Автор Тема: Консервування. Заморозка. -2  (Прочитано 4259 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Едель

  • Свято наближається-свято наближається-поспіша-а-й :))
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2759
  • Поблагодарили: 2023 раз
  • Репутація: +270/-0
  • Життя прекрасне коли тобі всього 8 років:)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Катя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #51 : 19 Липень 2017, 10:40:35 »
Вибирайте абрикоси без жилок,бо я через них минулого року все варення мусила перетирати d111
Посмішка-інтригує,скромна-розчулює,добра-радує,щаслива-зачаровує,щира-надихає.Усмішка не залишає байдужим. Посміхайтесь!!!!
 
Сказали спасибо: NadIra

Offline Санька32

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1427
  • Поблагодарили: 2751 раз
  • Репутація: +172/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Саша
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #52 : 19 Липень 2017, 16:55:24 »
Дівчата підкажіть рецепт смачних хрустких огірочків
Прежде, чем гoворить МНЕ, как вoспитывать МОЕГО ребенка, покажите СВОЕГО идеального!
 

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 556 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #53 : 21 Липень 2017, 01:07:14 »
         Огірочки з кетчупом"Чилі"
На 5 літрових банок.

Варимо маринад з:
7 стаканів води
2ст.л. солі
1стак оцту
1стак цукру
6-8 ст.л. кетчупу "Чилі"

На дно кожної банки кидаємо 1 гвоздику, 1 Горошинку духмяного перцю, 2-3 гор. чорного перцю. Складаємо огірки і заливаємо маринадом. Стерилізуємо 7-10хв, закатуємо.
Смачного!)
 
Сказали спасибо: Мафросія, NilaO


Offline NilaO

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 42
  • Поблагодарили: 8 раз
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ніла
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #54 : 21 Липень 2017, 09:34:47 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
         Огірочки з кетчупом"Чилі"
На 5 літрових банок.

Варимо маринад з:
7 стаканів води
2ст.л. солі
1стак оцту
1стак цукру
6-8 ст.л. кетчупу "Чилі"

На дно кожної банки кидаємо 1 гвоздику, 1 Горошинку духмяного перцю, 2-3 гор. чорного перцю. Складаємо огірки і заливаємо маринадом. Стерилізуємо 7-10хв, закатуємо.
Смачного!)

Також використовуємо схожий рецепт, ці огірочки йдуть першими.
 

Offline luana

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 143
  • Поблагодарили: 85 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #55 : 21 Липень 2017, 09:39:32 »
порадьте що робите з  кабачками
 

Offline інессс

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2456
  • Поблагодарили: 1548 раз
  • Репутація: +230/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Інна
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #56 : 21 Липень 2017, 16:26:41 »
Робила минулого року на пробу з сайту торчин огірки,  хочу спробувати кабачки ще цього року. 
6 порцій
Складові:
Кетчуп Торчин® «Чилі» - 8 ст. л.сіль - 2 ст. л.цукор - 1 ст.оцет- 1 ст.Вода - 7 ст.Лавровий лист Душистий і чорний перець горошком ЧаснокПерец чилі
ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ:
1
Підготуйте маринад: в окріп додайте кетчуп Торчін® «Чилі», сіль, цукор і оцет.
2
Варіть 10 хв.
3
У стерилізовані банки покладіть лавровий лист, запашний перець горошком, часник.
4
Наповніть банку огірками (кабачками або іншими овочами на ваш смак) і залийте маринадом.
5
Взимку буде хрустіти!
Жаль, що проходить літо, а не війна...
 

Offline інессс

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2456
  • Поблагодарили: 1548 раз
  • Репутація: +230/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Інна
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #57 : 21 Липень 2017, 16:33:20 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
порадьте що робите з  кабачками
Кабачки мариную. А також хочу спробувати кабачкову ікру зробити.
Жаль, що проходить літо, а не війна...
 

Offline luana

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 143
  • Поблагодарили: 85 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #58 : 21 Липень 2017, 21:38:05 »
а як маринуєте, і що потім з ними робите
 

Offline інессс

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2456
  • Поблагодарили: 1548 раз
  • Репутація: +230/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тимофій
  • Ваше справжнє ім’я: Інна
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #59 : 21 Липень 2017, 22:49:04 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
а як маринуєте, і що потім з ними робите
Я кабачки мариную в асорті овочевому,  бо цілу банку в мене ніхто не зїдає. Кружальцями грубшими,  їмо , як огірки консервовані чи помідори)
Жаль, що проходить літо, а не війна...
 

