Автор Тема: Меню до Дня Народження  (Прочитано 4794 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online MashkaU

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 67
  • Поблагодарили: 66 раз
  • Репутація: +38/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія-12, Дмитро-8, Андрій-40+
  • Ваше справжнє ім’я: Марія
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #17 : 06 Листопад 2014, 14:26:44 »
Ще поділюсь смачним салатом з маринованих грибочків. Для цього салату використовую мариновані опеньки. Беремо з коморки гарненьку 0,5л. баночку грибочків, відціджуємо у друшлагу. Підсмажуємо одну велику цибулину (ріжемо півкільцями або начетверо) і середню морквину (тремо на терці). Смажити потрібно на маленькому вогні, так, щоб цибулька з морквою пасерувались. Охолодити, додати до грибочків, вимішати. За бажанням можна додати майонез. Ми куштували два варіанти, обидва сподобались. Смачного!

Offline NadIra

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 314
  • Поблагодарили: 389 раз
  • Репутація: +121/-0
  • «Щасливий той, хто щасливий вдома. »
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христина
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #18 : 05 Грудень 2014, 15:41:01 »
Цитувати
Поділюсь гарячою закускою з шампіньйонів.
Шампіньйони помити, обережно зрізати ніжки. Ніжки дрібно порізати, обсмажити на олії чи маслі з цибулькою, посолити, поперчити. Беремо шапочку гриба, трішки солимо всередині, начиняємо посмаженою начинкою, зверху посипаємо дрібно натертим голандським сиром і в мікрохвильовку на 5-7хв. на середній потужності. Готовність перевіряю по наявності соку на дні тарілки (гриби виділяють сік). Можна готувати в духовці. Але я цю закуску завжди готую в мікрохвильовці. За столом це блюдо зникає першим!
Смачного!
Підкажіть будь-ласка, гриби начиняти сирими??
« Надія прикрашає нам життя »
 

Offline NadIra

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 314
  • Поблагодарили: 389 раз
  • Репутація: +121/-0
  • «Щасливий той, хто щасливий вдома. »
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христина
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #19 : 05 Грудень 2014, 15:41:43 »
дуже таке люблю та сама не готувала.
« Надія прикрашає нам життя »
 


Offline Tysya25

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 446
  • Поблагодарили: 297 раз
  • Репутація: +114/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталія
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #20 : 05 Грудень 2014, 16:12:25 »
Шампіньйони такі роблю дуже часто і дуже їх люблю, але запікаю в духовці приблизно 10-15хв. Можна це робити з сирих грибів, а можна відварити і тоді в духовці їх треба тримати менше часу і вони виходять світліші.
 

Offline СвітланаК

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Репутація: +3/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 5 років
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #21 : 22 Січень 2015, 09:20:29 »
Дівчата, а як ви чистите шампіньойони перед приготуванням? Чи знімаєте з шапочки шкірку?. Я звикла з дитинства так всі гриби чистити. А одного разу бачила, що сусідка готує з таких, як є
 

Offline kapitoshka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 116
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +5/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Кароліночка 2р
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #22 : 22 Січень 2015, 16:34:41 »
Я завжди знімаю і з шапочок і з ножок шкірку, хто знає де ті грибочки побували до того як потрапити до нас на стіл. А так почистили і вже спокійно.
 

Offline Tysya25

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 446
  • Поблагодарили: 297 раз
  • Репутація: +114/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталія
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #23 : 22 Січень 2015, 17:10:40 »
Я також знімаю шкірку з шапочок, але чула, що багато готує і так.
 

Offline Пуся

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 33
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +3/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Артемчик, Вікуся
  • Ваше справжнє ім’я: Валя
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #24 : 28 Січень 2015, 16:29:01 »
Колись читала, якщо шампіньйони чисті, світлі, без плямок і без землі, то можна просто помити і все. Але я завжди зрізаю трішки ніжки і шкірку із шляпки.
 

Offline БВЯ

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 419
  • Поблагодарили: 145 раз
  • Репутація: +85/-0
  • Моє сонечко!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владислав 8 років, Катерина 3 рочки )))
  • Ваше справжнє ім’я: Віка
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #25 : 12 Жовтень 2015, 21:56:11 »
Яка гарна темка, відмічусь, бо сама постійно думаю-гадаю що б то на день народження приготувати)))
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Іляна

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 147
  • Поблагодарили: 18 раз
  • Репутація: +16/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Юрій; 5 р.
  • Ваше справжнє ім’я: Уляна
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #26 : 02 Січень 2016, 14:10:51 »
А що готуєте з гарячих страв на дн дома?
Бо хочеться чогось новенького замість традиційних тушеного кролика та пельменчиків.
 

Offline ameba

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 225
  • Поблагодарили: 204 раз
  • Репутація: +32/-0
  • Люблю свого синочка!!!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Дмитрик
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #27 : 02 Січень 2016, 21:00:50 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
А що готуєте з гарячих страв на дн дома?
Бо хочеться чогось новенького замість традиційних тушеного кролика та пельменчиків.
Фаршировані печериці(фаршем)-обсмажені в клярі і протушені з цибулькою і морквою.
 
Сказали спасибо: Іляна

Offline Олександра_Н

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 142
  • Поблагодарили: 116 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вероніка
  • Ваше справжнє ім’я: Олександра_Н
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #28 : 22 Січень 2016, 12:20:03 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
А що готуєте з гарячих страв на дн дома?
Бо хочеться чогось новенького замість традиційних тушеного кролика та пельменчиків.
Фаршировані печериці(фаршем)-обсмажені в клярі і протушені з цибулькою і морквою.


І ми робимо такі печериці, але без моркви
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline @Лисичка@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1843
  • Поблагодарили: 1379 раз
  • Репутація: +242/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Лисичка
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #29 : 16 Липень 2016, 03:17:54 »
Завтра гостей чекаю, так як в донечки День Народження
Ось мої печіночні тортики  (щойно їх доробила)  d9
(кликните для показа/скрытия)

Для того щоб побачити посилання: Register or Login] Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Ось тут рецепт d120
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

ЩЕ в нас на святковий стіл d30
картопля, грибна підлива з печериць, кури запечені в духовці, салат олів'є, салат  "З перчиком", салат "Наша ряба", салат пекінка+кукурудза+краб.палички+зел.цибуля+майонез, голубці, печіночний торт, солені огірочки, нарізка м'ясна + сир,
торт з свинкою Пеппою,  апельсини, абрикоси, персики, нектарини, диня
 

Offline Stela

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 663
  • Поблагодарили: 1395 раз
  • Репутація: +58/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Марійка(5р.), Іринка (1р.)
  • Ваше справжнє ім’я: світлана
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #30 : 16 Липень 2016, 03:28:48 »
Настусю, та ви молодець--стільки наготували наче мале весілля--напевно страви подаватимете у 3 етапи а поміж тим танці :bo
Вітаю Алісочку, міцного їй здоровя, і веселого свята!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Перш ніж лаяти дитину, згадай себе в його віці, погладь його по голові, поцілуй і йди пий свою валер'янку.
 
Сказали спасибо: @Лисичка@

Online Nata_Sv

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 116
  • Поблагодарили: 318 раз
  • Репутація: +70/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владочка, Олеся
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Меню до Дня Народження
« Reply #31 : 22 Березень 2017, 12:55:06 »
Привіт! Щось ніхто в темку давно не заглядав... d132
В моєї донечки скоро День народження... Ще фантазую,  що б такого смачненького приготувати...