, Вірочка і Надійка......всім по 8 років
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #13 : 03 Листопад 2012, 22:55:31 »
Mandarunka  завтра спробую ваш рецепт, мені сподобався, бо я вже не знаю як того кроля готувати  d112
класичний рецепт у сметані вже давно набрид  d143
я вже почала кроляче м"ясо на фарш перемелювати щоб якось по іншому його готувати
дякую за рецептик  :)
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує.
 

Offline jet

  • DON'T PANIC!
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7273
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +362/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #14 : 04 Листопад 2012, 09:26:22 »
не в тему трохи. От я  сиділа і кілька разів перечитувала назву теми. думаю: невже хом"ячки та морські свинки???????????  :8 d100 d140 d140 от видно, що на балконі виросла на 7 поверсі d140
 

Offline Oksana_Rus

  • Рідна Мамка!
  • *********
  • Повідомлень: 10541
  • Поблагодарили: 108 раз
  • Репутація: +487/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #15 : 04 Листопад 2012, 09:39:59 »
Цитувати
невже хом"ячки та морські свинки???????????
ну ти і гурман z5 z5 z5
 

Offline Astra

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 450
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владислав
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Страви з домашньою живністю
« Reply #16 : 04 Листопад 2012, 09:49:07 »
і я про це подумала d27,. думаю зайду подивлюсь кого вбивати треба d140
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]