0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
, не відкрівається вже пару тижнів силка на Мій рахунок і на Мої проекти. Навіть не знаю, скільки нарахували за це опитування, що вчора. Щось там мутять.
Дівчатка, а поясніть мені, якщо можна - як вивести гроші з Опініона? Я, коли натискаю опцію "Заявка на вивід грошей", - мені надаються лише варіанти: -перерахувати на благочинність-вивести на моб.телефон-обміняти бали (на електроніку, техніку, журнали)А де та опція, щоби вивести на картку??
Щодо опініона... Мені останній раз гроші прийшли аж через 29 днів . Але прийшли !Дівчата, а як вивести гроші, якщо опитування розраховане на кілька країн, в тому числі і Україна, але гроші зараховуються в рублях, і є функція "вивести на моб. рах.". Мож пробувати виводити на телефон, чи навіть не варто? Бо мені вистачає укр. опитувань, а з такими де рублі, я до тепер не мала справи, і не знаю що до чого. Може хто в курсі...
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Щодо опініона... Мені останній раз гроші прийшли аж через 29 днів . Але прийшли !Дівчата, а як вивести гроші, якщо опитування розраховане на кілька країн, в тому числі і Україна, але гроші зараховуються в рублях, і є функція "вивести на моб. рах.". Мож пробувати виводити на телефон, чи навіть не варто? Бо мені вистачає укр. опитувань, а з такими де рублі, я до тепер не мала справи, і не знаю що до чого. Може хто в курсі... Якщо в рублях, на укр. номер не виведите. Лише на вебмані.