0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А твоя донечка з народження п'є цю суміш? Були від неї запори або алергія?
Дівчата, як вважаєте, хочу малого відлучити від грудей....даю домашнє молоко пити,але думаю включити суміш. Варто?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, як вважаєте, хочу малого відлучити від грудей....даю домашнє молоко пити,але думаю включити суміш. Варто?А який вік у вашої малечі?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, як вважаєте, хочу малого відлучити від грудей....даю домашнє молоко пити,але думаю включити суміш. Варто?А який вік у вашої малечі?рік з половиною
Дівчата, хочу у вас попросити поради( проконсультуватися). Моїй донечці рік і 8 міс. Від 4-ох місяців повністю на суміші(Мілупа). Після року перейшли на Малютку. Десь місяць тому почала давати молоко( так як були трохи в селі). А наніч даю суміш. Зараз така ситуація, що з села не мають можливості передавати( поки воно їхатиме 160км то молока приїде вже масло:). Я от купляла кілька разівна базарі в Пасічній в ларку на розлив ( по-моєму з Дитятина чи як?! Точно незапамятала). То ніби нормальне. Кипячу його, то донечка п'є. Просто в бабусь, або жіночок щось не хотілось брати, кажуть що всякі нюанси буваютт. Але зараз такп спека, і в тих ларках холодильників немає. Сьогодні поки ми додому доїхали, то з пляшки вже був запах, кисловатий. То я думала, що вже не зкипятиться. От тепер думаю, де краще дитині купляти молочко??? Може порадите ...