0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ЦитуватиПро воду з джерела біля міського озера чула дуже багато негативних відгуків - вона взагалі не придатна для споживання. Та й узагалі не розумію, як може бути нормальна джерельна вода у межах міста чи неподалік.у мене двоюрідна сестр живе біля озера, робили вони аналіз води з того джерела, там купа всякої "бяки", майже по всіх показниках перевищення норми поставили собі тепер фільтр під мойку.
знаю, що медакадемія робила аналіз тієї води. Хто про це знаю, відгукніться!
я часто таке чую, але от особисто не знаю жодної людини, яка б мала докази, чи знала тих людей, які беспосередньо робили той аналіз! не знаю
Я вже так відвикла від води з під крану, що, як десь нема нормальної, то мені взагалі інший, якийсь синтетичний смак кави на ній
І так само вже описувала професора Нафти і Газу з бородою вже не памятаю прізвіща, теж казав
(промелькнула думка, що може і потравити мене хоче
І так само вже описувала професора Нафти і Газу з бородою вже не памятаю прізвіща
Прізвище професора Кузьменко
для малої ми берем воду з криниці святого духа недалеко від траси Івано-Франківськ-Галич, ми задоволені повністю, а відколи цьою водою сирою почала поїти так ні разу проблем не було ні з животиком ні з каканням))
а хто в чому тримає?
якщо є можливість раз в місяць поїхати машиною і набрати багато, то думаю воно варте того підморгування
Хыба не простыше askmnh поставити, навыть звичайний глечик xmm