Автор Тема: Консервування. Заморозка. -2  (Прочитано 4863 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ОлівіяАвтор темы

  • Модератор
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 2949
  • Поблагодарили: 2024 раз
  • Репутація: +639/-0
  • Дуже багато було добре зроблено не тим людям
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софійка
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Консервування. Заморозка. -2
« : 11 Серпень 2016, 00:57:42 »
Продовжуємо ділитись рецептами та обоворювати всі деталі




Попередня темка тут
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]


Самое большое счастье - чуствовать, что тебя люблят.
Не знать, а чуствовать!
 

Offline RoksolanKa

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4839
  • Поблагодарили: 263 раз
  • Репутація: +1037/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Лізонька
  • Ваше справжнє ім’я: Роксолана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #1 : 11 Серпень 2016, 02:52:05 »
Хочу зварити абрикосове варення янтарне по цьому рецепту  Для того щоб побачити посилання: Register or Login] , хтось схоже робив? Як на смак?
 
Сказали спасибо: Едель

Offline Едель

  • Свято наближається-свято наближається-поспіша-а-й :))
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2780
  • Поблагодарили: 2057 раз
  • Репутація: +272/-0
  • Життя прекрасне коли тобі всього 8 років:)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Катя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #2 : 11 Серпень 2016, 09:07:09 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Хочу зварити абрикосове варення янтарне по цьому рецепту  Для того щоб побачити посилання: Register or Login] , хтось схоже робив? Як на смак?

Гарний рецепт,треба буде наступного року спробувати. Цьогоріч робила по другому рецепту,то награлася з тими прожилками,прийшлось все варення перетирати mish
Посмішка-інтригує,скромна-розчулює,добра-радує,щаслива-зачаровує,щира-надихає.Усмішка не залишає байдужим. Посміхайтесь!!!!
 


Offline Туся 18

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 215
  • Поблагодарили: 18 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #3 : 11 Серпень 2016, 19:24:09 »
Я помідори в блендері перемолола, додала сіль,перець,можна часничок, трошки олії і розлила в пакетики для льоду. Дуже зручно!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: інессс

Offline NataF

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1096
  • Поблагодарили: 216 раз
  • Репутація: +196/-0
  • життя прекрасне
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталка
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #4 : 11 Серпень 2016, 19:31:02 »
а я малину новим методом морозила: заливала рідким медом в ємкості і в морозилку. люкс!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Сезон меду 2017 відкрито!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Luda75

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1314
  • Поблагодарили: 258 раз
  • Репутація: +88/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софійка-14р,Тоня та Іра-по 6р
  • Ваше справжнє ім’я: Люда
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #5 : 11 Серпень 2016, 20:34:29 »
Дівчата,терміново радьте-вчора зварила аджику,а сьогодні її маю закатати.Розлила теплу в стерильні банки і поставила в духовку на 150г.Який час маю тримати в духовці,якщо первинна темп аджики була не 90г,а десь 40.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Христуся

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1186
  • Поблагодарили: 873 раз
  • Репутація: +87/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #6 : 11 Серпень 2016, 21:48:58 »
Що додати до квашених помідорів, щоб стали більш гостро - квасними. Якось так. В мене вийшли трошка кислі. Хочу більше. Як це зробити?
 

Offline Туся 18

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 215
  • Поблагодарили: 18 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #7 : 11 Серпень 2016, 22:06:45 »
Я даю кілька кусочків гіркого перцю)) додає гостринки!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: Христуся

Offline Христуся

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1186
  • Поблагодарили: 873 раз
  • Репутація: +87/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #8 : 12 Серпень 2016, 00:27:12 »
Того перцю такого тоненького і гострого? Що штучками продається? Червоний і зелений?
Соромно, що так описую, але саме цей перчик вважала гострим  d100. І всунула цілий на 2х літрову банку. Чи то треба було його порізати на шматки?  d104
Чи то взагалі не про то я говорю??
 

Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 308
  • Поблагодарили: 202 раз
  • Репутація: +35/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #9 : 17 Серпень 2016, 09:29:45 »
Дівчата,може маєте рецепт кабачків у таматній пасті?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Kseniya81

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 997
  • Поблагодарили: 568 раз
  • Репутація: +158/-2
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Антоніна, 7 років
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #10 : 17 Серпень 2016, 09:45:50 »
в мене є кабачки таке як лечо але в томатному соці, є один варіант з перцем інший без, при потребі можу написати
 

Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 308
  • Поблагодарили: 202 раз
  • Репутація: +35/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #11 : 17 Серпень 2016, 10:44:49 »
Та мама хоче суто кабачки+цибуля або морква і томат....
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Miki

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 308
  • Поблагодарили: 202 раз
  • Репутація: +35/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Юля
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #12 : 17 Серпень 2016, 12:34:09 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
в мене є кабачки таке як лечо але в томатному соці, є один варіант з перцем інший без, при потребі можу написати
Ану напишіть ,будь ласка....я б закрила,бо відро кабачків назбирала.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Mashka_Mashka

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1843
  • Поблагодарили: 1389 раз
  • Репутація: +205/-0
  • щаслива мамуся :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #13 : 17 Серпень 2016, 14:40:01 »
я минулого року і цього закривала такі кабачки,  виходять дуже смачні
рецепт писала раніше наша форумчанка Knopochka
На дно літрової банки кладемо кріп, петрушку, лавр лист, часник, чорн перець, закладаємо кабачок порізаний і заливаємо маринадом.
Маринад (на 5-6 літрових банок):
1,5л води
200г оцту
200 г томатного соусу (я давала кетчуп чілі )
100г оліі
200г цукру
2-3ст л солі
Стерилізувати банки15хв.
Смачного!
ще я додала трошки перцю чілі,  тоді вони виходять гостренькі і дуже смачні,  попробуйте :)
 
Сказали спасибо: Маша86, Miki, Едель

Offline Iren1978

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 184
  • Поблагодарили: 93 раз
  • Репутація: +51/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія, Софійка
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #14 : 17 Серпень 2016, 17:05:21 »
хтось має нові рецепти консервацій з баклажанів
вогник і десятку вже накрутила
хочеться нового, але провіреного
дякую
url=http://mamka.info][/url]
 

Offline мамуся Анастасійки

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2019
  • Поблагодарили: 525 раз
  • Репутація: +408/-3
    • Награды
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #15 : 17 Серпень 2016, 17:23:31 »
Цитувати
закладаємо кабачок порізаний і
Mashka_Mashka а як різати кабачок?
Заливати кабачки гарячим маринадом,який тільки закипів чи ні?
 

Offline Mashka_Mashka

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1843
  • Поблагодарили: 1389 раз
  • Репутація: +205/-0
  • щаслива мамуся :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #16 : 17 Серпень 2016, 19:55:39 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Цитувати
закладаємо кабачок порізаний і
Mashka_Mashka а як різати кабачок?
Заливати кабачки гарячим маринадом,який тільки закипів чи ні?

в мене були молоденькі кабачки,  то я різала кружельцями,  шириною десь 3-4 мм,  манинадом заливала не кипятком,  а десь градусів 80 , але думаю що можна і кипятком заливати і холодним :)
 
Сказали спасибо: мамуся Анастасійки