0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Дівчата, хочу вводити молочку купила ультрапастерезиване молоко, щоб скисло на кефір, потім дочиталась що воно не кисне ви яке молоко берете на кефір? Хто дає домашній? А хто починав з магазинного?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, хочу вводити молочку купила ультрапастерезиване молоко, щоб скисло на кефір, потім дочиталась що воно не кисне ви яке молоко берете на кефір? Хто дає домашній? А хто починав з магазинного? в іншій темі обговорювали про молоко. я беру магазинне ставлю киснути тоді варю сир. якщо йогурт то даю закваску до перекипяченого магазинного молока. коров'яче не рекомендують дітям до 2 х років, але то вже собі дивиться кожен як хоче. ультрапастеризоване мабуть треба вливати закваску по рецепту, щоб сир з нього зварити треба 2 рази варити тому я з нього не роблю