0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Galka11 - дурниці? не думаю... тому що довести що в мене був цей депозит я не можу ніяк, оскільки відкривався він через приват 24,
тому що довести що в мене був цей депозит я не можу ніяк, оскільки відкривався він через приват 24, а усунути цей запис з історії операцій що показуються в приват 24 - раз плюнути, повірте мені бо я в ІТ працюю
Уважаемые Клиенты!У нас есть хорошая новость. Стартовали продажи нового уникального продукта "Страхование кредитного лимита", который позволит клиенту погасить задолженность по кредитной карте за счет страховой компании, в случае потери работы или трудоспособности.це реклама, чи що?
Цитуватитому що довести що в мене був цей депозит я не можу ніяк, оскільки відкривався він через приват 24, а договір про відкриття депозиту вам не видають на руки?
тому що довести що в мене був цей депозит я не можу ніяк, оскільки відкривався він через приват 24,
а усунути цей запис з історії операцій що показуються в приват 24 - раз плюнути, повірте мені бо я в ІТ працюю
Цитуватитому що довести що в мене був цей депозит я не можу ніяк, оскільки відкривався він через приват 24, а усунути цей запис з історії операцій що показуються в приват 24 - раз плюнути, повірте мені бо я в ІТ працююа договір про відкриття депозиту вам не видають на руки?- ні, при відкритті через Приват 24 не видається нічого, але, як написала вище Галка11 - можливо що можна звідкись електронний варіант витягнути й роздрукувати, треба буде перевірити
Цитуватиа усунути цей запис з історії операцій що показуються в приват 24 - раз плюнути, повірте мені бо я в ІТ працююв системі буде видно хто і коли це зробив і ви як ІТ працівник мали б це знати
але, що б Ви робили, якби у вас зникли кошти, дзвонили, виясняли? то чому не виснили спочатку що то за лишні власні кошти з"явилися?
а уявіть собі хтось те саме в банкоматі буде робити - перевіряє баланс - має 3000, чекав 3000 поповнення, отже все супер, знімає. і людина навіть не здогадується що взяла в кредит.чи я щось не так розумію?
це також можна усунути, треба тільки знати назву відповідної таблиці в БД
дивлюсь операції за квітень в приват 24 - пише - не можна відобразити операції за даний період, показати за березень?
висновок один - довіряй, но провіряй приказка в силі