Автор Тема: Горох.Підкажіть як приготувати смачне п'юре без грудочок.  (Прочитано 4754 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Аромашечка

  • Краса має значення...
  • Організатор СП!
  • Своя Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 507
  • Поблагодарили: 188 раз
  • Репутація: +29/-0
  • ///
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Павлик(9р) ,Аделіна(3р)
  • Ваше справжнє ім’я: Лілія
Горох беру колений,промиваю,варю довго,доливаючи води,коли випарується і лавровий листок обов"язково не забути,візьму на замітку олію і часник-люблю його у всьому!
 

Offline Дафне

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 372
  • Поблагодарили: 152 раз
  • Репутація: +21/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Макс
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
я варю в мультиварці горох то получається смачний
 

Offline Badyaka

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 702
  • Поблагодарили: 412 раз
  • Репутація: +19/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки
  • Ваше справжнє ім’я: Уляна
Просто варю поки не розвариться, різних фірм по різному, люблю ще пару картоплин додати- тоді ніжнішне і в кінці дрібку соди ( даю до всіх бобових), колись вичитала, наче відбувається, якась реакція, і зменшуюються їхні газоутворюючі властивоствластивості  d112
 


Offline oxik10

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 101
  • Поблагодарили: 33 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Я  варю горох у мультиварці..завжди виходить смачний
 

Offline elvira

  • mamka
  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 151
  • Поблагодарили: 24 раз
  • Репутація: +9/-0
  • mamka
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: віра
Привіт я варю горох 40 хв. без замочування на ніч.купляю постійно в одних і тих самих на базарі,промиваю горох два рази холодною водою один раз теплою,потім заливаю холодною доводжу до кипіння ,постійно помішую на маленькому вогні варю десь 30 хв, додаю трішки оліі, і ще варю 10-15 хв ,не збиваю блендером, виходить пюре супер,. Можливо все залежить від якості гороху.
 
Сказали спасибо: Христуся

Offline nadija78

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 17
  • Поблагодарили: 77 раз
  • Репутація: +21/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вячеславчик, Володька
  • Ваше справжнє ім’я: Надія
 :hi Я спочатку добре промиваю в декількох водах, заливаю водою щоб покривала горох, доводжу до кипіння, а тоді доливаю 2 рази потрохи холодної води
 

Offline Ксюшка7

  • Ребенок должен быть гордостью! Жена достоинством! Муж опорой! Друзья верными... Деньги лишними... Здоровье крепким... А жизнь - прекрасной!
  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 168
  • Поблагодарили: 18 раз
  • Репутація: +30/-0
  • Моя сім'я - це моя сила і моя слабкість
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ігорчик, Олежик
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
я теж декілька разів промиваю, варю його з додаванням соди а потім ще підтушую цибульку нарізану кубиками на олії і маслі, після чого добре збиваю в кухонному комбайні до однорідної маси, а моя кума його просто мячкою для картоплі переминає d111
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Мужчина, который всегда спешит домой - не подкаблучник - он самий лучший муж и папа!!!
 

Offline Люсільда

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 106
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +0/-0
  • Моя кицюня
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Леся
завжди купую тільки зелений горох він вариться однозначно швидше ніж жовтий
 

Offline ultraviolet

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 131
  • Поблагодарили: 133 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
У мультиварці під тиском швидко вариться,замочую перед тим десь на годину.
 

Offline Христуся

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1186
  • Поблагодарили: 872 раз
  • Репутація: +87/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христя
На якій програмі у МВ варити? Яке співвідношення гороху і води у МВ?
 

Offline r_omana

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 105
  • Поблагодарили: 43 раз
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 8 років
  • Ваше справжнє ім’я: Романа
Купую зелений
 

Offline div4unk@

  • байдужі "все знають", а активні - вчаться !
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6260
  • Поблагодарили: 1806 раз
  • Репутація: +206/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христина
Беру зелений. Промиваю. Варю, часто помішуючи, доливаю воду при потребі. До готовності, пробую. А потім блендером в пюре. Солити, десь читала, під час варіння небажано, бо довго варитиметься.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Online Zhuvunka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 227
  • Поблагодарили: 269 раз
  • Репутація: +47/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
купляю жовтий горох,щоб гарно розварився додаю олії.
 

Offline sashao

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 260
  • Поблагодарили: 185 раз
  • Репутація: +59/-1
  • Серце матері - невичерпне джерело дива
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вероніка
  • Ваше справжнє ім’я: Олександра
а яку олію додаєте звичайну чи оливкрву?
 

Offline Virun4yc

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 10
  • Поблагодарили: 90 раз
  • Репутація: +22/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віктор -13 р., Катя - 7р.
  • Ваше справжнє ім’я: Віра
Варю переважно жовтий горох.Відразу даю дрібочку соди і трохи олії (50 г),солю. Варю на маленькому вогні,час від часу помішуючи. Буває, що до години часу горохове пюре готове.А , якщо горох попався якийсь не дуже, то після півторагодинного варіння прямо в каструлі збиваю блендером. І все чудово!
 

Online Zhuvunka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 227
  • Поблагодарили: 269 раз
  • Репутація: +47/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Цитувати
а яку олію додаєте звичайну чи оливкрву
Звичайну рафiновану
 

Offline Тамара123456789

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 120
  • Поблагодарили: 163 раз
  • Репутація: +49/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: тамара
Добре промиваю, кидаю в кип'яток, коли закипить додаю 3-4 ложки рафінованої соняшникової олії і трішки цукру /як навчила професійна кухар/ і солю. Не замочую перед тим ніколи. Розварюється добре, що і блендером не треба збивати.
 
Сказали спасибо: Христуся