0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Наступного тижня холодніше буде, ше не весна
Я памятаю десь на початку 2000 (або у січні, або в лютому) було так теплезно, що моя бабуся ходила у футболці кілька днів
Інночко, поправляйтесь! Не Люблю спеку, але вже так намерзлась на роботі, що капець. Хочу вже теж трошка тепла. А не думати, у щоб то ще закутатись, щоб не мерзнути??))
ви дуже влучно сказали--економыя маэ бути економною білок збити з цукром і дітям замість солодощів. І я не жартую--колись ми з братом двоюрідним як самих вдома лишали у 6-7 років, то самі собі крем такий робили--вилкою по черзі збивали, а в кінці дрібка розчинної кави. А серйозно --то зловила себе на тому що теж забагато на собі економлю. Та не до маразму ж. Знаю жінку якій пропало 40 тисяч рублів на книжці, потім чоловік поїхав на заробітки заробляв у доларах у 90-хх довго, то жили вони далі скромно, проте їх обікрали на досить велику доларову суму, то вона мало не збожеволіла. І воно того варте??
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]ви дуже влучно сказали--економыя маэ бути економною білок збити з цукром і дітям замість солодощів. І я не жартую--колись ми з братом двоюрідним як самих вдома лишали у 6-7 років, то самі собі крем такий робили--вилкою по черзі збивали, а в кінці дрібка розчинної кави. А серйозно --то зловила себе на тому що теж забагато на собі економлю. Та не до маразму ж. Знаю жінку якій пропало 40 тисяч рублів на книжці, потім чоловік поїхав на заробітки заробляв у доларах у 90-хх довго, то жили вони далі скромно, проте їх обікрали на досить велику доларову суму, то вона мало не збожеволіла. І воно того варте??Та кожна жінка старається зекономити і мабуть в першу чергу на собі..Головне не перегинати палицю-мінімальний набір косметики для обличчя і волосся має бути в арсеналі кожної жінки..Я наприклад скромно одіваюся і весь мій одяг поміститься на 2поличках шафи-та речі там базові,які можна чимсь доповнити і вже виглядаєш як цукерочка ..В мене свекруха економна до маразму-навіть святкові страви заморожує щоб потім доїдати на наступні свята ,зате весілля робила на 350людей і всяких алкашів споювала..Ніколи такого не розуміла...Скупий платить двічі-в одному місці зекономиш..в іншому втратиш в 2рази більше..
всім гарного сонячного настрою!і хорошого дня!нарешті п'ятниця кінець робочого тижня...що мене дуже радує....дівчатка,хто розуміється як мають виплачувати лікарняні по хворобі дитини? бо мені за 9 днів нарахували аж 300грн....щось то ну дуже мало