0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я своєму робила стінгазету.Я вручну приклеювала фотки 1міс, 2міс,...12міс. А можна було б роздрукувати.А фото маєте, як виглядало, ви по макету якомусь робили чи з своєї фантазії?Подумала і додала ще: 12 Лютий 2016, 12:09:14Дівчата де можна гелієм кульки надути?
Я своєму робила стінгазету.Я вручну приклеювала фотки 1міс, 2міс,...12міс. А можна було б роздрукувати.
Скільки коштує зараз ця послуга?Подумала і додала ще: Вчора в 08:21:02Це з вашими кульками чи з ихніми?
ЦитуватиСкільки коштує зараз ця послуга?Подумала і додала ще: Вчора в 08:21:02Це з вашими кульками чи з ихніми? я на олх знайшла якогось чоловіка то він привіз мені додому надуть кульки гелієм по 12,5 грн, сказав по 14 грн я поторгувалась мені треба було 16 шт то згодився Подумала і додала ще: [time]14 Лютий 2016, 18:18:27[/time]В малої ДН то хоче з принцесою Софією, я знайшла тільки плаття ,хтось бачив щось цікаве підкиньте ідею
1 гелева кулька (готова надута) знаю де є по14грн.Подумала і додала ще: 14 Лютий 2016, 18:03:12Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Я своєму робила стінгазету.Я вручну приклеювала фотки 1міс, 2міс,...12міс. А можна було б роздрукувати.а мені подобається ідея велчиезної дерев.рамки і без заднього фону-по горизонталі натяну 5 рядів господар.тонкої мотузки (зістаренної) і мален.дерев.прищепками прикріплю фото-до 1р.; 1-2; 2-3; 3-4; 4-5р.Тобто таких 5рядів з фотокартками роздрукованими і між ними прикрашу так як планую ДН в стилі лісової вечірки-косулями та мухоморчиками різних форм-все роздрук.на кольор.принтері і вирізала сама.Але проблема в рамці.Її треба мінімум 1*1м для фото 3-5шт.в кожному періоді.Тобто вел.така собі вийде "картина-фото"