21 Жовтня 2014, 16:31:31 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
Інтернет-магазин цифрової та комп'ютерної техніки - TIPTOP.IF.UA, м. Івано-Франківськ
Новини: Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Призовий конкурс - Мій маленький гарбузик!
 
  Початок Допомога   Пошук   Увійти Реєстрація  
Сторінок: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Пісні страви  (Прочитано 8454 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #60 : 27 Лютого 2012, 18:11:26 »

Риба, смажена з картоплею у горщику

На 6 шт. картоплі - 300 г філе, 2 цибулини, 2 ст. ложки олії, 30 г сушених грибів, половина склянки борошна або сухарів, сіль.

Філе риби наріжте кубиками, обваляйте в сухарях для обкачування і обсмажте на сковороді.

Попередньо замочені сушені гриби треба дрібно порубати і обсмажити з цибулею.

Очищену картоплю нарізати кубиками і також злегка обсмажити.

У горщик покладіть шарами картоплю, обсмажені рибу, гриби, цибулю, а зверху знову картоплю. Полийте олією і рибним бульйоном, посоліть до смаку і тушкуйте в духовій шафі до готовності.

При подачі на стіл посипте дрібно нарізаною зеленню.


Записаний

ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #61 : 27 Лютого 2012, 18:16:03 »

Картопля фарширована

картопля 10 шт.
гриби (шампіньйони) 500 г
цибуля ріпчаста 2-3 шт.
пісне рослинне масло
сіль,
перець
зелень

Картоплю відварити в мундирі. Гриби порізати, обшпарити гарячою водою і обсмажити на рослинному маслі разом з нарізаною цибулею. Картоплю почистити, розрізати навпіл, ложкою вийняти частину м'якоті, перемішати її з грибами і заповнити цим фаршем картопля. Зверху посипати порізаною зеленню.

Записаний
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #62 : 27 Лютого 2012, 18:16:51 »

Суп із квасолі пісний

80 г сушених білих грибів
маленька цибулина для бульйону
200 г квасолі
80 г моркви
80 г ріпчастої цибулі
80 г картоплі
80 г гарбуза
нарізаний пучок зелені

Напередодні замочити квасолю, через 12 годин зварити її до готовності в підсоленій воді. Гриби промити в теплій воді, замочити на 2 години в 2 л. холодної води, потім в ній же і варити. Додати очищену і розрізаючу навпіл цибулину і варити годину при слабкому кипінні. Процідити готовий бульйон, промити гриби холодною водою і дрібно їх нашаткувати. Покласти в бульйон моркву, цибулю і картоплю, порізані кубиками, варити 10 хвилин.

Потім додати квасолю і порізаний кубиками гарбуз і варити до готовності. Посипати зеленню перед подачею.

Записаний

ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #63 : 28 Лютого 2012, 09:41:05 »

Вареники з капустою і грибами

мука пшенична - 3 стакани
вода - 1 стакан
масло рослинне 2-3 ст. ложки і для начинки - 3 ст. ложки
сіль на смак
капуста білокочанна - 300 г
гриби - 150 г
цибуля ріпчаста - 1 головка

Очищені і промиті гриби відваріть і нарізуйте дрібними кубиками. Капусту порубайте, обсмажте на частині масла, змішайте з підсмажою цибулею, сіллю, грибами.
Замісіть тісто, тонко його розкотіть, виріжте коржики, в центр яких покладете начинку, і защипніть краї.

Відваріть вареники в підсоленій воді і подавайте з цибулькою підсмаженою на олії
Записаний
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #64 : 28 Лютого 2012, 09:44:57 »

Салат з морквою і тунцем

Трохи несподіване, але дуже смачне поєднання моркви, консервованого тунця та базиліка

Салат з категорії "запасних" якщо треба швидко і смачно перекусити. Часом люблю посипати готову страву подрібненими фісташкамина 1-2 порції:
2 середні сирі морквини
1/2 - 1 баночка тунця для салатів у власному соці
1-2 ст.л. оливкової олії (кукурудзяна, виноградна)
кілька листочків базиліка
1/2 ст.л. лимонного соку
сіль за смаком

1. Моркву почистити і натерти. Листочки базиліка подрібнити (краще руками, а не ножем). Зцідити рідину з консерви.
2. Змішати моркву, консерву, базилік.
3. Заправити олією і лимонним соком. Присолити за смаком

М.К.: в оригіналі використовують тунець, консервований в олії, але я терпіти не можу оту олію, тому купуємо тільки у власному соці.
Записаний
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #65 : 28 Лютого 2012, 09:48:24 »

Картопля у соляній шкарлупі

Дуже смачна і цікава картопелька, яка разом з тим готується елементарно просто.