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 556 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #60 : 21 Липень 2017, 23:47:46 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
а як маринуєте, і що потім з ними робите
Я кабачки мариную в асорті овочевому,  бо цілу банку в мене ніхто не зїдає. Кружальцями грубшими,  їмо , як огірки консервовані чи помідори)
:bo І я завжди овочеві асорті закриваю, бо теж самі кабачки не йшли раніше. d112 я ріжу їх смужками товщиною +- 1-1,5см, довжина довільна)
Вуйна моя закриває самі кабачки, дууууже  d9 смачненькі. Писала тут рецепт минулого року. Хочу теж такі цього року зробити.
 

Offline наталя711243

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 195
  • Поблагодарили: 540 раз
  • Репутація: +53/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: всі на А
  • Ваше справжнє ім’я: наталя
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #61 : 22 Липень 2017, 10:52:24 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
         Огірочки з кетчупом"Чилі"
На 5 літрових банок.

Варимо маринад з:
7 стаканів води
2ст.л. солі
1стак оцту
1стак цукру
6-8 ст.л. кетчупу "Чилі"

На дно кожної банки кидаємо 1 гвоздику, 1 Горошинку духмяного перцю, 2-3 гор. чорного перцю. Складаємо огірки і заливаємо маринадом. Стерилізуємо 7-10хв, закатуємо.
Смачного!)
а заливаєте гарячим маринадом і одразу стерелізуєте чи мусе трохи  постояти
 

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 556 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #62 : 22 Липень 2017, 19:09:31 »
Ні, можна теплим або холодним. Але гарячим не заливаю, щоб огірки не були поморщені (зі "зморшками").
 
Сказали спасибо: наталя711243

Offline myrka83

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 410
  • Поблагодарили: 76 раз
  • Репутація: +108/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Дарусьці 9 Олексійчику 6
  • Ваше справжнє ім’я: Інна
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #63 : 24 Серпень 2017, 11:56:31 »
Дівчатка, а поділитесь смачною настоянкою з дерену?
Ніколи не робила. Хочу спробувати.
На форумі можу пропустити, гукайте у приват))
 

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 556 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #64 : 06 Вересень 2017, 00:12:05 »
 :hi
Робила минулого тижня:
Шоколадна слива
До 4кг чищеноі від кісточок сливи +1кг цукру, залишити на ніч або кілька годин, щоб пустили сік.
Після того +ще 1кг цукру, 5ст.л. какао, 5 пакет. ванільного цукру. Варити 1год. Закривати гарячим в стерилізовані банки. Я варила в кілька етапів по 10-15хв.
Смачно як просто на хліб мазюкати, так і в крем до пляцків можна додавати :bo
Ще поекспериментувала і замість какао і ванілі дала трохи кориці і гвоздики. Досить цікавий аромат і смак в результаті.
Якщо до вихідних сливи не опадуть, то зроблю ще джем сливи:цукор - 1:1
 
Сказали спасибо: Mary5

Offline Knopochka

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 371
  • Поблагодарили: 556 раз
  • Репутація: +174/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #65 : 07 Вересень 2017, 11:26:04 »
 :hi хто робив соус "Ткемалі" з гострим каррі? Як по гостроті відчувається? Бо я робила з лагідним завжди. От вирішила сьогодні може б то і з гострим зробити :xmm
 

Offline Tania.M

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2272
  • Поблагодарили: 519 раз
  • Репутація: +151/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #66 : 07 Вересень 2017, 22:41:01 »
Ткемалі,зі слив? Я робила,очікувала кращого) Хоча їсти можна.
 
Сказали спасибо: Ароматна

Offline Mashka_Mashka

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1837
  • Поблагодарили: 1369 раз
  • Репутація: +203/-0
  • щаслива мамуся :)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Маша
Re: Консервування. Заморозка. -2
« Reply #67 : 08 Вересень 2017, 23:01:58 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Ткемалі,зі слив? Я робила,очікувала кращого) Хоча їсти можна.

Аналогічно
 
Сказали спасибо: Ароматна