0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Юля, у вас просто така ж ситуація як в мене...я уже на останньому місяці вагітності почала привчати старшого до горшка, то було дуже небезпечно ходити по квартирі, бо можна було на калюжках добряче навернутись... краще уже перечекайте, він обвязково піде на горшок
ЦитуватиСтав в підгузник якусь пеленку щось типу вкладки чи перейди на багаторазові підгузки - та й справа рухнеться, мокра не захоче ходити. Після сну зразу на горщик, після вулиці теж, потім перед сном, перед прогулянкою, на прогулянці - і так привчитьсяХристя, в мене старший лазити міг в мокрих трусах-колготках, хоть цілий день. його це не зупиняло. звичайно, що так ад ним ніхто не знущався, але було видно, що йому все рівно... чекатиму весни, заберу коврик, та й буду привчати. п.с. ми майже не говорим... я вже й не дивуюсь... якісь в мене діти пізні до того
Став в підгузник якусь пеленку щось типу вкладки чи перейди на багаторазові підгузки - та й справа рухнеться, мокра не захоче ходити. Після сну зразу на горщик, після вулиці теж, потім перед сном, перед прогулянкою, на прогулянці - і так привчиться
Після сну зразу на горщик,
Мій взагалі не хоче сідати на горщик,а даю йому а він каже" не хочу"Присяде біля горщика і накакає