Приготовлена таким способом картопля чимось нагадує запечену у вогнищі (якраз нещодавно запікали і в вогнищі і в шкарлупі тому маю з чим порівнювати)

Отже, власне рецепт:

1 кг картоплі (12-13 невеличких картоплин)
1,5 ст.л. солі
1,5 ст.л. борошна

Духовка: 200С, деко для випічки, фольга

1. Розігріти духовку, застелити деко для випічки фольгою.
2. Картоплю дуже ретельно вимити (зі щіткою під проточною водою). Не чистити і не сушити!
3. В мисочці змішати борошно з сіллю.
4. Кожну мокру картоплину гарненько обваляти в борошні з сіллю, так щоб вся картоплина була покрита сумішшю.
5. Викласти картоплю на деко і запікати в духовці 40-60хв (залежить від розміру і сорту картоплі)

Смачного!

М.К.: готову картоплю можна їсти прямо зі скоринкою (я використовую домашню картоплю) або тільки вибирати ніжний м'якуш, наприклад ложечкою як яєчко Дуже смачно з густою сметаною або з маслом із зеленню та часником.

фото від horo6aya:

Записаний
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #66 : 28 Лютого 2012, 09:51:00 »

Картопля тушкована з грибами

На 5-6 середніх картоплин 10-12 шампіньйонів, 1 велика цибулина, 2 моркви, сіль, чорний перець, зелень петрушки і кропу, кілька зелених цибульних пер, рослинна олія.

Картоплю почистити і порізати. Шампіньйони промити, обсушити серветкою і нарізати пластинками. Цибулю очистити і дрібно посікти. Моркву вимити, очистити, натерти на крупній тертці. У каструлю покласти цибулю і моркву, додати 3-5 столових ложок олії, накрити кришкою і тушкувати 5-6 хвилин.

Додати гриби, перемішати, закрити кришкою і тушкувати, поки гриби не пустять сік. Посолити, поперчити, знову перемішати, додати картоплю. Долити  води (вода повинна доходити до верхнього рівня картоплі, але не покривати її). Каструлю накрити кришкою і на сильному вогні довести до кипіння. Стишити вогонь і тушкувати до готовності.

Готову картоплю посипати січеною зеленню і зеленою цибулею. Якщо страву готувати не на плиті, а в горщику і в духовці, можна замість води використати томатний сік.

Записаний
Olka
Організатор СП!
Досвідчена Мамка
*****


4349_odruzheni.gif 27327_m.png 44355_sun2.gif

Щастя у ваших руках, не опускайте їх!;))


Репутація: +354/-0
Online Online

Зареєстрований 2010-12-31
Ваше справжнє ім’я: Оля
Повідомлень: 1976

Нагороди
« Відповідь #67 : 28 Лютого 2012, 14:00:10 »

А як ви ставитесь до сої?
Мене тато з дитинства навчив. Я купую пакет, кидаю у кип"яток (на хвилин 5-10, щоб проварилась і зм"якла), потім треба, щоб вона охолола і трошки віджати, щоб вийшла вода.
А потім на сковорідку, до почервоніння
Смакота! Дуже люблю, але не зловживаю, бо ж жарене. Раз в 1-3 місяці жарю сою.
Хотілось би попробувати її втушкувати.

