0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я вибачаюся, як вибрати розмір ?
Завтра вам скажу щодо розміру)) є зараз знижки на парфуми, га якому краще сайті брати?
Маша,я замовляла раныше Для того щоб побачити посилання: Register or Login] колір 01 ціна 3.85 ,але не знаю чи ти замовила,бо в приват нічого не приходило.Якщо не замовила то замов, будь ласка
Маша, а що там по інших магазинах? Є якісь знижки?
мені 1 тушПодумала і додала ще: [time]27 Листопад 2017, 19:42:00[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login] 122-128 р 7.49єДля того щоб побачити посилання: Register or Login] 28-30 сині-сірі 5.99єДля того щоб побачити посилання: Register or Login] 110-116 сірі і розові в зірочки 6.49 є
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] 4,49 р.164 см А Зара, я так зрозуміла не замовиласьь кофтинка, рахунку в приват не булоІ ще не було рахунку за Декатлон від 13 листопада
Для того щоб побачити посилання: Register or Login] L 4,80€ [/quoteМанго ще 8 є сьогодні якщо закриємоще 4 туші
Маша, не підкажеш ця куртка зимова? Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Подумала і додала ще: [time]04 Грудень 2017, 23:03:47[/time]і яка приблизно довжина цієї? Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Маша, хочу замовити курточкуДля того щоб побачити посилання: Register or Login] розмір С, колір синій (неві) ціна 19,20До речі, гарна знижка, може ще бажаючі будуть, чоловікам курточку замовити могли б підказати яке наповнення?
Маша, хочу замовити курточкуДля того щоб побачити посилання: Register or Login] розмір С, колір синій (неві) ціна 19,20До речі, гарна знижка, може ще бажаючі будуть, чоловікам курточку замовити