0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А скін ваших надходжень?
Оля, ви капчу на час вводите? тобто чи йде годинник? бо я працювала на подібному сайті, то там неможливо було перериватись, щоб вводити і рейтинг зменшувався якщо не вклався в пару секунд. п.с. мені на жаль нічого не заплатили, бо роботу пропонував не сайт, що платить капчу, а недобросовісний рекламодавець. але я дуже багато часу витратила, а заробіток сайт показував малий. ви почасу скільки витрачаєте? бо капчу дійснео неважко вводити. дякую
На рубльовому вивела 35 руб. На другому ще трохи до мінімалки. Часу витрачаю стільки,скільки хочу провести часу там
а хоч приблизно, просто щоб зорієнтуватись за скільки часу назбирається 35 рублів
Привіт! Оля а через планшет можна виконувати завдання на сеоспіріт?
Запрещено просматривать сайты рекламодателей посредством мобильных устройств (телефонов, смартфонов).
а серфінг то що таке бо читала але таке не зустріла на сайті
Я теж такі самі сайти знаю. На Адвего я щось не зорієнтувалася. А на Опініон маю на рахунку аж 40 грн, а мінімальний вивід коштів 50 грн, це назбирала десь за два роки, бо вони не часто проводять опитування. Так що тут багато не заробиш, хіба що поповнити рахунок на мобільному.А в seosprint що за робота? Що там за завдання потрібно виконувати?
я працювала на сеоспринт, але там так само мало платять, за день десь 20 рублій заробила, рублів, а не гривень(((