А ви що скажете? Це не м"ясо,рослина, що містить білки.
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +86/-0
Online Online

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 831

Нагороди
« Відповідь #68 : 28 Лютого 2012, 14:05:10 »

Цитувати
А як ви ставитесь до сої?
А ви що скажете? Це не м"ясо,рослина, що містить білки
до цього ставлюся цілком норомально, це ж не м"ясо, не тваринні жири і білки. То чому б у піст не зїсти. А ще досить смачна соя з городу(Власноруч вирощена), якщо її відварити так як горох чи фасолю
Записаний
лана лістат
тільки наполегливість приносить плоди..
Досвідчена Мамка
*******


44355_sun2.gif 27327_m.png 63292_active-mother-with-baby-in-a-sling-vector-831110.png 94183_20.png 84319_awards_boy2.jpg 72408_gr_vigod2.jpg 10983_simpatija.gif 84711_minimister.jpg

Ангели є на землі і це мій Синуля)


Репутація: +112/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-11-11
Ім’я ваших дітей і вік: Маркус, 3 рочки
Ваше справжнє ім’я: Руслана-Катерина
Повідомлень: 3418

Нагороди
« Відповідь #69 : 28 Лютого 2012, 14:15:27 »

за класні рецептики вам +
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Совушка
*

62967_56443_2.jpg 72393_62967_56443_2.jpg 93879_awards_boy.jpg 75007_dzvonik1.jpg

До мене - на ТИ! )))


Репутація: +0/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-03-12
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Ліля
Повідомлень: 0

Нагороди
« Відповідь #70 : 28 Лютого 2012, 18:01:38 »

Я готую різні пісні страви з квашеної капусти. Наприклад тушу квашену капусту, ось тут рецепт
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
А ще роблю налисники з квашеної капусти, смакота!!!
Записаний
Olka
Організатор СП!
Досвідчена Мамка
*****


4349_odruzheni.gif 27327_m.png 44355_sun2.gif

Щастя у ваших руках, не опускайте їх!;))


Репутація: +354/-0
Online Online

Зареєстрований 2010-12-31
Ваше справжнє ім’я: Оля
Повідомлень: 1976

Нагороди
« Відповідь #71 : 28 Лютого 2012, 18:21:50 »

А мій чоловік не любить тушеної і квашеної капусти(((
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
tanuxa
Віддана Мамка
********


63292_active-mother-with-baby-in-a-sling-vector-831110.png 10811_59191_27972_55677_myjane_50x50-photo-3.gif 27327_m.png 72393_62967_56443_2.jpg 10983_simpatija.gif 44355_sun2.gif 72408_gr_vigod2.jpg 60243_bee03.gif 84319_awards_boy2.jpg 94183_20.png


Репутація: +274/-3
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-03
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Таня
Повідомлень: 8179

Нагороди
« Відповідь #72 : 29 Лютого 2012, 02:04:40 »

тяжкувато постити коли діти дома, їм ж грибів не можна.
Ми постим середа і пятниця.
Завтра варю суп з грибіві і щось з риби приготую.
Записаний


TinaTi
Досвідчена Мамка
*******


84319_awards_boy2.jpg 44355_sun2.gif 27327_m.png 15070_cook.jpg


Репутація: +316/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-21
Ваше справжнє ім’я: Юля
Повідомлень: 3347

Нагороди
« Відповідь #73 : 29 Лютого 2012, 02:07:56 »

У мене є баночка квашеної капустки, завтра почитаю ваші рецептики і щось приготую 
Записаний
Лілічка
Свідома Мамка
*****


54950_pu4ki.jpg 84319_awards_boy2.jpg 27327_m.png


Репутація: +69/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-01-23
Ім’я ваших дітей і вік: Андрійчик 2 рочки
Ваше справжнє ім’я: Ліля
Повідомлень: 377

Нагороди
« Відповідь #74 : 01 Березня 2012, 10:20:38 »

Вчора готувала квасолю в томаті за рецептом Нати80. Дуже смачно! Від мене + за ідейку. Мої всі їли і прихвалювали.
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Найдитячіший магазин
Мама Купи

Набори для свят,
фотобутафорія

Подарунки
ручної роботи

Дитячий клуб
Мері Поппінс

СП Італія!
Шопінг для всіх!

Сторінок: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  





Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
службы мониторинга серверов Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.