0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Перевела трошки грошейОдужуйте! З Божою допомогою все у вас буде добре!
Допомогла, чим можу, тримайтеся, все буде добре, з Божою поміччю
Одужуйте! Перевела трошки грошей
Теж приєдналась до допомоги. Нехай та пухлина буде доброякісною,а мамуся пошвише одужуює!!!
перевела трошки грошей....хай Бог дасть терпіння і швидкого одужання обом!!!
Сьогодні Леся приїхала . При зустрічі передала всі наявні на даний момент гроші . Загалом на картку було зібрано 17540 грн.Поговорила з нею. Леся дуже переживає та боїться що скажуть у Феофанії після детального обстеження. Адже дома на неї чекають синочки . ТРИМАЄМО ЗА ЛЕСЮ КУЛАКИ!!!ВОНА ВСІМ ЩИРО ДЯКУЄ!!!!!P.s. Наразі й далі йдуть поповнення...на вихідних буду приїжджати до неї і все обов'язково передам.
Станом на сьогодні ще раз дзвонила. Думала після роботи навідаю. Надіялась що телефон підніме Леся... проте підняв Назар . Вона ще не відійшла від операції . Операція була до 8 годин, а з підготовкою приблизно 9 годин. Операція дуже складна. Сьогодні ще вяла , розмовляє не внятно. Лікар пробував на ноги покласти, но вона простоявши трошки попросилась лягти. Но все має бути добре!!! Ми у це віримо!!!
Була сьогодні у Лесі.По розказах Назара знала що їй тяжко, що вона по трохи встає, сидіти довго не може і мало говорить. Но прийшовши у палату мене кинуло у шок... До операції її підготовлювали, розказували всю її тяжкість... і вона її перебула та перетерпіла... но післяопераційний час теж дуже й дуже тяжкий як фізично та морально. Сама операція була 8 годин, а разом з підготовкою та завершенням 9 годин. Від такого наркозу та такої складності операції організм чуть не як овоч......Вона лежала на ліжку, свіжий шов(ще з нитками) з лівої сторони від чола до кінця вуха, весь у зеленці. Око ліве не відкривається, зверху шкіра червона. Проте Назар сказав що вже ліпше, що набряки по лиці вже пройшли. Вона майже не говорить, трохи шепоче. Знаючи Лесю вже 11 років на постійній основі (бо познайомилися ми ще у шкільних роках.. коли лежали у дитячій лікарні у одній палаті, і навіть недогалувались що будемо учитися в інституті у одній групі) яка вона весела і говірка, жартівлива і дотепна, но зайшовши я побачила її у такому стані .......Сказати що вона у тяжкому стані це нічого не сказати. Мені тяжко підібрати слова щоб все передати, я навіть не уявляю як Леся справляється. Но ВОНА СИЛЬНА!!! Назар постійно з нею. Запитавши що болить вона в'яло показала на голову. І бачучи таку ситуацію і настільки непередбачуване житя, ти розумієш наскільки ці буденні скарги, сварки, капризи(бо інакше не назвеш) мізерні та не оправдані, чому не цінується кожен момент коло близької для тебе людини?ВИБАЧТЕ ЩО НАГАДУЮ НО КОШТІВ і ДОСІ БРАКУЄ(((
Нарешті Леся мені подзвонила !!!! Я така рада що хоч в'яло але внятно зі мною говорила. Вона всіх цих 7 днів не пам'ятає , може це і на ліпше, їй здається що сьогодні другий день після операції . Голова болить просто розколюється, завтра зніматимуть шви. По її словам загалом на операцію пішло 10 000 $. А попереду ще реабілітація!!!!!! А коштів немає(((((