0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
.важкувато змивався той желатиновий шампунь, після нього давала ще бальзам, штуку для легкого розчісування і для кінчиків - і навіть після цього всього волосся суховате якесь і лудве розчесала ...рбила це вчора, сьогодні волосся нормальне, проте сухість і далі присутня
важкувато змивався той желатиновий шампунь, після нього давала ще бальзам, штуку для легкого розчісування і для кінчиків - і навіть після цього всього волосся суховате якесь і лудве розчесала ...рбила це вчора, сьогодні волосся нормальне, проте сухість і далі присутняІра(Мандаринка)вчора в передачі по СТБ розказували про желатиновий шампунь,то там особливо наголошувалось,що звичайного шампуню,якого додають до вже набухшого в воді желатину має бути,якщо не більше,то хоча б порівну але,щоб ні в якому разі не менше ,інакше волосся буде сухим і ламким.А ти в яких пропорціях робила,може оце є причиною сухості твого волосся не знаю і якщо,як маску робити,тобто желатин + бальзам,то теж бальзаму має бути не менше.а навпаки більше,ніж желатину.
я давала досить багато шампуню Ну не знаю, мені цей метод не сподобався
нуль ефекту ну взагалі
Фішка в тому, щоб правильно желатин розчинити, він не має бути просрочений і набухати має такими маленькими гранулками, а не липкою масою... не знаю